bu forum bencil kalbi kararmış insanlarla dolu,ben onlardan olmak istemiyorum,keşfettiğim şu bölümü sizlerle de paylaşmak isterim,buyrun çökelim:) insan kaynakları yönetimi 64.77 ye düştü,auzef ile açıktan okunabilir.
2020 de aöf maliye bölümüne başladım.şu an 5 dersim var 4 ilk dönem 1 ikinci dönem.mayısta okul biterse temmuz atamasında atanmayı bekliyorum. Makine mühendisiyim. ffengineer, 6 ay önce - Alıntıya git
2020 de aöf maliye bölümüne başladım.şu an 5 dersim var 4 ilk dönem 1 ikinci dönem.mayısta okul biterse temmuz atamasında atanmayı bekliyorum.
Makine mühendisiyim.
puaniniz kac
2020 de aklıma geldi, 2022 ekim ayı itibariyle Maliyeden son 5 dersim kaldı,dediğiniz gibi 2.5 senede bitiyor inş. fırat1285, 6 ay önce - Alıntıya git
2020 de aklıma geldi, 2022 ekim ayı itibariyle Maliyeden son 5 dersim kaldı,dediğiniz gibi 2.5 senede bitiyor inş.
puaniniz kaç
bu forum bencil kalbi kararmış insanlarla dolu,ben onlardan olmak istemiyorum,keşfettiğim şu bölümü sizlerle de paylaşmak isterim,buyrun çökelim:) insan kaynakları yönetimi 64.77 ye düştü,auzef ile açıktan okunabilir. fırat1285, 5 ay önce - Alıntıya git
insan kaynakalri bolumunun acık öğretimi olduğunu ilk kez görüyorum. kpss taban puani düşük kapatıyor
insan kaynakalri bolumunun acık öğretimi olduğunu ilk kez görüyorum. kpss taban puani düşük kapatıyor iktisat001, 5 ay önce - Alıntıya git
istanbul üni auzef'te farklı bölümler oluyo
puaniniz kaç iktisat001, 5 ay önce - Alıntıya git
yeterli puani alamadim(81.5),nasip değilmiş demekki.
yeterli puani alamadim(81.5),nasip değilmiş demekki. fırat1285, 5 ay önce - Alıntıya git
olsun son atamada gidersin bence olmadi 2024 aciktan alinlarinda gidersin.
++++ güncelleyelim
E madem ibf den memur olmak amacınız ne diye babanızı bos yere masrafa sokup mühendislik okudunuz.n seni muhendis diye el aleme anlatan babana yazık. Turkiyeden neden kalifiyeli eleman çıkmadığını çıkarlarında Batıya gittiginin ozeti gibisiniz
2024 kpss?ye hazırlanmayı düşünen mühendis arkadaşlara tavsiye ederim.hem yeni bir bakış açısı kazandırır hem de iibf?den atandıktan sonra ünvan değişikliği sınavıyla mühendislik bölümlerinize atanabilirsiniz.
aöf türk dili ve edebiyatı okuyun
aöf türk dili ve edebiyatı okuyun finese, 5 ay önce - Alıntıya git
günceldir
Aöf bekle bizi biz geliyoruz. Mühendis, ftr, dyt, odyolog, mimar...geliyoruz. 85 puana kit kurumda çalışmaya 91,92 puana dhmi de çalışmaya geliyoruz. Bekle bizi aöf, şimdi iktisattan bir bölüm bulmaya gideyim ben, şöyle kalabalık bir bölüm ne de olsa 85 alması zor değil. 92 alsam yaşadım, kendi bölümümden 657ye gideceme bu puana dhmiye giderim Konumalum, 4 ay önce - Alıntıya git
teker teker aöften iibf diplomalarımızı aldıktan sonra iibfli adam 4001 nitelik kodunun yenmeyecek bi şey olduğunu anlayacak
günceldir wolf chandler, 4 ay önce - Alıntıya git
Ha gayret az kalmış 10 kişi daha bulursanız bütün iibf kadrolarına çökersiniz. :)))) Nazlıyld, 4 ay önce - Alıntıya git
burada dhmi için branş hesabı yapan birisi vardı
önündeki 190da 120 falan devşirme iibfliydi. siz 10 kişi zannedin:D
mal dili ve edebiyatı tavsiye derim.
neden mühendis olamıyorum neden kendimi geliştirmiyorum diye düşünmüyorlar, açıktan tekrar üniversite okuma peşindeler.