Son 1 sene içinde 20 disiplin puanını 21 puan ile aştığım için meslekten ihraç edildim maddi durumumdan dolayı itiraz etmedim ve cezalarım kesinleşti. Fakat aldığım cezalardan birisi göreve gitmemektendi fakat o gün içerisinde doktor raporlu idim.ona rağmen 3 puan ile cezalandırıldım.puanlarım. Puanlarım bana eksik tebliğ edildi yani en son 13 olduğunda bilgi verildi arttığında hiçbir ceza soruşturmasında bilgi verilmedi
Adli olay yok cezalarım idari
Bir sorusturmamda ifadem alinmadan cezam kesinlesti
puan nedeniyle atilip geri donebilen var mi
Göreve gitmediğim gün e nabız üzerinde raporum gözükmekte
Mahkemede sağlık raporum dikkate alınır mı
Tebliğ eksikleri bir usulsuzluk mu
Yüz kızartıcı bir suç um yok
Mesleğe geri dönebilir miyim
Maddi durumundan dolayı itiraz etmedim ne demek biraz acarmisin. Yani dava açacak paran mı yoktu ya da paran çok iplemedin mi??? İtiraz süresi geçtiği için biraz zor görünüyor.
Bir soruşturmadan ifaden alınmadan nasıl ceza kesinleşir ya öyle bir dünya mı varmış kanun belli disiplin soruşturmasında ifade ve son savunma alınmadan ceza verilemez
Benden beterleri varmış. Ben 3 yılda 32 puan yaptım. Ama yıllık 20 yi aşmadım. Biraz da dikkat etmek lazım salarken. Tamam öncelik kendi karakterimiz ama uyum sağlayacak kadar da toplum bilinci gerekir
Kardeş kusura bakma ama 15 yıldır içinde olduğum bu iş bana şunu gösteriyor, bir senede 20 puanı geçiyorsan zaten bu mesleği yapacak adam değilsin, ondan uğraşma bence
En kısa sürede avukata anlat dava aç. Büyük ihtimal dönersin.
Öncelikle geçmiş olsun. Buradaki hakimler senin kalemini kırmış bile... Süre geçtiği için normalde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bir idare mahkemesine gitmende hatta savcıyla görüşmende fayda var diye düşünüyorum. İkinci bir mevzu da adam adlı cezam yok demiş idari yemiş.. yüz kızartıcı birşey yapmamıs bu adam. Rüşvet alıp , mekana çöken, elalemin evinde gözü olan o kadar adam görevine devam ediyorken , ise gitmemekten , borçlarından veya atıyorum kep takmamadan ceza alıp totalde ihraç olan adamı hedef alırsınız. Sizin zihniyetiniz bu kadarına basar... 85200258, 4 ay önce - Alıntıya git
Zeons iyi sallamışsin.
Mali durumun zayıfsa idâre mahkemesine dilekçe verirken mali durumun yetersiz olduğu için adli yardımdan faydalanmak istediğini bildirirsen dava masrafları alınmaz, barodan ücretsiz müdafi istenir.
Dilekçende yanlış yapılmış olanları yazarsın 60 günün var
Bir soruşturmadan ifaden alınmadan nasıl ceza kesinleşir ya öyle bir dünya mı varmış kanun belli disiplin soruşturmasında ifade ve son savunma alınmadan ceza verilemez Android60, 4 ay önce - Alıntıya git
Yd 3lü komisyondan biri ifadem alinmadan ceza verildigi icin bizden yana oy kullandi fakat oy coklugu ile reddedildi
Kardeş kusura bakma ama 15 yıldır içinde olduğum bu iş bana şunu gösteriyor, bir senede 20 puanı geçiyorsan zaten bu mesleği yapacak adam değilsin, ondan uğraşma bence Voletole, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesleği sevmesem dönmek istemem.15 sene memurluk yapmişsin ama hiç tanimadigin insanlari yargilamama erdemine ulasamamissin.
En kısa sürede avukata anlat dava aç. Büyük ihtimal dönersin. Kirilmazcam, 4 ay önce - Alıntıya git
Yd reddedildi duruşma tarihi bekliyorum insallah kisa zamanda verilir
Zeons iyi sallamışsin. Efkarlı45, 4 ay önce - Alıntıya git
Niye salliyim birader olan bu.Yazmamda ki sebep bilgi sahibi biri var mi ogrenmek icin.ama ogrendigim sey bilenden cok bos bos konusup insanlara sallayan bi kitle varmis MEMURLAR nette
Bir sene 20 puan haaaa.....sen yanlış meslek secmissin...kusura bakma...git başka iş yap...30 yıllık memurlar var..sicili tertemiz...hadi haksızlık yapıldı vs. 20 puan bir yılda nasıl olur korsan34, 4 ay önce - Alıntıya git
Aynen en dogru sizsiniz
Aynen en dogru sizsiniz Zeons, 4 ay önce - Alıntıya git