Performans sistemi gelsin diyeceğinize maaşlar iyileştirilsin deseniz daha yerinde olur. Zaten maaşlar az sayenizde performans sistemi gelirse millet robotlaşacak gecesi gündüzüne karışacak. Birşey istiyorsanız olumlu düzgün şeyler isteyin. Bu maaşla performans sistemi gelirse geçinemeyenler zombiye dönecek.
performans sistemi gelmesin
cunku bu sistem bizim ulkemizde objektif sekilde uygulanmaz
taklaci guvercinler her zaman avantajli cikar
is yapmaktan ebesi bellenen memur daha da sinir olur ve daha da psikolijisi bozulur
Yoo gayet güzel işliyor herşey. Doktor,hemşire olmuş çok çalışıyor tabi ki döner sermaye alsın,90 puanla dhmiye girmiş havacılık tazminatı helali hoş olsun. Polis, asker gece gündüz çalışıyor inşallah 20 bin alsın. Neden gözünüz alamadığınızda? Almak istediğiniz için mücadele edeceğinize başkalarının aldığına hasetle bakmayın. Süleyman Paşa, 6 ay önce - Alıntıya git
mücadele edip alamadığımız için gözümüz başkalarının bedavaya aldıklarında. örnekin dhmiye aynı puanla yerleştim ama adamın mayışı benim 2 katım. benim maaşı yükseltmeyeceklerine göre elbette onun maaşının düşmesi için allah?a el açıp yalvaracağım. düşer inş.
mücadele edip alamadığımız için gözümüz başkalarının bedavaya aldıklarında. örnekin dhmiye aynı puanla yerleştim ama adamın mayışı benim 2 katım. benim maaşı yükseltmeyeceklerine göre elbette onun maaşının düşmesi için allah?a el açıp yalvaracağım. düşer inş. fakir.adam, 6 ay önce - Alıntıya git
Performans sistemi gelsin diyeceğinize maaşlar iyileştirilsin deseniz daha yerinde olur. Zaten maaşlar az sayenizde performans sistemi gelirse millet robotlaşacak gecesi gündüzüne karışacak. Birşey istiyorsanız olumlu düzgün şeyler isteyin. Bu maaşla performans sistemi gelirse geçinemeyenler zombiye dönecek. desmal21, 6 ay önce - Alıntıya git
Katılıyorum size memur maaslari artmalı işçiler gibi ikramiye ek ödeme tediye gibi ek ödemeler gelmeli eşit işe esit ucret diyerek memurun maaşını asgari ücret e yaklastirdilar
Katılıyorum size memur maaslari artmalı işçiler gibi ikramiye ek ödeme tediye gibi ek ödemeler gelmeli eşit işe esit ucret diyerek memurun maaşını asgari ücret e yaklastirdilar sankimm, 6 ay önce - Alıntıya git
yav hangi esit is
hangi esit ucret
belediyeler diger kurumlar sds ivir zivir memurunh ihya etti
bizim kurum gibileri de memurunu millete dalga gecirip, kafa buldurdu