Editörler : E.Kayı Han
«45464748495051525354555657

kaptan007tr
Aday Memur
25 Mayıs 2024 01:51

Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Hak adalet yerini bulsun inşallah, 2020 temmuz ayında görevden uzaklaştırıldım. Yargılama ve ifade alınma olmadan Eylül 2023 te KYOK kararı aldım Ekim ayında göreve döndüm. Mart ayında idari soruşturma için ifade verdim. Birkaç gün önce dosyanın YDK sevkedildiğini ve savunma için adres alındı. Suç konusu (operasyonel hat) YDK işleyişi ne şekilde oluyor. Savunmadan sonra karar veriliyor mu yoksa kurula çağırdıktan sonra mı karar veriliyor.

BlackArrow
Memur
25 Mayıs 2024 11:51

bende hvkk personeliyim aynı şekilde 3 sene çalıştım şimdi YDK sevk yazarlarsa bende sevinirim Kurul nasıl tutumda nasıl gitmek gerekiyor sonuç ne zaman açıklanıyor vs vs
kaptan007tr, 11 ay önce

Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Hak adalet yerini bulsun inşallah, 2020 temmuz ayında görevden uzaklaştırıldım. Yargılama ve ifade alınma olmadan Eylül 2023 te KYOK kararı aldım Ekim ayında göreve döndüm. Mart ayında idari soruşturma için ifade verdim. Birkaç gün önce dosyanın YDK sevkedildiğini ve savunma için adres alındı. Suç konusu (operasyonel hat) YDK işleyişi ne şekilde oluyor. Savunmadan sonra karar veriliyor mu yoksa kurula çağırdıktan sonra mı karar veriliyor.

Asbey06
Aday Memur
27 Mayıs 2024 20:49

Size özelden de yazdım. İfadede ne sormuşlar? Benzer durum var da.

Ayföm, 1 yıl önce

Eşim 2019 da açığa alındı 2020 de mesleğe döndü ağır cezada yargılanıp beraat almıştı şu an aktif meslekte 12 martta ankaradan bir albay ifade için çağırmış gelemeyeceğini belirtince burda almak için talepte bulundu bugün ifade veriyor sanırım idari soruşturma açılmış durum ne olur çok merak ediyorum

Akyazımirza
Aday Memur
29 Mayıs 2024 09:07

Arkadaşlar elinde savunma örneği olan var mı acil yardımcı olabilecek.

BlackArrow
Memur
31 Mayıs 2024 19:00

iyi günler sonuç ne oldu acaba karar hemen tebliğ edildi mi
kaptan007tr, 11 ay önce

kaptan007tr
Aday Memur
01 Haziran 2024 23:03

Savunma elime ulaştı 50 sayfalık savunma raporu var içi boş MİT in yazdığı bilgi notu var mahrem imamla irtibat kurdu diye SYOK ve KYOK kararları var araştırma yapmışlar heryere yazı yazmışlar bilgi almak için hepsinden olumsuz cevap gelmiş elimizde bilgi yok diye açığa alındığım dönemden farklı birşey yok ellerinde ama hala memuriyetten çıkarılmak için caba harcıyorlar. Niye bukadar düşman oluyorlar anlamadım 15 yıllık personellerine Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 10 gün süre vermişler bu hafta gönderecem bakalım neolacak

BlackArrow, 11 ay önce
iyi günler sonuç ne oldu acaba karar hemen tebliğ edildi mi

kaptan007tr
Aday Memur
01 Haziran 2024 23:06

Savumamdır diye başlayıp yazacan bunun örneği olmaz savunmalar şahsidir altına isim soyisim tarih yaz imzala gönder Tutanak gibi yani giriş gelişme sonuç şeklinde

Akyazımirza, 11 ay önce

Arkadaşlar elinde savunma örneği olan var mı acil yardımcı olabilecek.

Akyazımirza
Aday Memur
02 Haziran 2024 12:44

Zaten öyle yazdım personel olarak biliyorum sonuçta bizden önce giden var bilgi tecrübe edinmek istedim.Birbirimizle bilgi edinmekte fayda vardir

kaptan007tr, 11 ay önce

Savumamdır diye başlayıp yazacan bunun örneği olmaz savunmalar şahsidir altına isim soyisim tarih yaz imzala gönder Tutanak gibi yani giriş gelişme sonuç şeklinde

Fatih45678
Aday Memur
12 Haziran 2024 18:12

Eşinizin durumu ne oldu acaba aynı durum bende de var da iletişime geçebilir miyiz

Asbey06, 11 ay önce

Size özelden de yazdım. İfadede ne sormuşlar? Benzer durum var da.

Fatih45678
Aday Memur
12 Haziran 2024 18:17

Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım suan ama ydk çıkmadım daha

BlackArrow, 12 ay önce
kolay gelsin herkese geçmiş olsun jandarma YDK nasıl oluyor benim kuvvetim HVKK lığı bende ankesörden beraat aldım kesinleşme şerhli savcıda beraat verdi açıkta iken döndüm 28 aydır çalışıyordum tekrardan disiplin soruşturması ile meslekten çıkarma cezasıyla YDK sevk edildim kurul nasıl genel itibariyle karar olumsuz oluyor anladığım forumdaki mesajlardan benim gibi olan var mıdır

BlackArrow
Memur
12 Haziran 2024 20:45

ben girmedim daha
Fatih45678, 10 ay önce

Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım suan ama ydk çıkmadım daha

Fatih45678
Aday Memur
12 Haziran 2024 22:04

Bu ydk ya girip görevine devam eden hiç Yok mu arkadaş moralim resmen sıfır oldu

Fatih45678
Aday Memur
13 Haziran 2024 01:14

Arkadaşlar benim dosyamda 2014 asblik sınavı ve 1 ardışık arama vardı ardışık arandığım arkadaş unv arkadaşım ve kendisi de jandarma da hala görevde ve soruşturma dahi geçirmedi 2022 de açığa alındım 14 ay açıkta kaldım ve 2023 Aralık ayinda ilk mahkeme de beraat aldım savcı itiraz dahi etmedi ve göreve başladım geçen hafta da beni ydk san aradılar bir ifaden var dediler Ankara?ya gelemem dedim ifademi bulduğum birliğe yazılı olarak verdim şimdi benim sonucum ne olur yani benim beraat karirim ve kesinleşmiş şerhim var sanırım ona bakmıyorlar fazla beni meslekten ihraç mı etmek istiyorlar yoksa ydk dosyayi kapatmak mı istiyor ben anladım beni ihraç etmek isteseler benle aranan arkadaşı da etmeleri gerekmez mi yani adam soruşturma dahi geçirmedi

Piyasadan
Aday Memur
21 Haziran 2024 17:28

Bu ay ya da temmuzda kurul hangi zamanlarda toplanacak bilgisi olan varmı

kaptan007tr
Aday Memur
10 Temmuz 2024 20:06

Son kurul 02 temmuzda yapıldı

11 Temmuz 2024 19:31

agalar meb mensubuyum sizin içtihata hakim değilim ama bi uygulama bulup yaklaşık 2 bin danıştay bim bam kararları indirdim ve okudum. kısaca ydk çıkacak varsa geçmiş olsun konu ne olursa olsun yüzünüze bile adam akıllı bakmıyorlar savunmanızı okumuyorlar. dayın varsa aynı olaydan sen yırtarsın arkadaşın yırtamaz bir sürü de aynı olaylardan birini ihraç ederkwn birine dosyası kabul edilmemiş alt cezanın da altıyla yırtan vatandaşların kararlarına inat ettim 2 ay boyunca ulaştım. kısacası dayı heryer de dayıymış. aynı olay aynı mahkeme farklı kararlar bile okudum. olaylarınız benzer ise toplu başvuru vs yapın sosyal medyalardan bastırın sisin sayınız bizden çok. benim olay malum olay değil başka bişey ama oturdum okudum araştırdım. her bakanlık farklı uygılama yapıyor hatta kendi içinde bile adamına göre. afili yasalarmış olay kanıtlamaymış harbi bakıldığını görmedim. saçma sapan olayları yüz kızartıcıya sokmuşlar devlete karşı suça sokmuşlar idare mahlemeleri de kimisi aynı dilekçeyi davayı değerlendirmediği o kadar belliki danıştaydan dönen dosya çok okuduklarımda. evet avukatta çok önemli ama aradığında ulaşabildiğin biri olursa kimisi anlaştıktan ödeme aldıktan sonra seni düşürür peşine. eğer okuyum diyen varsa uygulamayı özelden yazana söyleyim burdan yazınca kabul etmiyor sistem. ücretsiz tamamıyla içinde 8 milyon içtihat var her mahkemeyle alakalı. hepimize geçmiş olsun kimse ekmeğinden olmasın garibnın 30-40 bin maaşıyla oynamasın kimse. inşallah herkes bir gün kazanır hepimize geçmiş olsun

BlackArrow
Memur
30 Temmuz 2024 15:29

idareye dava açıp döndünüz mü ne şekilde süreç devaö ediyor
Jndrma87, 2 yıl önce

Ekim ayinda disiplin kurulu. Netice ihrac oldu. Mahkeme beraat idi.. istinafa gitmedi. Buna rağmen ihrac. Merak edenler olursa beraat alanlarda ihrac oluyor. Muhtemelen ilk ihrac grubu tamamlandi. Cikipta iade olan varmi duyum alan varmı yoksa çıkan herkes mi ihrac oldu. Duyum alan varsa yazarsa iyi olur

BlackArrow
Memur
30 Temmuz 2024 15:44

süreciniz ne durumda idare dönüş verdi mi
06memo06, 2 yıl önce

13 Aralık'ta disiplin kuruluna gitmiştim. Bugün bağlı olduğum il jandarmayı arayarak devlet memurluğundan çıkarma kararını aldığımı öğrendim. Karar yarın tarafıma tebliğ edileceğini söyledi. İnsalah diğer arkadaşlardan güzel haberler gelir.

Ysf555
Aday Memur
02 Ağustos 2024 20:19

İhraç olup dava açmayı düşünen varsa iletişime geçebilir birkaç arkadaş dava açtık idari yönden adli olarak mahkeme devam ediyor

halil ibrahim380456
Aday Memur
03 Ağustos 2024 07:46

Asırı Borçlanma yüzünden yüksek disiplin kuruluna girdim atılırmıyım

Toplam 1136 mesaj
«45464748495051525354555657

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi