Editörler : Pangaea
«16171819202122232425262728

an_atua
Daire Başkanı
24 Nisan 2023 00:41

Çıkacak. Bekliyoruz. :)

şanlı0788
Şube Müdürü
24 Nisan 2023 18:35

2010 da yapılan da haksızlıktı şimdi yapılırsa da haksızlık olacak! Herkes vergisini, borcunu, hizmetini zamanında ödesin ki bu anlayıştan kurtulup ülke olarak iki adım ileri gidebilelim!

an_atua
Daire Başkanı
26 Nisan 2023 13:00

Haksızlık diye bir şey yok. Artık bu bitin. Anlama, yorumlama, düşünme yeteneği olmadan nasıl öğretmen oldunuz sizler

şanlı0788, 2 yıl önce
2010 da yapılan da haksızlıktı şimdi yapılırsa da haksızlık olacak! Herkes vergisini, borcunu, hizmetini zamanında ödesin ki bu anlayıştan kurtulup ülke olarak iki adım ileri gidebilelim!

şanlı0788
Şube Müdürü
26 Nisan 2023 15:37

Haksızlık yokmuş saçmalamayı bırakın nasıl yok? Adam batıda doğu görevini yapmamış gitmemiş af gelirse çakılı devam edecek peki ben yapmışım batıya geçmek istiyorum benim geçmek istediğim kadroyu doldurmuş olmuyor mu bu arkadaşlar?
an_atua, 2 yıl önce

Haksızlık diye bir şey yok. Artık bu bitin. Anlama, yorumlama, düşünme yeteneği olmadan nasıl öğretmen oldunuz sizler

şanlı0788
Şube Müdürü
26 Nisan 2023 15:44

Haksızlığı siz de iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Üni sınavında Türkiye de ilk 1500 e girmiş. Tezlisini yapmış ve 2 tane yayımlanmış uluslararası makalesi olan zorunlu hizmetini tamamlamış bir öğretmenim ilmimin zekatını versem sana ömrünce yeter. O yüzden tanımadığınız kişileri itham ederken bi daha düşünün!
an_atua, 2 yıl önce

Gazimehmet20
Aday Memur
27 Nisan 2023 23:35

.

an_atua
Daire Başkanı
01 Mayıs 2023 00:17

Ne kadar düşük bir yorum. O yaptıklarınızdan biz de yaptık, ama görülüyor ki siz boşuna yapmışsınız; anlama, muhakeme, yorum özelliklerine sahip değilsiniz.

Şimdi gidin zekat verin siz. Biz hakkımız olan zorunlu hizmet affını istemeye devam edeceğiz.

şanlı0788, 2 yıl önce
Haksızlığı siz de iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Üni sınavında Türkiye de ilk 1500 e girmiş. Tezlisini yapmış ve 2 tane yayımlanmış uluslararası makalesi olan zorunlu hizmetini tamamlamış bir öğretmenim ilmimin zekatını versem sana ömrünce yeter. O yüzden tanımadığınız kişileri itham ederken bi daha düşünün!

tukiu
Şef
01 Mayıs 2023 11:16

forumda çok sallayan var hocam çokta takılma bence ... :) af çıkacaktır rahat olun

an_atua, 2 yıl önce

Ne kadar düşük bir yorum. O yaptıklarınızdan biz de yaptık, ama görülüyor ki siz boşuna yapmışsınız; anlama, muhakeme, yorum özelliklerine sahip değilsiniz.

Şimdi gidin zekat verin siz. Biz hakkımız olan zorunlu hizmet affını istemeye devam edeceğiz.

Gazimehmet20
Aday Memur
02 Mayıs 2023 07:44

.
tukiu, 2 yıl önce

forumda çok sallayan var hocam çokta takılma bence ... :) af çıkacaktır rahat olun

şanlı0788
Şube Müdürü
02 Mayıs 2023 10:38

"Anlama, yorumlama ve muhakeme yeteneği olmadan öğretmen olmuşsunuz" ithamı çok yüksek! ama benim buna verdiğim cevap nesnel gerçeklere dayanan cevap düşük öyle mi :) ben zekatımı da veririm gerçekten hakkım olanı da alırım merak etmeyin. Siz bu forum da hakkınızı aramaya devam edin belki bulursunuz :) menfaatiniz nerdeyse oraya koşun siz.
an_atua, 2 yıl önce

Gazimehmet20
Aday Memur
03 Mayıs 2023 20:13

İnşallah çıkacak
tukiu, 2 yıl önce

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
04 Mayıs 2023 07:32

Gündemin kıyısında köşesinde bile yok şu anda. Millete hayal satmayın.

detayolur
Aday Memur
04 Mayıs 2023 10:00

Karşı çıkanlar sevinebilir istedikleri gibi oldu.

şanlı0788
Şube Müdürü
04 Mayıs 2023 11:36

:)
detayolur, 2 yıl önce

AGAS
Kapalı
04 Mayıs 2023 11:41

Ne olacağını sandın güzel kardeşim? 1/1 yazarken biliyordun zorunlu hizmet olduğunu niye şimdi bu söylemler. Benden puanı düşük adam daha iyi yere gitti ben köyde oruç tutmadığım için bana küfreden öğrencilerle uğraştım hala da uğraşıyorum. Kusura bakma yapın bir zahmet.

detayolur, 2 yıl önce

ATİT
Aday Memur
04 Mayıs 2023 12:07

Sakin ol neden oruç tutmadın mazeretin mi var. Fidye ödeyebilirsin

AGAS
Kapalı
04 Mayıs 2023 12:19

Bak burada bile varlar. Birde köyü düşün...

ATİT, 2 yıl önce

Sakin ol neden oruç tutmadın mazeretin mi var. Fidye ödeyebilirsin

an_atua
Daire Başkanı
04 Mayıs 2023 20:31

Git sen zekat ver. Karışma zorunlu hizmet affı olaylarına, almıyor belli ki.

şanlı0788, 2 yıl önce
"Anlama, yorumlama ve muhakeme yeteneği olmadan öğretmen olmuşsunuz" ithamı çok yüksek! ama benim buna verdiğim cevap nesnel gerçeklere dayanan cevap düşük öyle mi :) ben zekatımı da veririm gerçekten hakkım olanı da alırım merak etmeyin. Siz bu forum da hakkınızı aramaya devam edin belki bulursunuz :) menfaatiniz nerdeyse oraya koşun siz.

an_atua
Daire Başkanı
04 Mayıs 2023 20:33

Sana küfreden bir öğrenci var sen kendini sorgulamasın, Zorunlu hizmet affı isteklerini değil.

AGAS, 2 yıl önce

Ne olacağını sandın güzel kardeşim? 1/1 yazarken biliyordun zorunlu hizmet olduğunu niye şimdi bu söylemler. Benden puanı düşük adam daha iyi yere gitti ben köyde oruç tutmadığım için bana küfreden öğrencilerle uğraştım hala da uğraşıyorum. Kusura bakma yapın bir zahmet.

şanlı0788
Şube Müdürü
04 Mayıs 2023 22:28

Veririm zekat hem de gururla veririm :) zorunlu hizmetini yapmış birine de bunlardan anlamıyon karışma demek de abes olmuş. Zorunlu hizmetimin zekatı da sana yeter. Buralarda aranmazsın en azından :)
an_atua, 2 yıl önce

Git sen zekat ver. Karışma zorunlu hizmet affı olaylarına, almıyor belli ki.

Toplam 549 mesaj
«16171819202122232425262728

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi