İnşallah. Bu noktaya geldikten sonra pek umudumuz kalmadı olumlu olması adına ama adalet er geç yerini bulur inşallah herkes için. Gamze9292, 2 ay önce - Alıntıya git
İnşallah. Bu noktaya geldikten sonra pek umudumuz kalmadı olumlu olması adına ama adalet er geç yerini bulur inşallah herkes için.
Merhabalar 28 Mart tarihinde kurul olacakmış eşimi çağırdılar bu sabah Gamze9292, 2 ay önce - Alıntıya git
Merhabalar 28 Mart tarihinde kurul olacakmış eşimi çağırdılar bu sabah
GAMZE HANIM EŞİNİZ ÖNCESİNDE YAZILI İFADE YAZILI SAVUNMA NE KADAR SÜRE ÖNCE VERMİŞTİ ACABA
Adli soruşturmam kyok,,, 2 hafta önce yazılı savunma verdim haber bekliyorum,,, ihraç ederlerse dava dilekçem hazır....
Adli soruşturmam kyok,,, 2 hafta önce yazılı savunma verdim haber bekliyorum,,, ihraç ederlerse dava dilekçem hazır.... Hradg, 2 ay önce - Alıntıya git
Adli soruşturma ne zaman başladı ne zaman bitti, yazılı savunma için kim bilgi veriyor size. Bilgi verir misiniz, özelden yazamadım adelet06, 2 ay önce - Alıntıya git
2.5 yıl adli soruşturmam sürdü, kyok aldım. Mernis adresine sarı zarf gelir savunma yap diye
Bence mücadele edecek bir şey yok, kalemimiz kırıldıysa bitiyor, adelet06, 2 ay önce - Alıntıya git
Sen mücadele etme,,,,,, edenede engel olma hiçbir zaman birileri şu sizin hakkınız diye çıkarıp vermemiş her zaman mücadele ile hak alın mıştır,,,, şu an siyasi partilerin ağzında khk meselesi varsa hep mücadele ile olmuştur.
2.5 yıl adli soruşturmam sürdü, kyok aldım. Mernis adresine sarı zarf gelir savunma yap diye Hradg, 2 ay önce - Alıntıya git
Alaydan aramıyorlar demi, mernis adresinde değilim o yüzden sordum adelet06, 2 ay önce - Alıntıya git
Beni alaydan aramadılar mernis adresime pttt posta ile geldi, 375 khk yürürlükte iken devremi alaydan personel şb. Müdürü arayıp savunmayı o gönder mişti oda doldurup alaya göndermişti.
Beni alaydan aramadılar mernis adresime pttt posta ile geldi, 375 khk yürürlükte iken devremi alaydan personel şb. Müdürü arayıp savunmayı o gönder mişti oda doldurup alaya göndermişti. Hradg, 2 ay önce - Alıntıya git
GAMZE HANIM EŞİNİZ ÖNCESİNDE YAZILI İFADE YAZILI SAVUNMA NE KADAR SÜRE ÖNCE VERMİŞTİ ACABA hakmi4644, 2 ay önce - Alıntıya git
21 Kasım sözlü
21 Ocak savunma geldi
28 Mart kurula çıkacak
21 Kasım sözlü 21 Ocak savunma geldi 28 Mart kurula çıkacak Gamze9292, 2 ay önce - Alıntıya git
Elinizde size isnad edilen fiiller mevcut, suçlama mevcut. Buna göre dilekçenizi hazırlayın. Aym nin kararı var 2022,üyelik ve mensubiyet ten çıkarmak masumiyet karinesi ihlal (çünkü soruşturma aşamasında dosya kesinleşmiş mahkumiyet yok.)
Çağırdılar derken Aradılar mı yoksa posta yolu ile tebligat mı geldi Avşaroglu3808, 2 ay önce - Alıntıya git
Arayıp çağırdılar
27 mart ta yapılan disiplin kurulundan haber var. Şimdi aradı personel şube.
27 mart ta yapılan disiplin kurulundan haber var. Şimdi aradı personel şube. üye2021, 2 ay önce - Alıntıya git
27 aralık
27 aralık üye2021, 2 ay önce - Alıntıya git
Olumlu haber insallah BahtsızBedevi63, 2 ay önce - Alıntıya git
Yok maalesef yasal süreci takip edeceğiz artık. Rg de kesinleşmiş cezası olmayan ihraç edilemez diyolar bunlar bildiğini okuyor
Yok maalesef yasal süreci takip edeceğiz artık. Rg de kesinleşmiş cezası olmayan ihraç edilemez diyolar bunlar bildiğini okuyor üye2021, 2 ay önce - Alıntıya git