Editörler : cihan27E.Kayı Han
04 Ekim 2022 13:41

kutlay7
Daire Başkanı

Bu dunyaya kölelige mi geldik.özel kamu isci..herkesin en az 3 gun hafta tatili olmali,günluk calisma saati kisalmali.evimizden ailemizden cok is yerlerinde geciyor hayatimiz.ogrenciler icin de oyle.hayati yasayamiyorlar,robot gibi yetisiyorlar okulda.5 gun egitim mi olur

04 Ekim 2022 14:49

Alperen_Denizli
Kapalı

genelde bana 8 saat yetmiyor millet 6 saat bile fazla diyo hayırdır :))) personel eksiltmeye gitsin o zaman kurumlarınız gününüz dolu dolu geçer :)

05 Ekim 2022 20:25

sozlukicinuyeoldum
Aday Memur
Haydi sendikalar bu konuyu gündemimize alin ve haklarımızı arayın
06 Ekim 2022 16:47

Aşçı.Hayel
Aday Memur

Memurlar akşama kadar pc başında yatıyorsunuz bir de mesai saati azaltılsın demiş. İnsanda az utanma olur.

bullaşıkkk, 6 ay önce - Alıntıya git
Keşke sizde okuyup okadar emek edip kpss ye girseydiniz pc başında yatsaydınız yazık kıskanç kalbinize
06 Ekim 2022 18:36

Poliss155
Memur
Biz 12 saat den 8 saat mesaiye inebilsek diye can atıyoruz :)
06 Ekim 2022 19:13

sınırtabakateorisi
Kapalı

Bu dunyaya kölelige mi geldik.özel kamu isci..herkesin en az 3 gun hafta tatili olmali,günluk calisma saati kisalmali.evimizden ailemizden cok is yerlerinde geciyor hayatimiz.ogrenciler icin de oyle.hayati yasayamiyorlar,robot gibi yetisiyorlar okulda.5 gun egitim mi olur

kutlay7, 6 ay önce - Alıntıya git

işi bırakırsan hür general olursun. öğrencilerde zorla okutulmuyor bıraksınlar.Bu ülkede zorla çalıştırma yok işi bırakabilirsin.

08 Ekim 2022 12:11

kutlay7
Daire Başkanı

Ne bos adamlar var.yukaridaki mesajlarin sahibi birkac arkadas..senin ayirdigin vakit cocuguna,esine yetiyor mu.bos ahkam kesecene onlari dusun.olayi kisilestirmis tek hucreliler.cok sukur mesai saatim ulke sartlarina gore cok cok iyi.ama ulkede haftada 1 gun izin yapip gec saatlere kadar calisan insanlar var. Ben haftanin 5 gunu ders verrim ama senin cocugun bunu kaldiramiyor.hayati yasayamadan buyuyor.cocuklarin okuldan baska hayati yok.

12 Ekim 2022 11:07

deniz çınar1
Aday Memur

8-5 mesai yapınca ülke kurtulacak mı artık hiçbirşey eski gbi değil insan gücüe ihtiyacak yok şunu anlayalım avrupa ülkelerindeki mesai saatlerine bir bakın lütfen uzaktan çalışma diye bir kavram var haberiniz yoksa bilemem yok bana 8 saat mesai yetmiyormuş filanmış falanmış google açın bakın kaç tane ülke var 8-5 mesai yapan yada haftanın kaç günü çalışıyorlar.

Toplam 68 mesaj