Arkadaşlar merhabalar. Ben 5 yıllık zabıt katibiyim eyim 369 gün primini tamamlamış özel sektörde çalışıyor.
Sorum şu eşim çağrı merkezinde çalışıyor, ayın belirli günlerinde şirkette ama genelde evde çalışıyor tayin dilekçesi yazsam, sıkıntı olur mu,yoksa tayinim çıkar mı bilen, ya da başına gelen var mı teşekkürler.
işe gitme şartı varsa sorun olmaz diye biliyorum. dilekçenizde bu detayı ayrıca belirtin.
işe gitme şartı varsa sorun olmaz diye biliyorum. dilekçenizde bu detayı ayrıca belirtin. umutsuzkatip, 4 ay önce - Alıntıya git
Yani herhangi bi yerde evde çalıştığı yazmıyor ama genelde bilinir müşteri temsilcisinin evde çalıştığı resmiyette ev hizmetleri diye geçmiyor scelikk, 4 ay önce - Alıntıya git
Dediğim gibi dilekçenizi detaylandırarak yazın çünkü sizin de söylediğiniz gibi böyle bir algı var. Ama sonuç olarak eş tayini için evden çalışıyor olmasıyla alakalı bir madde yok yönetmelikte bence bir sorun çıkmaz.
Dediğim gibi dilekçenizi detaylandırarak yazın çünkü sizin de söylediğiniz gibi böyle bir algı var. Ama sonuç olarak eş tayini için evden çalışıyor olmasıyla alakalı bir madde yok yönetmelikte bence bir sorun çıkmaz. umutsuzkatip, 4 ay önce - Alıntıya git
Özel sektörde 2 sene içerisinde 1 yıl sigortası olduğu takdirde kabul ediyorlar mı, genel de red mi yoksa
Özel sektörde 2 sene içerisinde 1 yıl sigortası olduğu takdirde kabul ediyorlar mı, genel de red mi yoksa Ruili, 4 ay önce - Alıntıya git
Üstad bu son 2 yılda 360 prim tam olarak ne oluyor bilgin var mı 2 yıl çalışması mı gerekiyor, 1 yıldır çalışıyor 360 primi tamam sıkğntı olur mu bilgin var mı scelikk, 4 ay önce - Alıntıya git
Kral yanlışıkla eksi butonuna bastım kusura bakma, yok ne sorun olacak 2 yıl süre içerisinde en az 1 yıl sigorta şartı aranıyor zaten Ruili, 4 ay önce - Alıntıya git