Editörler : E.Kayı Han
28 Ekim 2022 20:16

Jandarma yüksek disiplin kurulu

Disiplin soruşturması bilgilendirme

göktürkakıncı
Aday Memur
28 Ekim 2022 20:18

Disiplin kurulunda soruşturmalar ifadeler , savunma alanlar var. Süreci yaşayan arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını bekliyoruz

marely
Aday Memur
28 Ekim 2022 20:31

Teftiş kurullarından müfettişler soruşturma başlatıyor ve sorular soruyor dosya hazırlıyorlar. Sonra Cd ve Savunma gönderiyorlar. Savunmayı teslim etmeden Bakanlık disiplin kuruluna sözlü savunma günü geldi. Sonra bakanlıkta sözlü savunma Yapıyorsunuz.

turnam_03
Aday Memur
28 Ekim 2022 21:20

İlk kurul toplantısı yapıldığını duyduk geçen hafta perşembe günü sonrasında kurula çağırıp sözlü ifade veriliyor. Bunların sonucu belli oldumu ne durumda bilgisi olan varmı bu hafta içi bende ifade verdim. Savunma yı bekliyorum.

28 Ekim 2022 23:54

İkinci kurul toplantısıda salı günü 25 inde yapıldı verilen kararlar muhtemelen kurul karşısına çıktıktan iki hafta sonra tebliğ edilir bende 20 ekimde ifade verdim burda asıl önemli olan konu şu savunma herkese mi gelecek kurul herkesi dinleyecek mi yoksa sadece kamu görevinden çıkarılması uygun görülen personele mi gönderilecek

turnam_03, 3 yıl önce

İlk kurul toplantısı yapıldığını duyduk geçen hafta perşembe günü sonrasında kurula çağırıp sözlü ifade veriliyor. Bunların sonucu belli oldumu ne durumda bilgisi olan varmı bu hafta içi bende ifade verdim. Savunma yı bekliyorum.

Avşaroglu3808
Aday Memur
29 Ekim 2022 07:39

Ben eylülün 21 inde ifade verdim hala savunma göndermediler herkese gönderilecek mi bu savunma

Avşaroglu3808
Aday Memur
29 Ekim 2022 07:44

Bakanlıkta sözlü savunmayı yaptınız mı
marely, 3 yıl önce

Teftiş kurullarından müfettişler soruşturma başlatıyor ve sorular soruyor dosya hazırlıyorlar. Sonra Cd ve Savunma gönderiyorlar. Savunmayı teslim etmeden Bakanlık disiplin kuruluna sözlü savunma günü geldi. Sonra bakanlıkta sözlü savunma Yapıyorsunuz.

İlahiadelet
Aday Memur
29 Ekim 2022 10:20

Bende salı günü sozlu savunma verdim. Bekliyoruz bakalım. Hem adlı hem idari olarak dosya ilerliyor. Yargıtay Savcısı beraat onaylasin diye bildirmisti. 20 gun arşivde kaldıktan sonra incelemeye geçti. Yargıtay ceza dairesi inceliyor. Bu hızla giderse gelecek ay karar cikar gibi geliyor yargitaydan..

Afsar90
Memur
29 Ekim 2022 14:12

siz genel komutanlıkta ifade verdikten kaç gün sonra sözlu savunma verdiniz acaba
İlahiadelet, 3 yıl önce

Bende salı günü sozlu savunma verdim. Bekliyoruz bakalım. Hem adlı hem idari olarak dosya ilerliyor. Yargıtay Savcısı beraat onaylasin diye bildirmisti. 20 gun arşivde kaldıktan sonra incelemeye geçti. Yargıtay ceza dairesi inceliyor. Bu hızla giderse gelecek ay karar cikar gibi geliyor yargitaydan..

İlahiadelet
Aday Memur
29 Ekim 2022 14:26

Eylül 15 genel komutanlik ifade. 25 Ekim sözlü savunma

mustafaaa15
Aday Memur
29 Ekim 2022 17:01

Idari tahkikat sürecinin sonucunda ihraç olan var mı? Bilgisi olan?

göktürkakıncı
Aday Memur
29 Ekim 2022 17:57

Beni albay aradı 45 gün önce hakkında disiplin soruşturması başlattık, ifade için sıran gelince çağıracağız dediler. Ama daha çağırmadılar.
marely, 3 yıl önce

göktürkakıncı
Aday Memur
29 Ekim 2022 17:58

Bence bizim gibi açıkta ılan herkesi ihraç edecekler, emniyet aynı şekilde ihraç ediyormuş. Beraat kararı, takipsizlik kararı adamlar için bir önemi yok. Amaçları belli ihraç etmek maalesef
mustafaaa15, 3 yıl önce

Idari tahkikat sürecinin sonucunda ihraç olan var mı? Bilgisi olan?

Ozan0635aa
Aday Memur
29 Ekim 2022 19:56

ben ilk guruptaydım Eylülün 20 si perşembe günüydü pazartesi arandım gn.k.lığa çağrıldım.İhraç olmadım ama emekliye sevk ettiler.Yani açıktan istekle emekli edildim.

göktürkakıncı
Aday Memur
29 Ekim 2022 19:56

Kaç mezunusunuz
Ozan0635aa, 3 yıl önce

ben ilk guruptaydım Eylülün 20 si perşembe günüydü pazartesi arandım gn.k.lığa çağrıldım.İhraç olmadım ama emekliye sevk ettiler.Yani açıktan istekle emekli edildim.

Ozan0635aa
Aday Memur
29 Ekim 2022 19:58

94. Uz.Jan.

Ozan0635aa
Aday Memur
29 Ekim 2022 20:00

kurulda görüşme 2-3 dk. sürüyor, ama siz yine de söylemek istediklerinizi söylemeye çalışın.

göktürkakıncı
Aday Memur
29 Ekim 2022 20:06

Ne soruyorlar kurulda
Ozan0635aa, 3 yıl önce

kurulda görüşme 2-3 dk. sürüyor, ama siz yine de söylemek istediklerinizi söylemeye çalışın.

göktürkakıncı
Aday Memur
29 Ekim 2022 20:07

Özelden yazabilirmisiniz bende 99 luyum
Ozan0635aa, 3 yıl önce

94. Uz.Jan.

Afsar90
Memur
29 Ekim 2022 20:57

NELER SORULDUGU SİZDEN NE ISTENDİGİNİ BURAYA AÇIKLAR MISINIZ BENDE YENI IFADE VERDİM DURUM İYİYE GİTMİYO
göktürkakıncı, 3 yıl önce
Özelden yazabilirmisiniz bende 99 luyum

Ozan0635aa
Aday Memur
29 Ekim 2022 21:02

suçlamaları size hatırlatıyor bakan, ifaden de yazılı savunmanda yazdıklarına ekleyebileceğin bir şey varmı diye soruyor, zaten bunların dışında da söylenecek bir şey yokki, siz yine de mahkeme aşamanızı son durumun ne olduğunu anlatın, sonunda da mağduriyetinizi belirtip iadenizi istediğinizi söyleyin, bakan dinliyor sizi.

Toplam 1136 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi