Editörler : Pangaea
«151617181920212223242526»

vangohg
Aday Memur
16 Şubat 2023 17:10

5 yıldır evrak veriyorum erteleniyor. Son 2 yıldır evrak talep etmediler. Yine de verdik. Tek olay evrak. bir sürü kağıt kürek prosedürü. Gelmeli, gelecektir.

tukiu
Memur
16 Şubat 2023 18:23

Gelmesin diyenlerin dişe dokunur bir argümanı yok.

-biz yaptık sizde yapın

-biz donduk sizde donun

-af af diye diye başımıza geldi( ne alakası varsa)

-doğuda öğretmen kalmıyor( zorunlu hizmet batıda da var haberi yok)

-kul hakkı ( daha öncekilere dava açtın mı diyoruz ses yok , hassasiyet var)

volvoxcnt, 2 yıl önce

Gelmesin diye çabalayanlar gelsin diyenlerden fazla, demek ki gelecek af

an_atua
Daire Başkanı
16 Şubat 2023 21:58

Geldiğinde ayılırsın :D

börte gktrk11, 2 yıl önce
Zorunlu hizmet affı gelmemeli. Donmadık yerimiz kalmadı o zorunlu hizmetimizi bitirene kadar. Ciddi de bir puan birikimi yaptık norm fazlası yapcaz sizi ayık olun :D

an_atua
Daire Başkanı
16 Şubat 2023 22:00

Boş boş konuşuyorlar hocam. Öğretmenin öğretmene yaptığını kimse yapmıyor zaten.

tukiu, 2 yıl önce

-biz yaptık sizde yapın

-biz donduk sizde donun

vangohg
Aday Memur
17 Şubat 2023 02:07

Gelecektir. Batıda uğraşılmaz bir hal aldı. Takip ve evrak konusunda bürokratik yük olmaya başladı iyice

besyo123
Genel Müdür
17 Şubat 2023 07:40

Önceden proje okullarına yapılan atamalarda zorunlu hizmetini tamamlayanlar diyordu şimdi zorunlu çalışması ertelenen muaf olan başvuru yapabiliyor önümüzdeki il içi ve il dışı atamalarda da aynısı olacak.

Sadece iş evrak işine döndü bu nedenle zorunlu hizmet affı gelememesinin hiç bir nedeni yok

tukiu, 2 yıl önce

-biz yaptık sizde yapın

-biz donduk sizde donun

Entellektüelizm
Şube Müdürü
17 Şubat 2023 10:07

Gelmesin! Af güzel bir şey değildir.
besyo123, 2 yıl önce

Önceden proje okullarına yapılan atamalarda zorunlu hizmetini tamamlayanlar diyordu şimdi zorunlu çalışması ertelenen muaf olan başvuru yapabiliyor önümüzdeki il içi ve il dışı atamalarda da aynısı olacak.

Sadece iş evrak işine döndü bu nedenle zorunlu hizmet affı gelememesinin hiç bir nedeni yok

hoca7979
Aday Memur
17 Şubat 2023 10:18

Imar affı ,vergi affı cart affı curt affı bitsin arkadaş o hizmet bu gorevin en temel taşıdır.Yapmayan muaf olan herkes t3spit edilip gönderilmelidir.

vangohg
Aday Memur
17 Şubat 2023 11:42

Aile birliği sebebiyle muaf olanı nasıl göndereceksin.
hoca7979, 2 yıl önce
Imar affı ,vergi affı cart affı curt affı bitsin arkadaş o hizmet bu gorevin en temel taşıdır.Yapmayan muaf olan herkes t3spit edilip gönderilmelidir.

hoca7979
Aday Memur
17 Şubat 2023 11:53

Benim bahsettigim kanunda adı konmuş haliyle olanlar gitmeli yoksa eşler ayrılsın kim ister.Yeni başlayan herkes taşrayı gormelidir.Bu kötü bir şey değildir.Ayrıca her zaman mevzuatta delikler aça aça gidiyoruz kanunlar net ama uygulama dalgalı seyretmemeli ülkeye futboldan siyasete imardan turizme heryere bi statüko gelmelidir.

vangohg
Aday Memur
17 Şubat 2023 17:36

Büyük illerde eş mazereti dolayısıyla aşırı bir birikim var . Zaten takip edilemez bir hal aldı. Evrak toplama ,işleme yükünden ne müdürlükler ne bakanlıklar memnun. Bu sebeple gelmeli. Tabi yapan arkadaşların da kendince sebepleri var. Biz yaptık siz de yapacaksınız gibi. Umarım gelir.
hoca7979, 2 yıl önce
Benim bahsettigim kanunda adı konmuş haliyle olanlar gitmeli yoksa eşler ayrılsın kim ister.Yeni başlayan herkes taşrayı gormelidir.Bu kötü bir şey değildir.Ayrıca her zaman mevzuatta delikler aça aça gidiyoruz kanunlar net ama uygulama dalgalı seyretmemeli ülkeye futboldan siyasete imardan turizme heryere bi statüko gelmelidir.

popcorn007
Kapalı
17 Şubat 2023 17:44

Abooooo Van Gogh'a bak sen, ressamlığı bırakmış af diliyor. Gelmez o af Van Gogh efendi gelmez. Sen evrak yapma diye af mı gelecek? Heee paşam başka arzun var mı? Paul Gauguin ile resim yapın daa, ne af istiyorsun. Sen resim yap, bak Salvador Dali, Picasso, Frida af diliyor mu? Örnek al onları lütfen. Aaaa

vangohg, 2 yıl önce
Büyük illerde eş mazereti dolayısıyla aşırı bir birikim var . Zaten takip edilemez bir hal aldı. Evrak toplama ,işleme yükünden ne müdürlükler ne bakanlıklar memnun. Bu sebeple gelmeli. Tabi yapan arkadaşların da kendince sebepleri var. Biz yaptık siz de yapacaksınız gibi. Umarım gelir.

vangohg
Aday Memur
18 Şubat 2023 23:19

Benim isteklerim bunlar. Sen de tam zıttını isteyebilirsin. Ama düşünceni ifade ederken resmen ergenleşmişsin.
popcorn007, 2 yıl önce

Abooooo Van Gogh'a bak sen, ressamlığı bırakmış af diliyor. Gelmez o af Van Gogh efendi gelmez. Sen evrak yapma diye af mı gelecek? Heee paşam başka arzun var mı? Paul Gauguin ile resim yapın daa, ne af istiyorsun. Sen resim yap, bak Salvador Dali, Picasso, Frida af diliyor mu? Örnek al onları lütfen. Aaaa

an_atua
Daire Başkanı
19 Şubat 2023 23:40

GÜNCEL

volvoxcnt
Kapalı
20 Şubat 2023 08:37

Empati yapsana, aynı durumda sen olsan, af gelse "Yok ben yararlanmak istemiyorum" der miydin

popcorn007, 2 yıl önce

popcorn007
Kapalı
20 Şubat 2023 16:57

Bu empatiyi kurması gereken şahıs sen olmayasın? Empati kurup zorunlu hizmetini tamamlayanlar gibi sen de zorunlu hizmetini tamamlayabilirsin değil mi? Zor değil paşa paşa yapacaksın zorunlu görevini!

volvoxcnt, 2 yıl önce

Empati yapsana, aynı durumda sen olsan, af gelse "Yok ben yararlanmak istemiyorum" der miydin

volvoxcnt
Kapalı
20 Şubat 2023 19:25

Tamamdır, şimdi anlıyorum sizi

popcorn007, 2 yıl önce

Bu empatiyi kurması gereken şahıs sen olmayasın? Empati kurup zorunlu hizmetini tamamlayanlar gibi sen de zorunlu hizmetini tamamlayabilirsin değil mi? Zor değil paşa paşa yapacaksın zorunlu görevini!

popcorn007
Kapalı
20 Şubat 2023 19:52

Empati yaparak anlayacaksın!

volvoxcnt, 2 yıl önce

Tamamdır, şimdi anlıyorum sizi

an_atua
Daire Başkanı
21 Şubat 2023 22:04

Hocalarım Zorunlu Hizmet Affı bekleyenler ve isteyenler CİMER e konu ile ilgili soru sorsun, bu şekilde ayrıca talep de oluşturmuş oluyorsunuz.

Gazimehmet20
Aday Memur
22 Şubat 2023 08:06

.
Toplam 549 mesaj
«151617181920212223242526»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi