Editörler : **sude**
24 Eylül 2022 16:08

codenama47
Memur

İçim rahatladı açıkcası ama

Salih dün yayında köyde olduğunu söylüyordu acaba videoyu nasıl izlettiler merak ettim

24 Eylül 2022 16:12

Cool.
Daire Başkanı

Kpss bitince boşluğa düştü yapacak bir şey yok bu köy yerinde zaman da geçmiyor ne yapayım ne edeyim derken aklına 4 gün önceki olay geldi bundan sonra bi olay olunca en kısa zamanda müdahale et salihhhhh yoksa inandırıcı olmuyor

24 Eylül 2022 16:13

Gıdamühendisi2022
Memur

ÖSYM açıklama yaptı

24 Eylül 2022 16:14

Cool.
Daire Başkanı

İçim rahatladı açıkcası ama

Salih dün yayında köyde olduğunu söylüyordu acaba videoyu nasıl izlettiler merak ettim

codenama47, 6 ay önce - Alıntıya git

Orasini karıştırma kardeşim ben bizzat gördüm uçakla gitti aldılar hatta uçağın rengi maviydi

24 Eylül 2022 16:15

ebru0808
Aday Memur

Salih madem o kadar akillisin da niye sinavin başında bunu gorevlilere soylemedin baktin sınavdan beş gün sonra mı aklına geldi. Zaten hemsireymissin bak altmış yetmişle atancan millet seksen doksan yuz net yapmış atancam diye bekliyordur git suyu bulandirma kahramanlıklar da geçicidir aldırma böyle şeylere.. :)

psikolog.nehir, 6 ay önce - Alıntıya git

Aynen.sinavda gördüğünde soyleseydi bu kitapcik acik diye.oeraligi bulandirmaktan baska ise yaramıyor.bu arada sinavim iyi gecmedi ama sinav iptal edilsinde istemiyorum.bu neya her ay sinav mi olur.

27 Eylül 2022 15:53

cgdsblt
Şube Müdürü
Bir deli bir kuyuya taş atıyor, 40 akıllı ardından gidiyor...
27 Eylül 2022 16:01

mühendisyen789
Memur
Şimdi ben yazsam Twittera benim kitapçık yazılı gelmişti buna inanacak binlerce mal var. Umut dünyası işte
27 Eylül 2022 16:24

sonbirşansssss
Şube Müdürü

YAW BU SINAV İPTAL EDİLMEYECEK. Boşuna herkes kendini yoruyor. Cevap verenler de boşuna cevap veriyor.

İptal etmek demek tamamen intihar etmek gibi bir şey olur.

Yaw arkadaş insanın biraz ayağı yere basar. Rüzgara karşı işemeyin. Boş iş olur bu.

Toplam 28 mesaj