Editörler : cihan27E.Kayı Han
23 Eylül 2022 20:31   

Performans Primi Sistemi gelmeli
Merhaba değerli memur kardeşlerim. Bildiğiniz üzere kurumlara göre, aynı mesleğin aldığı maaş çok fazla fark ediyor ve bu durum çalışma barışını bozuyor. Hastanelerde verilen döner sermaye, havaalanındaki havacılık taminatı, bakanlıkta arazi tazminatı, cart curt derken maaş katlanıyor. Devlet, kendisini yöneten ve oluşturan memurunu biribirinden ayırmamalı ve bu ek ödemelerin tamamını ortadan kaldırarak performans primi sistemine geçmelidir. Bu kapsamda, personel işleri dairesine özel uzman ekip istihdamı sağlanarak memurların performansları objektif şekilde ölçülmeli ve maaşa yansımalıdır. Böylece, az ya da çok çalışmış olmanın karşılığı taban maaşımıza eklenecek olan performans primiyle birlikte memurları daha mutlu yapacak ve çalışma barışını sağlayarak memurları daha fazla verimli ve etkili şekilde çalışmaya yönlendirecektir.
23 Eylül 2022 20:51

desmal21
Memur

Performans sistemi gelsin diyeceğinize maaşlar iyileştirilsin deseniz daha yerinde olur. Zaten maaşlar az sayenizde performans sistemi gelirse millet robotlaşacak gecesi gündüzüne karışacak. Birşey istiyorsanız olumlu düzgün şeyler isteyin. Bu maaşla performans sistemi gelirse geçinemeyenler zombiye dönecek.

23 Eylül 2022 21:01

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı

performans sistemi gelmesin

cunku bu sistem bizim ulkemizde objektif sekilde uygulanmaz

taklaci guvercinler her zaman avantajli cikar

is yapmaktan ebesi bellenen memur daha da sinir olur ve daha da psikolijisi bozulur

24 Eylül 2022 13:20

Süleyman Paşa
Aday Memur
Yoo gayet güzel işliyor herşey. Doktor,hemşire olmuş çok çalışıyor tabi ki döner sermaye alsın,90 puanla dhmiye girmiş havacılık tazminatı helali hoş olsun. Polis, asker gece gündüz çalışıyor inşallah 20 bin alsın. Neden gözünüz alamadığınızda? Almak istediğiniz için mücadele edeceğinize başkalarının aldığına hasetle bakmayın.
24 Eylül 2022 15:43

fakir.adam
Şube Müdürü
Yoo gayet güzel işliyor herşey. Doktor,hemşire olmuş çok çalışıyor tabi ki döner sermaye alsın,90 puanla dhmiye girmiş havacılık tazminatı helali hoş olsun. Polis, asker gece gündüz çalışıyor inşallah 20 bin alsın. Neden gözünüz alamadığınızda? Almak istediğiniz için mücadele edeceğinize başkalarının aldığına hasetle bakmayın.
Süleyman Paşa, 6 ay önce - Alıntıya git

mücadele edip alamadığımız için gözümüz başkalarının bedavaya aldıklarında. örnekin dhmiye aynı puanla yerleştim ama adamın mayışı benim 2 katım. benim maaşı yükseltmeyeceklerine göre elbette onun maaşının düşmesi için allah?a el açıp yalvaracağım. düşer inş.

24 Eylül 2022 16:23

Süleyman Paşa
Aday Memur

mücadele edip alamadığımız için gözümüz başkalarının bedavaya aldıklarında. örnekin dhmiye aynı puanla yerleştim ama adamın mayışı benim 2 katım. benim maaşı yükseltmeyeceklerine göre elbette onun maaşının düşmesi için allah?a el açıp yalvaracağım. düşer inş.

fakir.adam, 6 ay önce - Alıntıya git
Gözün ömür boyu başkalarının kazancında kalır o zaman.Her maaş zammında makas daha da açılacak bu da sana dert olacak galiba.
24 Eylül 2022 22:44

sankimm
Şube Müdürü

Performans sistemi gelsin diyeceğinize maaşlar iyileştirilsin deseniz daha yerinde olur. Zaten maaşlar az sayenizde performans sistemi gelirse millet robotlaşacak gecesi gündüzüne karışacak. Birşey istiyorsanız olumlu düzgün şeyler isteyin. Bu maaşla performans sistemi gelirse geçinemeyenler zombiye dönecek.

desmal21, 6 ay önce - Alıntıya git

Katılıyorum size memur maaslari artmalı işçiler gibi ikramiye ek ödeme tediye gibi ek ödemeler gelmeli eşit işe esit ucret diyerek memurun maaşını asgari ücret e yaklastirdilar

24 Eylül 2022 22:55

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı

Katılıyorum size memur maaslari artmalı işçiler gibi ikramiye ek ödeme tediye gibi ek ödemeler gelmeli eşit işe esit ucret diyerek memurun maaşını asgari ücret e yaklastirdilar

sankimm, 6 ay önce - Alıntıya git

yav hangi esit is

hangi esit ucret

belediyeler diger kurumlar sds ivir zivir memurunh ihya etti

bizim kurum gibileri de memurunu millete dalga gecirip, kafa buldurdu

Toplam 7 mesaj