Tayyip cilere bi sorum var. Gerçekten tüik in açıkladığı enflasyon verisine inanıyor musunuz? guardline, 4 ay önce - Alıntıya git
Tayyip cilere bi sorum var. Gerçekten tüik in açıkladığı enflasyon verisine inanıyor musunuz?
3 üstü mecburi gelecek gibi. 3,22 diyorum. checkvizor, 4 ay önce - Alıntıya git
3 üstü mecburi gelecek gibi. 3,22 diyorum.
Akplilere soruyorum 2018 de bile %51 i zor alanın ekonomik krizin çıktığı,suriyeli,afgan meselesiinin çıktığı 7 milyon z kuşağının oy kullanacağı,3-4 muhalif partinin daha çıktığı bu seçimde %51 alacağına yani kazanacağına gerçekten inanıyor musunuz? Elimde köprü var kelepir fiyata bırakıyım.
Akplilere soruyorum 2018 de bile %51 i zor alanın ekonomik krizin çıktığı,suriyeli,afgan meselesiinin çıktığı 7 milyon z kuşağının oy kullanacağı,3-4 muhalif partinin daha çıktığı bu seçimde %51 alacağına yani kazanacağına gerçekten inanıyor musunuz? Elimde köprü var kelepir fiyata bırakıyım. WinterSoldier, 4 ay önce - Alıntıya git
Pardon ? checkvizor, 4 ay önce - Alıntıya git
Yanlış alınıtladım kb
Yanlış alınıtladım kb WinterSoldier, 4 ay önce - Alıntıya git
6 li ganyancilara soruyorum 10 kere kaybetmiş birinin 11. Seçimde kazanacağına inanıyor musun? muharras, 4 ay önce - Alıntıya git
6 li ganyancilara soruyorum 10 kere kaybetmiş birinin 11. Seçimde kazanacağına inanıyor musun?
Akplilere soruyorum 2018 de bile %51 i zor alanın ekonomik krizin çıktığı,suriyeli,afgan meselesiinin çıktığı 7 milyon z kuşağının oy kullanacağı,3-4 muhalif partinin daha çıktığı bu seçimde %51 alacağına yani kazanacağına gerçekten inanıyor musunuz? Elimde köprü var kelepir fiyata bırakıyım
Akplilere soruyorum 2018 de bile %51 i zor alanın ekonomik krizin çıktığı,suriyeli,afgan meselesiinin çıktığı 7 milyon z kuşağının oy kullanacağı,3-4 muhalif partinin daha çıktığı bu seçimde %51 alacağına yani kazanacağına gerçekten inanıyor musunuz? Elimde köprü var kelepir fiyata bırakıyım WinterSoldier, 4 ay önce - Alıntıya git
2002 den sonraki ilk seçimde bile bu sefer kaybedecek diyenler bilmem kaç seçimdir aynı şeyleri tekrar ediyor. 10 defa seçim kaybetmiş birinin kazanacağına inanıyorda yüzde 51 ile seçilmiş birinin seçim kazanacağına inanmıyor.. elimde uzun bir boru hattı var bedavaya bıraktım sana hayırlı olsun
0.98
Günün 24 saatini burda geçirdiğine göre ATM ci olmalısın
Günün 24 saatini burda geçirdiğine göre ATM ci olmalısın emrahnihilist, 4 ay önce - Alıntıya git
Sen canla başla çalışan bir devlet memuru musun. Rumuzunla düşüncelerin ve dahi hayat felsefen birebir uyumlu. Simdi ikile
Eksi çıkar :)
4 civarında bekliyorum
2,61
2002 den sonraki ilk seçimde bile bu sefer kaybedecek diyenler bilmem kaç seçimdir aynı şeyleri tekrar ediyor. 10 defa seçim kaybetmiş birinin kazanacağına inanıyorda yüzde 51 ile seçilmiş birinin seçim kazanacağına inanmıyor.. elimde uzun bir boru hattı var bedavaya bıraktım sana hayırlı olsun muharras, 4 ay önce - Alıntıya git
Konudan bağımsız güzel yapistiriyorsun hacı lafları:))
Tahminim 2,63.
geliyor gelmekte olan %2
Konudan bağımsız güzel yapistiriyorsun hacı lafları:)) aynasızz55, 4 ay önce - Alıntıya git
Yüz yok ki utansınlar:)
Arkadaşlar en az 3,50