Editörler : Pangaea
12345678910111213»

fatma6onan
Memur
21 Ekim 2022 13:36

GELMEZ

...

GELMEYECEK.

21 Ekim 2022 13:48

Şiirsel...

fatma6onan, 3 yıl önce

GELMEZ

...

GELMEYECEK.

penac
Şube Müdürü
21 Ekim 2022 14:23

zorunlu hizmet affı olursa oy kaybı olurmuş.. lafa bak, neden olacak ? ben zh yaptım sizde yapsaydınız diyenler bu ölçütü kriter alıp oyunun rengini mi değiştirecek ? zh ben yaptım siz de yapın diyenler, belki de siz kadrolu olarak atanmış olup şimdi yeni atanan öğretmenler gibi sözleşmeli olarak atanmamış olabilir misiniz ? sözleşmeliler de buna bakıp oy mu versin şimdi ?

şanlı0788
Şube Müdürü
21 Ekim 2022 18:15

Gelmez

tukiu
Memur
21 Ekim 2022 20:41

Af edilmeyen bir bu kaldı hemen hemen her şeyin affı çıktı.

Affın çıkması zorunlu hizmeti tamamlayanlar için maddi yada özlük hakkı anlamında sorun teşkil etmiyor onlara zarar vermiyor

Af çıkmalı reis bizi kırmaz.

an_atua
Daire Başkanı
21 Ekim 2022 23:13

gelmeli de zaten hocam.

gelmesin diyenler neyin ne olduğunu bilmeden konuşanlar genelde.

gelecek de inşallah.

tukiu, 3 yıl önce

Affın çıkması zorunlu hizmeti tamamlayanlar için maddi yada özlük hakkı anlamında sorun teşkil etmiyor onlara zarar vermiyor

06_makine
Memur
22 Ekim 2022 13:39

zorunlu hizmet yapmamış olanlar çıksın diyor, zorunlu hizmet yapanlar ben yaptım o da yapsın diyor, af çıktığı yıllarda ,6 ay önce atanan bir öğretmen yıllardır muaf, çıktıktan 6 ay sonra atanan öğretmende yıllardır yükümlü, ne yaparsınız yapın birilerine adeletsizlik oluyor, en güzeli mahrumiyet bölgesinde olana tazminat vermektir.

pandelis
Kapalı
22 Ekim 2022 20:37

Umarım gelmez. Sürekli af af af. Kurallar delinmek için var resmen. Hakka hukuka uyanların hakkı yenmesin.

22 Ekim 2022 22:23

Daha önce geldiyse adalet ve eşitlik için tekrar gelmeli. İstenmiyorsa hiç gelmeyecekti.

pandelis, 3 yıl önce

Umarım gelmez. Sürekli af af af. Kurallar delinmek için var resmen. Hakka hukuka uyanların hakkı yenmesin.

22 Ekim 2022 22:27

Gelmesi iyi olmadı zaten İstanbul'da idim gelmeseydi daha iyiydi
mastermusician, 3 yıl önce

Daha önce geldiyse adalet ve eşitlik için tekrar gelmeli. İstenmiyorsa hiç gelmeyecekti.

fb88
Şube Müdürü
23 Ekim 2022 03:11

Herkes gidip yapsın zorunlu hizmetini zahmet olacak ama

tukiu
Memur
23 Ekim 2022 08:36

hocam çıkmasının sana bir zararı var mı ?

fb88, 3 yıl önce

Herkes gidip yapsın zorunlu hizmetini zahmet olacak ama

besyo123
Genel Müdür
23 Ekim 2022 09:59

2016 öncesi atanan herkese zorunlu hizmet affı kesinlikle gelmelidir.Bizde bununla ilgili twitter tarzı etkinliklerle sesimizi duyurmayılız

detayolur, 3 yıl önce

2010-2016 yılları arasında atanan binlerce kadrolu öğretmen var ve bu mağduriyeti yaşıyorlar. Yani oy oranı öyle çok da tahmin ettiğiniz gibi düşük değil. Bu yıllar arasında atanan öğretmenler sözleşmeli öğretmenlik kapsamına dahil değildir. Sözleşmeli öğretmenlik 2016 Eylül ayı itibariyle başlar. Dolayısıyla 2016 Şubat ve öncesi atananlar için bu değişiklikle birlikte zorunlu hizmet affı hakkı doğmuştur. Zorunlu hizmet affı ile ilgili çalışma olmadığına da inanmıyorum. Seçim öncesi torba yasa teklifleri ile hükümet muhakkak bu mağduriyeti dikkate alacaktır. O zaman 2010 yılından önce atanan bütün af ile muaf olanların bu muafiyetini kaldırmaları gerekir. Asıl haksızlık budur. Öğretmenlik meslek kanunu ile sadece gündeme şu an gelmemektedir. Ama elbet hakkımız olan af gelecektir.

paloschi
Aday Memur
23 Ekim 2022 12:32

Sıkıntı şu hocam, zorunlu hizmetini tamamlayanlar halihazırda zhde çalışmaya devam etmekteler. Merkezler dolu ve puanlar yüksek. Bir umut merkezde olup zh yapmayanların ayrılmasını ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Maddi ya da özlük anlamında fark yok çünkü çok daha önemli bir konu yer değiştirme. Ki zh affı bekleyenler merkeze 70kmye git gel yapıyor ve zh tamamlamış kişiler olsalardı, onlar da istemezdi bu affı.

tukiu, 3 yıl önce

fb88
Şube Müdürü
23 Ekim 2022 13:27

Bana değil herkese zararı var.

1. Herkes zorunlu hizmetini yapmalı ki eşitlik sağlansın.

2.zorunlu hiddet affı bekleyenlerin bir kısmı merkezi yerde çalışıyorlar onlar zorunlu hizmete gitsinler ki merkezler açılsın

tukiu, 3 yıl önce

hocam çıkmasının sana bir zararı var mı ?

Yörükkkkk
Aday Memur
23 Ekim 2022 15:59

2015 Şubat'ta atandım 3 yıl terör zamanı Cizre'deydim. Açıkçası en azından 3 yıl yapanlara gelsin isterdim ama gelmez. Hele ki şu aralar beklemiyorum. Seçim sonrası durumlara göre bakılır . Sözleşmeli öğretmenlik sonuçta Doğu'da öğretmen kalsın diye yapılmışken hadi öncesindekileri affedelim demezler. Yani sözleşmeli öğretmenlik kaldırılırsa ancak o zaman bir ihtimal. Şimdi birileri evli ve atanınca gidip 3 yıl kalıyorken yaş işler af hayalleri.

tukiu
Memur
23 Ekim 2022 18:21

Merkezde değilim hatta 50 km uzaktayım , ama zorunlu hizmetim var,

anladığım kadarıyla bu işe hakim değilsin senin derdin merkeze gelebilmek yanlışsam düzelt . Biz merkeze gelme derdinde değiliz.

Önceden verilen hakkı tekrar istiyoruz.

Mesela sen hocam, önceden verilen bu hak için dava açtın mı? Açtıysan konuşalım...

fb88, 3 yıl önce

2.zorunlu hiddet affı bekleyenlerin bir kısmı merkezi yerde çalışıyorlar onlar zorunlu hizmete gitsinler ki merkezler açılsın

an_atua
Daire Başkanı
23 Ekim 2022 19:22

Zorunlu hizmet affı gelirse, 2016 öncesi bilmem ne sonrası diye ayrım yapılacağını sanmıyorum. Kadrolu olup zorunlu hizmet bölgesinde olan ya da özür tayini ile zorunlu hizmet bölgesi olmayan yerlerde çalışan herkese gelir.

besyo123, 3 yıl önce

2016 öncesi atanan herkese zorunlu hizmet affı kesinlikle gelmelidir.Bizde bununla ilgili twitter tarzı etkinliklerle sesimizi duyurmayılız

an_atua
Daire Başkanı
23 Ekim 2022 19:24

Adalet istiyorsak bundan önce yapılan aflar iptal edilmelidir. İşte o zaman affa karşı olurum. Fakat çıkana çıkmış deyip şimdi çıkmamasını istemek tuhaf durum. Şimdi de çıkmalı.

fb88, 3 yıl önce

an_atua
Daire Başkanı
23 Ekim 2022 19:26

Hocam af gelse de zaten doğu ya atananlar hemen tayini çıkmayacak ki. Ancak eş durumundan gidenler gider ki o da çok fazla olmaz. İlk ataması doğuya olanların oradan ayrılması için sağlam puan biriktirmesi lazım.

yani sözleşmeli diye o insanlar orda mecbur kalmıyor, puan yetmiyor diye kalıyorlar. ilk atamları doğuya yaparsan kadrolu da yapsan sonu değişmez. bu nedenle zorunlu hizmet affı gereklidir.

Yörükkkkk, 3 yıl önce

2015 Şubat'ta atandım 3 yıl terör zamanı Cizre'deydim. Açıkçası en azından 3 yıl yapanlara gelsin isterdim ama gelmez. Hele ki şu aralar beklemiyorum. Seçim sonrası durumlara göre bakılır . Sözleşmeli öğretmenlik sonuçta Doğu'da öğretmen kalsın diye yapılmışken hadi öncesindekileri affedelim demezler. Yani sözleşmeli öğretmenlik kaldırılırsa ancak o zaman bir ihtimal. Şimdi birileri evli ve atanınca gidip 3 yıl kalıyorken yaş işler af hayalleri.

Toplam 549 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi