Editörler : Kubil ay
«192021222324252627282930»

gediz123
Aday Memur
31 Mart 2023 20:14

Rica ederim devrem. Ben tek dilekçe olarak yazdım şu tarihli talebiniz genel atama doneminde degerlendirilecektir olarak PBS atama dilekçe takip modülünde cevaplandirildi bu hafta içi.

marjinal19
Aday Memur
31 Mart 2023 20:21

Ben henüz vermedim dilekçe doğudayım eşimin zorunlu çalışma süresi var öğretmen mecbur bekleyeceğim artık. Hakkında hayırlısı olsun devrem atama döneminde verirler inşallah taleplerimizi

gediz123, 6 ay önce
Rica ederim devrem. Ben tek dilekçe olarak yazdım şu tarihli talebiniz genel atama doneminde degerlendirilecektir olarak PBS atama dilekçe takip modülünde cevaplandirildi bu hafta içi.

gediz123
Aday Memur
31 Mart 2023 20:24

Anladım devrem.Sağolasin. inşallah herkes istedigi yere tayin olur. Hepimizin hakkında hayırlısi olsun.

T.C alpaslan
Aday Memur
31 Mart 2023 21:39

Ben varım dewrem sadece şark muafiyeti istedim şimdilik 6 Mart tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir yazıyor hala sonuçlanacaktır yakında inş
Eagle00, 6 ay önce

Arkadaşlar ben batı ilindeyim sadece muafiyet için verdim evrak kendi memleketime tayini istemedim daha yaklasık 23 24 gün oldu değerlendirilmektedir yazıyor varmı benim gibi olan sadece muafiyet için evrak veren ?

Ahmed2424
Aday Memur
01 Nisan 2023 08:58

Devrem ben taaa 6 şubatta vermiştim hala değerlendiremede yazıyo 2 ay olacak neredeyse
T.C alpaslan, 6 ay önce
Ben varım dewrem sadece şark muafiyeti istedim şimdilik 6 Mart tarihli dilekçeniz değerlendirilmektedir yazıyor hala sonuçlanacaktır yakında inş

Ateş0109
Aday Memur
01 Nisan 2023 09:33

Geçen benim evrakta hata olduğunu yeni evrak göndermemi yazmışlar halen değerlendirme aşamasında bizde süreci takiple beklemedeyiz bakalım hayırlısı artık.

gediz123
Aday Memur
01 Nisan 2023 11:15

Bende 6 Şubat'ta muafiiyet belgeleri ile birlikte atanmak istediğim ili belirten dilekçeyi verdim devrem. bu hafta içi talebiniz genel atama döneminde degerlendirilecektir olarak değişti senin de değişir yakında.
Ahmed2424, 6 ay önce
Devrem ben taaa 6 şubatta vermiştim hala değerlendiremede yazıyo 2 ay olacak neredeyse

Eagle00
Aday Memur
01 Nisan 2023 11:44

Hayırlısı olsun bakalım daha beklicez anlaşılan

Moontlight
Aday Memur
01 Nisan 2023 11:58

Mazeret atamaları Mart ayında sonuçlanır diyor yönetmelik nasıl genel atama dönemine atarlar anlam veremiyorum
gediz123, 6 ay önce
Bende 6 Şubat'ta muafiiyet belgeleri ile birlikte atanmak istediğim ili belirten dilekçeyi verdim devrem. bu hafta içi talebiniz genel atama döneminde degerlendirilecektir olarak değişti senin de değişir yakında.

gediz123
Aday Memur
01 Nisan 2023 12:15

Valla haklısın devrem bende anlamıyorum normalde bu ay sonuna kadar açıklanması lazımdı genel atamaya bırakmışlar. Geçen senede muafiyet kapsamındaki yer değişikliği taleplerini genel atamaya bırakmışlar. Umarım zaman içinde bu durumu düzeltirler. hem muafsin bulunduğun ilin süresini tamamlama zorunluluğun yok ama atamanı genel atamaya bırakıyorlar. Bu konuda ilerleyen zaman düzeltilir diye düşünüyorum
Moontlight, 6 ay önce
Mazeret atamaları Mart ayında sonuçlanır diyor yönetmelik nasıl genel atama dönemine atarlar anlam veremiyorum

gediz123
Aday Memur
01 Nisan 2023 12:28

Devrem bende 6 Şubat'ta verdim tayin dilekcemi ve muafiyet belgelerini beni genel atamaya bıraktılar. Senin gazilik yanında sağlık gibi özel durumun varmiydi çünku genel atamaya bıraktılar bizim yer degisikligi taleplerimizi
A. Şimşek42, 6 ay önce

Şanlıurfa dan Konya ya istedim bugün merkez ilçe istihdam açıklandı. Çocuklar okuduğu için haziran sonu keserim ilişiği. İlişik kesme süresi söylenmedi.

Ahmed2424
Aday Memur
01 Nisan 2023 12:39

Devrem ben sadece gaziliği emniyete işlensin diye verdim gitmek istediğim şehri henüz vermedim şu dilekçe bi sonuçlansın öle verecem
gediz123, 6 ay önce

gediz123
Aday Memur
01 Nisan 2023 12:42

Anladım devrem hayırlısı olsun. Zaten çok geç cevapliyorlar diye ben hem yer değişikliği talep dilekcemi ve muafiyet belgelerini tek seferde yükledim.

Bytgmn
Kapalı
01 Nisan 2023 12:49

Nüfusa kayıtlı oldugumuz ile atanmak için hangi belgeri göndermemiz gerekiyor personel şubeye yardımcı olurmusunuz

Ateş0109
Aday Memur
01 Nisan 2023 12:54

SGK dan yakınınızın gazilik belgesini alıyorsunuz. Aile sosyal politikalara da aldım ben ek olarak. Dilekçe Nüfus kayıt örneği gönderdim SGK gazilik evrakı da yeterli olacaktır
Bytgmn, 6 ay önce

Nüfusa kayıtlı oldugumuz ile atanmak için hangi belgeri göndermemiz gerekiyor personel şubeye yardımcı olurmusunuz

Bytgmn
Kapalı
01 Nisan 2023 13:38

Nüfus kayıt örneği babamızınkini mi almamız gerekiyor. Birde babamızın ikametgah belgesine gerek varmı
Ateş0109, 6 ay önce
SGK dan yakınınızın gazilik belgesini alıyorsunuz. Aile sosyal politikalara da aldım ben ek olarak. Dilekçe Nüfus kayıt örneği gönderdim SGK gazilik evrakı da yeterli olacaktır

Ateş0109
Aday Memur
01 Nisan 2023 13:54

SGK belgesi tek yeterli. Ben ekstradan diğerlerini koydum. nüfus kayıt örneğini zorunlu değil
Bytgmn, 6 ay önce
Nüfus kayıt örneği babamızınkini mi almamız gerekiyor. Birde babamızın ikametgah belgesine gerek varmı

A. Şimşek42
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:42

Sağlık sorunum yok. Sürekli sayfayı okuyorum benim dilekçem çok normaldi neden hızlı atandım anlamadım.

gediz123, 6 ay önce
Devrem bende 6 Şubat'ta verdim tayin dilekcemi ve muafiyet belgelerini beni genel atamaya bıraktılar. Senin gazilik yanında sağlık gibi özel durumun varmiydi çünku genel atamaya bıraktılar bizim yer degisikligi taleplerimizi

gediz123
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:59

Bende 6 Şubat'ta verdim dilekceyi.dilekcemde 2.bolge görevimden muaf tutularak şu ile atamamin yapilmasi diye belirttim. İlk önce değerlendirilmektedir sonra mazaret döneminde degerlendirilecektir en sonda genel atama döneminde degerlendirilecektir olarak degisti. genel atamaya gerek kalmaz diye bende düşündüm ama genel atamaya biraktilar.atamada bı standart oluşmali diye dusunuyorum.Anladım devrem tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı bizlerin de başına. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
A. Şimşek42, 6 ay önce

Sağlık sorunum yok. Sürekli sayfayı okuyorum benim dilekçem çok normaldi neden hızlı atandım anlamadım.

Boldxpilot
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:12

Devrem geçen sene genel atamaya atılan muafiyetleri vaktinde açıkladılar mıydı? Birçok kişinin mazareti tahinim zaman kazanmak için genel atamaya ertelendi. İşin içinden çıkabileceklerini sanmıyorum

gediz123, 6 ay önce
Valla haklısın devrem bende anlamıyorum normalde bu ay sonuna kadar açıklanması lazımdı genel atamaya bırakmışlar. Geçen senede muafiyet kapsamındaki yer değişikliği taleplerini genel atamaya bırakmışlar. Umarım zaman içinde bu durumu düzeltirler. hem muafsin bulunduğun ilin süresini tamamlama zorunluluğun yok ama atamanı genel atamaya bırakıyorlar. Bu konuda ilerleyen zaman düzeltilir diye düşünüyorum
Toplam 699 mesaj
«192021222324252627282930»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi