Şehirlerin sıralamasını nasıl yaptınız arkadaşlar, sizce hangi şehirler yüksek kapatır? Bir fikir alışverişi yapalım isterseniz Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Yeni havalimanlarından Gümüşhane ve Hakkari hariç diğerleri önde olur Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
Anladım teşekkürler Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Siz ne düşünüyorsunuz Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
En yüksek Mardin ve Erzincan kapatır diye düşünüyorum, en düşük olarak sizinle aynı düşüncedeyim. Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Erzurum ve Mardin diye düşünüyorum bende Yozgat'a olabilir batıya yakın olduğundan ve hızlı tren gelmesinden dolayı Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
Anladım hocam sizin branş sıralamanız kaçtı acaba Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Ben gerilerdeyim hocam tercih vermeyen 10 12 kişi falan olursa diye bekliyorum Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
Anladım hocam tercih vermeyecek olanların olduğunu duydum, umarım gelir Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Çok var mı hocam Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
İlk 20 içerisinde en az 5 kişi varmış hocam Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
En az 5 kişiyse iyi hocam ilk 40 kişi içinde de vardır Cesur33345, 1 ay önce - Alıntıya git
Mutlaka vardır hocam Ngmnbrtglr, 1 ay önce - Alıntıya git
Belediyede memur itfaiyeci olup arff ye geçecek olan varmı arkadaşlar Tekhedefarff, 1 ay önce - Alıntıya git
var bi grup açsak kimler katılır arkadaşlar
var bi grup açsak kimler katılır arkadaşlar biritfaiyeci27, 1 ay önce - Alıntıya git
En düşük 86 ile kapattı
138.idim 83.7 puanım var sizce önümüzdeki 3 alımda şansım var mı
En düşük 86 ile kapattı 138.idim 83.7 puanım var sizce önümüzdeki 3 alımda şansım var mı negropardi, 1 ay önce - Alıntıya git
Branş sıralaması ne zaman güncellenir acaba ya
Mülakat hakkında son durum nedir? Duyum, bilgi sahibi olan var mı?