Editörler : Pangaea
«91011121314151617181920»

Gazimehmet20
Aday Memur
08 Ocak 2023 18:23

.

tukiu
Memur
09 Ocak 2023 09:36

Her şeyi af geldi hemen hemen buna da gelecek göreceğiz

volvoxcnt
Kapalı
09 Ocak 2023 12:09

memurlar.net bu konuyu manşetten haber olarak verebilir, gündeme gelmesini bekliyoruz.

detayolur
Aday Memur
09 Ocak 2023 13:30

memurlar.net her konuyu haber olarak veriyor da bu konuyu neden hiç gündem yapmıyor.

buraközeleğitim
Müsteşar
10 Ocak 2023 11:18

Neyin ne olduğunu fazlası ile anlayan ve iki kez doğu hizmetini yerine getirmiş bir öğretmenim ben. Merak etmeyin fazlasıyla farkındayım. Bir yanlışın daha önce yapılması yine yapılması gerektiği anlamına gelmez. Önemli olan yanlışlardan ders çıkarmak ve bir daha yapmamak.

Yazdıklarım eminim çoğu kişinin işine gelmeyecek biliyorum ancak doğu affı vatana millete ihanettir. Fırsat eşitliğine, adalete ve adillik ilkelerine terstir.

an_atua, 2 yıl önce

Neyin ne olduğunu anlamadan gereksiz yorum yapmanız KOMİK. :D

tukiu
Memur
10 Ocak 2023 19:10

güncel

Gazimehmet20
Aday Memur
10 Ocak 2023 19:10

.

Merzifon 35
Aday Memur
12 Ocak 2023 11:41

Eşinden ayrılan, eşi pandemi dönemi işsiz kalan, hasta yakınını kaybeden, sağlığı el vermeyen birçok öğretmen zorunlu hizmet affı bekliyor.

Psk.Dnş.2019
Aday Memur
12 Ocak 2023 14:49

Zorunlu hizmet affı saçmalıktır gelmemelidir. Daha önce af gelmesi bu işin doğru olduğunu göstermez. Doğuda kötü şartlarda yıllarca çile çekenlerin suçu neo zaman. Ben şu an zorunlu hizmetimi tamamlamaya çalışıyorum benim de bitmedi ama kesinlikle yanlış af durumu

şanlı0788
Şube Müdürü
12 Ocak 2023 15:48

Gelmez

Gazimehmet20
Aday Memur
12 Ocak 2023 21:03

.

odessus09
Aday Memur
12 Ocak 2023 22:47

Her ilde sorunlu hizmet bölgesi olan ilçeler var. Neredeyse her ilçede de zorunlu hizmet olan okullar var. Batıda da çalışsan bu okullara tayin istesen zorunlu hizmeti rahatlıkla tamamlarsın. İlla Hakkari ye gitmek zorunda değilsin. Böyleyken hep aynı hava çalınıyor. Af isterim de isterim. Bundan önce çıktı da ne oldu. Çalışma düzeni çalışma barışı bozuldu. Bazıları Batı'nın göbeğinde muaf oldu. Bazıları sırf zorunlu hizmeti bitsin diye zamanında doğuya gittikleriyle kaldı. Sonra yıllar boyu batıya gelemediler.

popcorn007
Kapalı
12 Ocak 2023 23:22

İşte bunlar yüzünden çakılı kaldık yerimizde. Tayin isteyemiyoruz. Her yer dolmuş durumda. Varsa yoksa özür grubuna her yer açılıyor, açılmasa bile il emriyle gidebiliyorlar, bir de üstüne zorunlu görev affı istiyorlar. Şaka gibi cidden.

Bizim günahımız ne acaba? Ailemizden kilometrelerce uzaklarda görev yapıyoruz. Tayin zamanı kimsenin gitmeyeceği yerler açılıyor. Ortada gerçekten bir haksızlık var.

odessus09, 2 yıl önce

Her ilde sorunlu hizmet bölgesi olan ilçeler var. Neredeyse her ilçede de zorunlu hizmet olan okullar var. Batıda da çalışsan bu okullara tayin istesen zorunlu hizmeti rahatlıkla tamamlarsın. İlla Hakkari ye gitmek zorunda değilsin. Böyleyken hep aynı hava çalınıyor. Af isterim de isterim. Bundan önce çıktı da ne oldu. Çalışma düzeni çalışma barışı bozuldu. Bazıları Batı'nın göbeğinde muaf oldu. Bazıları sırf zorunlu hizmeti bitsin diye zamanında doğuya gittikleriyle kaldı. Sonra yıllar boyu batıya gelemediler.

popcorn007
Kapalı
12 Ocak 2023 23:30

Yani çözüm basit, bulunduğunuz şehirde zorunlu hizmet olan okulu yazın. Zor değil yani tayin istemek. İnsanlar yıllardır il dışı tayin isteyemiyor ama siz bulunduğunuz şehir içinde kımıldamak istemiyorsunuz. Gerekirse gideceksiniz en uzak ilçeye zorunlu hizmet görev talebinde bulunacaksınız, yapacaksınız.

Merzifon 35, 2 yıl önce

Eşinden ayrılan, eşi pandemi dönemi işsiz kalan, hasta yakınını kaybeden, sağlığı el vermeyen birçok öğretmen zorunlu hizmet affı bekliyor.

Gazimehmet20
Aday Memur
13 Ocak 2023 07:48

z.

detayolur
Aday Memur
13 Ocak 2023 09:47

Nisan ya da Mayıs ayı gibi gelir bence.

Gazimehmet20
Aday Memur
14 Ocak 2023 10:20

.
popcorn007, 2 yıl önce

Yani çözüm basit, bulunduğunuz şehirde zorunlu hizmet olan okulu yazın. Zor değil yani tayin istemek. İnsanlar yıllardır il dışı tayin isteyemiyor ama siz bulunduğunuz şehir içinde kımıldamak istemiyorsunuz. Gerekirse gideceksiniz en uzak ilçeye zorunlu hizmet görev talebinde bulunacaksınız, yapacaksınız.

an_atua
Daire Başkanı
14 Ocak 2023 21:13

Sizin zihniyetiniz nedeniyle durum böyle değil mi zaten? Ben yaptıysam ben ettiysem o da yapsın etsin. Sen yaptıysan geçmiş olsun, hayırlısı olsun. Başka insanlar neden düzenini bozsun.!! Ama yok, rahat etmez sizin gibiler, başkalarının zorluk çektiğini düzeninin bozulduğunu görmeden.

popcorn007, 2 yıl önce

Braweheart01
Genel Müdür
14 Ocak 2023 21:15

eğer bu seçim dönemi de gelmezse bir daha asla gelmez

popcorn007
Kapalı
14 Ocak 2023 23:14

Asıl sen kendi zihniyetine bak! "Ben köşeyi döndüm, kim ne yaparsa yapsın" düşüncesi yüzünden bu haldeyiz zaten. Bulunduğun şehirde yapabilirsin zorunlu hizmetini zor değil.

an_atua, 2 yıl önce

Sizin zihniyetiniz nedeniyle durum böyle değil mi zaten? Ben yaptıysam ben ettiysem o da yapsın etsin. Sen yaptıysan geçmiş olsun, hayırlısı olsun. Başka insanlar neden düzenini bozsun.!! Ama yok, rahat etmez sizin gibiler, başkalarının zorluk çektiğini düzeninin bozulduğunu görmeden.

Toplam 549 mesaj
«91011121314151617181920»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi