bende atandım asil olarak allah herkesin gönlüne göre versin
bende atandım asil olarak allah herkesin gönlüne göre versin ömerfaruk777, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam kaç puanla ve hangi kadroya atandınız
GSB ile görüştüm, kendilerine sonuçların açıklandığı söylenmiş. Puan listeleri Bakanlık sitesinden açıklanacakmış. Şuan da yükleme yapılıyor. Hakannc2, 6 ay önce - Alıntıya git
GSB ile görüştüm, kendilerine sonuçların açıklandığı söylenmiş. Puan listeleri Bakanlık sitesinden açıklanacakmış. Şuan da yükleme yapılıyor.
adamım işte istediğim cevap sağol
69,4 puan balıkesir - koruma güvenlik
Bende "Yerleştirme Aşaması : Onay Bekliyor" yazıyor. Listeler bugün açıklansaydı iyi olurdu. Şuan ne olduğu belli değil. 87 puanla Şanlıurfa yazmıştım. Hakkımızda hayırlısı olsun Hakannc2, 6 ay önce - Alıntıya git
Bende "Yerleştirme Aşaması : Onay Bekliyor" yazıyor. Listeler bugün açıklansaydı iyi olurdu. Şuan ne olduğu belli değil. 87 puanla Şanlıurfa yazmıştım. Hakkımızda hayırlısı olsun
hayırlı olsun arkadaşım
Ardahan yedek 3 gelmez muhtemelen 3 kişi vazgececk de bana gelecek
Onay bekliyor yazıyor. Olumlu olumsuz ne anlamamız gerekiyor 🙄 Kadrosuzluk2020, 6 ay önce - Alıntıya git
Onay bekliyor yazıyor. Olumlu olumsuz ne anlamamız gerekiyor 🙄
olumlu
Ardahan yedek 3 gelmez muhtemelen 3 kişi vazgececk de bana gelecek Ferhat23232323, 6 ay önce - Alıntıya git
nerden baktın banada söyle
Taban puanlar açıklandı mı? Bakabilen var mı?
Arkadaşlar bende de Asil yazıyor yani yerleştirilme işlemi tamam artık darısı evrak-arşiv araştırma sürecinin hızlıca tamamlanıp atanmamıza inşallah. Bu alımla alakalı bir grup var mı? Özelden ulaşabilir misiniz?
Konya Güvenlik Koruma Erkek basvuran var mı?
Artvin büro asil olan var mi muhmuhen, 6 ay önce - Alıntıya git
Puanın kaç ti hocam yazacaktim vazgeçtim
Arkadaşlar Asil İstanbul yazıyor atandım mı? Yardım edinnnnn
Arkadaşlar Asil İstanbul yazıyor atandım mı? Yardım edinnnnn Ahöz1, 6 ay önce - Alıntıya git
Evet Sswei, 6 ay önce - Alıntıya git
Çok teşekkür ederim. Herkese darısı oh ya çok şükür
69,4 puan balıkesir - koruma güvenlik ömerfaruk777, 6 ay önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun
Artvin 2. Yedekteyim nasıl takip edeceğim?
Ben de 1.yedeğim yedeklik süresi kaç ay bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben de 1.yedeğim yedeklik süresi kaç ay bilgisi olan yazarsa sevinirim günahımne, 6 ay önce - Alıntıya git
15 gün içinde cagirmazlarsa ara tekrardan puanın kaç di çok merak ediyorum