Editörler : **sude**

Kapalı
05 Kasım 2022 03:28

Evlilik Sitelerindeki Genel Algı !

Evlilik amaçlı olarak bir süreden beridir ismini vermeyeyim bir evlilik sitesine üyeydim, bu evlilik siteside öyle kenarda kalmış bir platform değil bayağa tanınan bilinen popüler bir platform. Bu evlilik sitesinde yaklaşık 2000 tane bayan üyeye tanışma amaçlı mesaj ilettim fakat hiçbirinden dönüş alamadım, mesaj ilettiğim bayanların %70 i profilimi ziyaret etti, %95 i mesajlarımı okudu fakat gerisi yok üstelik profilimde oldukça etkiliydi sonunda da anladım ki profil fotoğraflarımla gerekli elektriği veremedim, ilk önce cep telefonumdan kendi imkanlarımla çektiğim fotoğraflarımı yayınlamıştım sonra baktım ki bu böyle olmuyor gittim bir fotoğrafçıya artistlik fotoğraflar çektirdim onları profilimde yayınladım fakat yine olmadı en sonunda da profildeki tüm fotoğraflarımı kaldırdım bu şekilde mesaj göndermeye başladım bu seferde mesajlarıma karşılık veren bayanların hepsinin bana yazdığı mesaj hemen hemen bir fotonuzu görebilirmiyim şeklinde oldu fotolarımı yayınladığım bayanların kimisi dönüş yapmadı kimiside tipim değilsiniz diyerek reddetti.

Sonuç olarak güzellik yakışıklılık göreceli ve gelip geçicidir, sizin güzel ya da yakışıklı dediğinize kimisi çirkin der kaldı ki ben kendimi çirkin bir insan olarak düşünmüyorum evet biraz kilom var, yüzüm biraz dolgunca saçlarımda döküldü yani tepesi oldukça seyreldi kaldı ki zaten kellik ve kilo sorunu bayanların erkeklerde hoşlanmadığı şeyler arasında, bunun yanında belki fazla fotojenik olamamam, fazla ısrarcı bir tutum içinde olamayışımda mesaj gelmemesi ya da reddedilme konusunda etkili olmuş olabilir birde kadınlık doğasında hele ki sanal bir platformda nazlanma ya da cilve yapma gibi durumlarda oldukça yaygın. Reel hayatta eğitim ve kariyer düzeyiniz her nekadar mükemmelde olsa, maddi imkanlarınız yerinde de olsa, karakter olarak çok ideal bir erkekte olsanız sonuçta bir internet ortamındasınız o an için sadece bir resimsiniz bir şekilsiniz evetle hayır arasındaki ince çizgi oldukça belirgin üstelik sanal ortamlarda hele ki bayanlar için zaten güven sorununun had safhada olduğu alanlar, durumların böyle olması da biz erkekleri oldukça zorluyor.

Özür dilerim ama tipim değilsiniz tarzındaki mesajları aldıktan sonra durumun bu şekilde olması beni iyice bunalttı ve canımı sıktı, profilimi kapattım, tepki olsun diye saçlarımı geceyarısı jiletle kazıdım, şu an ise saçlarımı uzamaya bıraktım protez saç yaptırıyorum biraz kilo vermek için spora başlamayı düşünüyorum, fotojenik olmak konusunda da araştırmalar yapıyorum ama birtaraftan da bakıyorum ki yakın çevremde bile tipsiz çirkin ve maymun gibi erkeklerin bile güzel çekici havalı sevgilileri ve eşleri var bilmiyorum sorun belki düşündükleriminde dışında öyle ya insanın evlenebilmesi için holywood starları gibi güzel ya da yakışıklı mı olması gerekiyor? Üstelik erkeğin çirkini olurda bayanın çirkini kilolusu olmaz mı? Ama kimi erkeğinde o çirkin kilolu dediğimiz bayanlara karşıda cezbedici tarafları oluyor, böyle bayanlara evlilik sitelerinde bile profilini inceleyen 60 erkek olsun 40 ı elesin 20 sinden mutlaka tanışma amaçlı ardı arkası kesilmeyen mesajlar mutlaka geliyor. Hal böyle olunca da erkek tarafının daha baskın olması gerektiği düşünülürse benim bir kadın ruhunu çok fazla anlayamadığım kadın yönetebilme konusunda başarılı olamadığım o bakımdan birtakım cilve ve nazlanmalara karşı fazla girift olamadığım ortaya çıkıyor belki fotoğraflarımda kel ve kilolu halimle de bir elektrik verebilirim ancak aynı fotoğraflarda bu sözkonusu unsurlar yanında bir heyecan yok, bakışlarda anlam yok, mimiklerim cezbedici özellikte değil, iddialı, heyecanlı, kararlı, ikna edici, etkileyici bir obje yok bu noktada kadınlık iç güdüsünü de çok iyi anlamak gerekiyor, birde şunu unutmamak gerekiyor ki kadın erkeğin en büyük imtihanıdır.

EL CHAPO
Genel Müdür
05 Kasım 2022 05:21

tipin deilsin ne demek ya

almanyada siyahi kardeslerimiz sapsari almanlari goturuyor .

senin cok mu tipin var deseydin :D

ozgurc33
Kapalı
06 Kasım 2022 02:00

Zaten asıl sorunda orda.

Kadın milleti hepsi aynı....

EL CHAPO, 7 ay önce

tipin deilsin ne demek ya

almanyada siyahi kardeslerimiz sapsari almanlari goturuyor .

senin cok mu tipin var deseydin :D

ozgurc33
Kapalı
06 Kasım 2022 02:41

Diğer bir hususta bu evlilik sitesinin genele açık yorum kısımları da var, bu kısımlarda karşı cinsin yaptığı yorumları da okuyabiliyorsunuz, bayan adayların yaptığı yorumlarda genelde erkeklerin olumsuz taraflarını eleştirmeye yönelik üstelik ne kadar argo yakası açılmadık hakaretimsi sözler varsa rastlamak mümküm. Bir bayan profiline giriyorum fotoğraflar oldukça çekici ve havalı,eğitim ve kariyer oldukça parlak, kendine ait açıklama kısmında oldukça iddialı, tavrının kesin ve net olduğunu belirtiyor, şu şu özellikte erkekler yazsın şu şu özellikte erkekler yazmasın yazsa bile cevap vermem şeklinde noktayı koymuş, uzun yıllardır aynı platformda sürekli aktif, bu şartlarda bu kriterlerde bir bayan üyenin günde en az 500 erkek aday tarafından mesaj bombardımanına tutulması da muhtemel dahası 6 ay çevrimdışı olsa bile kendisine gelen mesajların ardı arkası kesilmez.

Öyle ki bu özellikte bir bayan üyenin gerçekten bir evlilik planı varsa bile reel hayatında sosyal hayatında iş çevresinde kriterlerine oldukça uygun erkek bulmak konusunda zaten elini sallasa ellisi çareyi evlilik sitelerinde neden arıyor? Yani bu durumda amacının evlilik olmadığı kendini boş zamanlarda meşgul edecek, erkek nabzı yoklayacak, hoşça vakit geçirecek bir atraksiyon arayışında olduğu yargısına varıyorum.

erdalgg
Kapalı
14 Ocak 2023 14:22

Kadın olsun erkek olsun hali vakti yerinde herşeyi tıkırında sosyal ilişkileri kuvvetli olan insanın evlilik siteleriyle ne işi olurki? İnsanları evlilik sitelerine iten ya çaresizlik ya da hoşça vakit geçirmek. Sonuçta benim param olacak malım mülküm olacak makam mevkim olacak yakışıklıda bir erkek olacam yanıbaşımda ki güzel ve çekici kadınları bırakıp evlilik sitelerine koşup onca para verip binlerce kadına internet yoluyla benimle evlensinler diye mesaj göndercem sanki babasının tek akıllı oğlu benim hakkaten çok komik:)))

O şartlarda bir erkek olsam yanıbaşımdaki dilberleri ben bıraksam bile onlar beni bırakmaz zaten bu zamanda kadın demek para ve marka demek değilmi?

siyahbeyaz88
Şube Müdürü
02 Şubat 2023 00:39

Boşverin akışına bırakın nasibinizde varsa o sizi bulur elbet bir gün ama şimdiki zamanda kadınlar en ufak sebeple bile boşanmak istiyorlar ve ne kadar iyiniyetli de olsan imkanlar hep kadından yana yani elinden bir şey gelmiyor , boşanmakta evlenmek kadar doğal oldu insan onca emeğe mi yansın geçen zamana mı yansın bi de bunun maddi boyutuda var yani demek istediğim evlenemiyom diye karalar bağlamayın yıpratmayın kendinizi nasipten öte birşey yoktur Allahtan her şeyin hayırlısını isteyin her zaman
02 Şubat 2023 02:53

Hayattaysa annenizle anlaşabilme potansiyeline sahip olması aranan özellikler içinde olsa hoj oluR!
05 Şubat 2023 09:59

Çok zor.

farukhaks
Kapalı
12 Şubat 2023 01:48

Eskiler boşuna dememiş zinayla bina çoğalınca kıyamet kopacak diye ki son yaşanan deprem olayı bunu bir kez daha gösterdi zaten biryerde adaletsizlik, haksızlık, zulüm, yozlaşmışlık, kokuşmuşluk, ahlaksızlık, yalan dolan üçkağıt ve ikiyüzlülük varsa zaten orda kıyamet kopmuş demektir artık öyle bir duruma geldikki evlilikler ve aile müesseseleri bile iyice bozuldu, ne kadın kadın gibi ne erkek erkek gibi hele bu zamanda kadınlara hiç güvenilmez elbette maneviyata ve mucizelere de inanırım ilahi adalet diye de birşeyde mutlaka var insanın ve devletin adaletinin bittiği yerde allahın adaleti başlar onun için evlilikmiş aşkmış kadınmış hiç öyle toplara girmeyin....

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi