Editörler : **sude**
16 Ekim 2022 11:05

Memüh
Şef

2020 de aöf maliye bölümüne başladım.şu an 5 dersim var 4 ilk dönem 1 ikinci dönem.mayısta okul biterse temmuz atamasında atanmayı bekliyorum.

Makine mühendisiyim.

ffengineer, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam sence en iyi alımlar maliyede mi. Veya çeko işletme falan mı. Ben de sağlık yönetimi ni seçmiştim ama ataması yok galiba. Geçiş yapıcam bende. Hangisine geçsem bilmiyorum
16 Ekim 2022 11:24

ffengineer
Aday Memur
Hocam sence en iyi alımlar maliyede mi. Veya çeko işletme falan mı. Ben de sağlık yönetimi ni seçmiştim ama ataması yok galiba. Geçiş yapıcam bende. Hangisine geçsem bilmiyorum
Memüh, 6 ay önce - Alıntıya git

Hocam anadolu aöf üstten ders alma ve yaz okulu olduğu için erken bitiriyorum bu nedenle tercih ettim. çeko ve işletme de yüksek alım yapan ve tercih edilebilir bölümlerdir.pişman etmezler bence.

16 Ekim 2022 11:28

Memüh
Şef

Hocam anadolu aöf üstten ders alma ve yaz okulu olduğu için erken bitiriyorum bu nedenle tercih ettim. çeko ve işletme de yüksek alım yapan ve tercih edilebilir bölümlerdir.pişman etmezler bence.

ffengineer, 6 ay önce - Alıntıya git
Hocam şimdi 2020 alımlara baktım da hep maliye almışlar. 82 81 puana kadar düşmüş galiba. İyi alım var galiba
16 Ekim 2022 12:54

makinaci0011
Memur

makine mühendisiyim. ayrıca çeko okuyorum. 1 yıl sonra bitiyor. son 2 atama da giderim inşallah

16 Ekim 2022 13:59

Memüh
Şef

makine mühendisiyim. ayrıca çeko okuyorum. 1 yıl sonra bitiyor. son 2 atama da giderim inşallah

makinaci0011, 6 ay önce - Alıntıya git
Çeko mu önerirsin hocam. Kpss den en iyi alımlar hangisi acaba. Çeko iktisat işletme maliye
16 Ekim 2022 14:47

makinaci0011
Memur
Çeko mu önerirsin hocam. Kpss den en iyi alımlar hangisi acaba. Çeko iktisat işletme maliye

gerek merkezi olsun gerekse dış alımlar olsun iibf içinden en fazla çeko'dan alınıyor. 80 puan üstü öyle böyle bir şekilde atanıyor. benim tavsiyem çeko

16 Ekim 2022 15:38

Memüh
Şef

gerek merkezi olsun gerekse dış alımlar olsun iibf içinden en fazla çeko'dan alınıyor. 80 puan üstü öyle böyle bir şekilde atanıyor. benim tavsiyem çeko

makinaci0011, 6 ay önce - Alıntıya git
Peki hocam şu konuda bilginiz var mı. Ben şuan sağlık yönetimi deyim. 1 sınıf 6 ders falan geçtim. Ben çekoya nasıl geçerim. Dersler muaf olur mu
16 Ekim 2022 15:39

Muy4t01
Memur

Sağol wolf. Valla değerlendireceğim... iibf gecen bir grupta mühendislere hakarer ediyordu, 4001 filan... vallaha bunu unutamam... iibfden önereceğin bölümler neler peki?

Hafikgolu, 6 ay önce - Alıntıya git

Çeko .

16 Ekim 2022 15:57

ogretmensadik
Aday Memur

Özelde niye şansınızı denemiyorsunuz? Yoksa siz yata yata mühendislik mi bitirdiniz, anlamadım gayri. Gerçi en kötü mühendis bile gider çalışır kendini geliştirir. Ben mühendis olsam bendeki gayretle kim bilir nerelere gelirdim. Microsoft kapımda olurdu.

16 Ekim 2022 17:13

makinaci0011
Memur
Peki hocam şu konuda bilginiz var mı. Ben şuan sağlık yönetimi deyim. 1 sınıf 6 ders falan geçtim. Ben çekoya nasıl geçerim. Dersler muaf olur mu

o konu hakkında bilgim yok lakin 2. üni olarak girersen ve bütün dersleri verirsen 2,5 senede bitiyor, dgs ile girersen 1,5 senede bitiyor. sizin durum biraz farklı, en doğru yanıtı açıköğretim bürosunda öğrenebilirsin.

16 Ekim 2022 18:29

bendemi
Aday Memur

Özelde niye şansınızı denemiyorsunuz? Yoksa siz yata yata mühendislik mi bitirdiniz, anlamadım gayri. Gerçi en kötü mühendis bile gider çalışır kendini geliştirir. Ben mühendis olsam bendeki gayretle kim bilir nerelere gelirdim. Microsoft kapımda olurdu.

ogretmensadik, 6 ay önce - Alıntıya git

seni tutan yok öğretmenlikten düz memurluğa geçeceğine mühendislik oku o zaman. tabi o kapasite varsa :))

16 Ekim 2022 18:33

ogretmensadik
Aday Memur

seni tutan yok öğretmenlikten düz memurluğa geçeceğine mühendislik oku o zaman. tabi o kapasite varsa :))

bendemi, 6 ay önce - Alıntıya git

250-300 puanla giriliyor ne var ki ? Zaten iyi üniversitelerde mühendislik diyorsan, oralarda sözel bölümler de gayet mühendislik tıp kadar yüksek olabiliyor..

Mühendislerdeki kompleksi anlamadım gitti. Her biri maşallah Tesla mübarek .

16 Ekim 2022 18:48

ömer serkan
Şube Müdürü

250-300 puanla giriliyor ne var ki ? Zaten iyi üniversitelerde mühendislik diyorsan, oralarda sözel bölümler de gayet mühendislik tıp kadar yüksek olabiliyor..

Mühendislerdeki kompleksi anlamadım gitti. Her biri maşallah Tesla mübarek .

ogretmensadik, 6 ay önce - Alıntıya git

Burda iibf üzerine konuşuluyor sen işine başarmışsın rahat bırak insanları yaaa ne kadar boş düşüncelerin var

17 Ekim 2022 10:04

Kpss5154
Kapalı
İlk kayıtta muaf olduğumuz dersleri nasıl saydırıyoruz İngilizceyi mesela otomatik seçmiş bana normalde muaf olması lazım benim o
17 Ekim 2022 10:19

wolf chandler
Şube Müdürü
İlk kayıtta muaf olduğumuz dersleri nasıl saydırıyoruz İngilizceyi mesela otomatik seçmiş bana normalde muaf olması lazım benim o
Kpss5154, 5 ay önce - Alıntıya git

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine ÖSYS Yeni Kayıt, ÖSYS Ek Yerleştirme ve İkinci Üniversite kapsamında ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt yaptırdıkları öğretim yılı kayıt tarihleri arasında YÖK zorunlu derslerden muafiyet başvurusunda bulunabilmektedir.

17 Ekim 2022 11:08

Ferit İlker Kelleci
Aday Memur

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine ÖSYS Yeni Kayıt, ÖSYS Ek Yerleştirme ve İkinci Üniversite kapsamında ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt yaptırdıkları öğretim yılı kayıt tarihleri arasında YÖK zorunlu derslerden muafiyet başvurusunda bulunabilmektedir.

wolf chandler, 5 ay önce - Alıntıya git

Evet bende kayıt oldum geçen ay. 4 dersi muaf saydırdım.

17 Ekim 2022 11:36

hanzel
Müsteşar Yardımcısı

Sizin madem devlet hayaliniz vardı, mühendislik okuyarak neden hayatınızı boşa harcadınız insan hayret ediyor, bu nasıl bir vizyonsuzluk, bu nasıl bir ailesinin paralarını çarçur etme yoludur. En baştan öğretmenlik, iibf falan okusaydınız her şey daha kolay olmaz mıydı?

17 Ekim 2022 13:56

Eemühendisci
Aday Memur

Sadece ingilizce,turk dili ve inkılap dersleri mi saydiriliyor yoksa matematik istatistik gibi dersleri de saydirabilir miyim?

17 Ekim 2022 16:22

Ferit İlker Kelleci
Aday Memur

Sadece ingilizce,turk dili ve inkılap dersleri mi saydiriliyor yoksa matematik istatistik gibi dersleri de saydirabilir miyim?

Eemühendisci, 5 ay önce - Alıntıya git

Hayır matematiği saymıyorlar malesef.

19 Ekim 2022 16:52

wolf chandler
Şube Müdürü

başlığı güncelleyelim. ANADOLU AÖF'ün 2. üniversite kayıtları bitti ama ATATÜRK AÖF'ün bitmesine 4 gün var.

92 puanlarla açıkta kalmak istemeyenler, 80 puanlarla atanmak isteyenler, 2024 hayali olanlar geç kalmasın arkadaşlar

Toplam 113 mesaj