Editörler : Renjiro
«148149150151152153154155156157158159160

Zahiddr
Aday Memur
23 Eylül 2023 09:33

Benim sonucum tuhaf ve gülünç bir şekilde bilimsel bir değerlendirme yapılmaksızın ve hic bir gerekçe gösterilmeksizin başarısız olarak ilan edildi. Jüriler çete gibi lobi faaliyetleri yürütmüşler belli ki. Kac tane Q1 yayın yapıldığının impact faktörü yüksek dergilerden yapıldığının ve alınan atıfların hic bir değeri yokmuş.

Tüm çalışmalarım çok güzel bulunmuş ancak sonuç başarısız.

Tek gerekçeleri ise sadece lisans mezuniyetimin başvurduğum alandan farklı olması. Tüm jurilerin ortak görüşü bu.

dr.ey, Dün

Zahid hocam sizin sonucunun belli oldu mu?

HGMMM
Aday Memur
23 Eylül 2023 14:30

Herkese merhabalar

verilen etik ihlali raporunda sadece 1 iddia var.

Bir tane jüri üyesinin önceki dönemde asgariye konu olan yayınların yeniden kullanılması iddiası ile etik verdi. Üye bu durumun başvuru sürecinde bilgilendirme olarak verildiğini ifade ediyor. ama resmi sitelerde duyurularda böyle bir bilgilendirme olmadı. Yönetmenlikte de bu duruma atıf edilebilecek herhangi bir madde yok. Jüri üyesi hangi hukuki dayanağa göre böyle bir iddiada bulunabilir? Savunma nasıl yazılmalıdır? Cevap ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

smartdevil
Aday Memur
23 Eylül 2023 17:09

Arkadaşlar bende de jüri değerlendirmesi tamamlandı. Bugün itibarıyla şöyle yazıyor:

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 13.10.2023 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

Hepimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Perinatist, 5 gün önce

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 13.10.2023 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

23 Eylül 2023 21:45

Tebrik ediyorum SmartDevil Hocam. Olumlu sonuçları da dört gözle bekliyoruz.

Böylece kendimi forumun bu dönem için resmi olarak sonuncusu ilan ediyorum. Hadi hayırlısı :)

smartdevil, Dün

Arkadaşlar bende de jüri değerlendirmesi tamamlandı. Bugün itibarıyla şöyle yazıyor:

smartdevil
Aday Memur
23 Eylül 2023 22:00

Teşekkür ederim DocendosDiscimus hocam. 13 Ekim?deki toplantıdan sonra inşallah hep beraber doçent ünvanlarımızı almış oluruz.

DocendosDiscimus, Dün

Böylece kendimi forumun bu dönem için resmi olarak sonuncusu ilan ediyorum. Hadi hayırlısı :)

Perinatist
Aday Memur
24 Eylül 2023 12:39

Tebrikler. 13 Ekim akşamüstü sonuçlar belli olur sanırım. Genelde verilen tarihin aynı günü öğleden sonra sonuçlar açıklandı bu dönem öyle değil mi?

smartdevil, Dün

Perinatist
Aday Memur
24 Eylül 2023 12:41

Sizin için de son 3-4 gün kaldı. Hakkımızda hayırlısı.

DocendosDiscimus, Dün

Toplam 3187 mesaj
«148149150151152153154155156157158159160

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi