Editörler : gubaz"eskiyara"

tarhici29
Müsteşar Yardımcısı
12 Nisan 2023 09:57

Hocam dik duruşunuzdan ötürü sizi tebrik ederim umarım bu vasıfsız liyakatsiz ahlaksız güruh devletimizin her kademesinden temizlenir bu olayda kimin suçu varsa gereken cezayı alır. Bu ahlaksızlara okul ve öğrenci emanet eden yöneticilerde azıcık arlanma varsa cezayı beklemeden işgal ettikleri makamlardan ayrılırlar.

mobedan, 2 ay önce

Okul müdürü, şikâyetlerimde de belirttiğim şekilde bir dizi usulsüz işler yapıyordu. Bu usulsüzlüklere ya ortak olmamı ya da göz yummamı istiyordu. Ben bu usulsüzlüklere karşı çıktım. Bunlara karşı çıkmak saygısızlık mıdır?

Temizlik malzemelerini satması, tablet listesini değiştirmesi, atık kağıtları satıp parayı okul aile birliği hesabına yatırmaması, elden aldığı kayıt paralarını okul aile birliği hesabına yatırmaması, girmediği dersin parasını tahakkuk ettirmemi istemesi ve benim bunlara karşı çıkmam amirime saygısızlık mıdır?

Kimsebirisi
Aday Memur
12 Nisan 2023 11:26

Sonuca şaşırmayın, gaziantep genel olarak böyle. Liyakat yok. Eğitimi düşünen yok. Çoğu eğitim bir sen üyesi olduğu için hak etmediği konuma geliyor. Ayrıca adamlar kesinlikle kendi yaptıklarının farkına varamiyorlar çünkü müdür veya müdür yardımcısı olmak onlar için her türlü haksızlığı yapabilecekleri anlamına geliyor. Derslere girmemek en doğal hakları, çıkarları için kamu kaynaklarını tüketmek onlar için zaten helal. Genel olarak gaziantep civarında bu durum çok fazla tabiki buna dur diyecek kişi il milli eğitim filan da değil. Valilik, kaymakamlık sıkı denetim yapmalı zaten bu insanlar il ve ilçe milli eğitimden gücünü almaktadır. Müfettişler de çoğu okul müdürü ile akraba gibiler, içine girince anlıyorsun. Bundan sonra asla eğitim, toplum yararı düşünerek bir işe karışmam o insan devleti mi dolandırıyor devam etsin düşüncesindeyim. Devlet kendi hakkını savunmuyorsa ben mi savunacağım.

Kimsebirisi
Aday Memur
12 Nisan 2023 11:37

Ek olarak bu şahıslara karşı geldiğinizde siz suçlu çıkıyorsunuz. Çok basit bahaneleri var okula gelmez ilçe milli eğitimdeki işlerimiz var denir ama hepsi yalan çocuğunu, eşini rahatça işlerini halletmek için bu konulara gelmişlerdir. Derslere girmez çünkü en doğal hakkı olarak görür haram yediğiniz bilincinde olmaz önemli olan şu gibi paranın gelmesidir ama hayrını bulamayıp hırsızlığı daha da çok yapar. Bir şeylere sesini çıkarınca da amirine saygısızlık yaptı diyerek sorusturma açar. Kendince bunu saygısızlık olarak değerlendirir çünkü o koltuğa oturunca gözü dünyayı görmez olur. Yani hakkını arayan suçlu ve sorunlu kişi ilan edilir. Sonrasında zaten türlü oyunlarla kumpas kurup hata yapman için uğraşır. En son bataklığında mutluluklar deyip çekip gitmek istiyorsun çünkü karşında şeytana şapka cikartacak zihniyette insanlar var.

mobedan
Daire Başkanı
05 Mayıs 2023 16:20

Okul müdürü 2 maaş kesim cezası, 5 kınama cezası, 4 uyarı cezası almış.

Hayırlı olsun, iftira diyenlere de selam olsun.

05 Mayıs 2023 16:50

Hocam kamudaki tüm müdürler böyle....Liyakatsiz kişiler yönetime getirildiği için kamudaki müdürler suç örgütü liderleri gibi...

siz yine iyisiniz ,herifi dövmüş ve herife ceza aldırabilmişsiniz helal olsun.

mobedan, 1 ay önce

05 Mayıs 2023 16:55

Bizim müdür uzun yıllar profesyonel spor yaptığı için dövülmesi çok zordu, fakat imkansız değildi elimden ucuz kurtuldu.

mobedan, 1 ay önce

Toplam 126 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi