Editörler : crops35

Kapalı
11 Kasım 2022 15:55

KPSS önlisans branş sıralaması

Elektrik mezunuyum branş sıralamasında 3. Gözüküyorum ama sorun şu ki elektrikçiler olarak bir Whatsapp grubu açtık oradada bi arkadaşın branş sıralaması 3. Gözüküyor bu nasıl olabiliyor ?

Arvenos
Kapalı
11 Kasım 2022 15:58

Bu arada 1. Arkadaşımızada ulaşamıyoruz tanıyan varsa bu başlığa yönlendirirse sevinirim Wp grubumuza katılır

Abanta
Kapalı
11 Kasım 2022 16:10

Gk ve gy net sayınız aynıysa olabiliyor. Tercihte daha önce mezun olanın önceliği oluyor bu durumda

Arvenos
Kapalı
11 Kasım 2022 16:16

Yok hocam netlerimizde aynı değil işin garip yanıo 0.6-0.7 lik bir puan farkı var aramızda

Abanta, 2 yıl önce
Gk ve gy net sayınız aynıysa olabiliyor. Tercihte daha önce mezun olanın önceliği oluyor bu durumda

Abanta
Kapalı
11 Kasım 2022 16:28

Farklı puan türlerine bakıyor olabilirsiniz o zaman. Biriniz P3 digeriniz P1 gibi. Aklıma başka bir şey gelmiyor...
Arvenos, 2 yıl önce

Yok hocam netlerimizde aynı değil işin garip yanıo 0.6-0.7 lik bir puan farkı var aramızda

FurkanBeyy
Aday Memur
11 Kasım 2022 17:04

Birinci aranıyor :D

ahmesaf01
Aday Memur
12 Kasım 2022 10:14

Beni de alır mısınız gruba
Arvenos, 2 yıl önce

Bu arada 1. Arkadaşımızada ulaşamıyoruz tanıyan varsa bu başlığa yönlendirirse sevinirim Wp grubumuza katılır

Arvenos
Kapalı
12 Kasım 2022 13:17

Özelden wp linkini atıyorum hocam

ahmesaf01, 2 yıl önce
Beni de alır mısınız gruba

debdebe13
Memur
14 Kasım 2022 13:18

Bu anlattığınız pek mümkün değil. Muhtemelen fark etmediğiniz başka bir durum var.

Eğer aynı alan mezuniyetiniz sistemde var ve puanlarınız farklı ise üçüncülüğü paylaşıyor olamazsınız. Ya seçtiğiniz alanlar farklıdır veya birinizin eğitim bilgisi sistemde yoktur.

Arvenos
Kapalı
14 Kasım 2022 20:55

Branş sıralamasını kontrol ederken ikimizde 1152 ve 9213 kodlarını seçip sorgulatıyoruz ikimizdede 3. Yazıyor anlamadım gitti.

debdebe13, 2 yıl önce

Bu anlattığınız pek mümkün değil. Muhtemelen fark etmediğiniz başka bir durum var.

Eğer aynı alan mezuniyetiniz sistemde var ve puanlarınız farklı ise üçüncülüğü paylaşıyor olamazsınız. Ya seçtiğiniz alanlar farklıdır veya birinizin eğitim bilgisi sistemde yoktur.

Elk12
Aday Memur
14 Kasım 2022 21:59

Bende elektrik elektronik önlisans Sıralama 39 benide alır mısınız gruba

debdebe13
Memur
15 Kasım 2022 09:48

Hocam bu eğitimler birinizde yoktur o yüzden bu şekildedir.

Şöyle açıklayayım;

AİS'deki eğitim bilgilerim kısmında sizde hangi ön lisans alanları var, o kişide hangileri var?

Arvenos, 2 yıl önce

Branş sıralamasını kontrol ederken ikimizde 1152 ve 9213 kodlarını seçip sorgulatıyoruz ikimizdede 3. Yazıyor anlamadım gitti.

Arvenos
Kapalı
15 Kasım 2022 20:35

Mesaj olarak attım linki hocam

Elk12, 2 yıl önce

Bende elektrik elektronik önlisans Sıralama 39 benide alır mısınız gruba

Arvenos
Kapalı
15 Kasım 2022 20:37

Dediğiniz olabilir hocam belkide diğer 3. Olan arkadaş garip biri olduğu için gruba ne kendi giriyor ne adını söylüyor biri aracılığıyla puanını ve branş sıralamasını ss atıyor sağlıklı bi iletişim kuramıyoruz kendisiyle

debdebe13, 2 yıl önce

Hocam bu eğitimler birinizde yoktur o yüzden bu şekildedir.

Şöyle açıklayayım;

AİS'deki eğitim bilgilerim kısmında sizde hangi ön lisans alanları var, o kişide hangileri var?

debdebe13
Memur
16 Kasım 2022 11:36

Eğitim bilgilerim kısmının ss ini isteyin bence. Çünkü benim anladığım birbirine yakın puanı olduğu halde başka alan mezunu iki kişi olarak ilgili alanlarda kaçıncı olduğunuza bakıyorsunuz. Gerçekte alanınız aynı olmadığı için de her ikiniz de kendinizi üçüncü olarak görüyorsunuz. Yani listede hiç olmayan gerçekte o branşın o sıradaki adayı değil biriniz.
Arvenos, 2 yıl önce

Dediğiniz olabilir hocam belkide diğer 3. Olan arkadaş garip biri olduğu için gruba ne kendi giriyor ne adını söylüyor biri aracılığıyla puanını ve branş sıralamasını ss atıyor sağlıklı bi iletişim kuramıyoruz kendisiyle

Arvenos
Kapalı
16 Kasım 2022 15:39

Hocam branş sıralamasının ss ini bile zorla atıyor kendisi çok garip biri kendini yiyeceğimizden mikorkuyorsa girmiyor gruba eğitim bilgilerinin ss ini asla atmaz ifşa olurum diye öyle bir tip :D dediğiniz gibidir bencede ben şahsen eminim okuduğum bölümün kodundan

debdebe13, 2 yıl önce
Eğitim bilgilerim kısmının ss ini isteyin bence. Çünkü benim anladığım birbirine yakın puanı olduğu halde başka alan mezunu iki kişi olarak ilgili alanlarda kaçıncı olduğunuza bakıyorsunuz. Gerçekte alanınız aynı olmadığı için de her ikiniz de kendinizi üçüncü olarak görüyorsunuz. Yani listede hiç olmayan gerçekte o branşın o sıradaki adayı değil biriniz.
01 Ağustos 2024 23:32

Wp grubuna benide alır mısınız

Arvenos, 2 yıl önce

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi