Editörler : Kubil ay
«23242526272829303132333435

Eagle00
Aday Memur
12 Nisan 2023 23:46

Sgk ya gidip gazi yakını olduğumu gösteren belge almak istiyorum de genelde şef veya müdür veriyor belgeyi zaten. O belgenin üzerine sağ üst köşeye isim soy isim sicil ve parantez içinde babası yaz devrem tarat yükle ben ayrıca muafiyet için dilekçe yazmıştım ama sen üstüne yaz dedilerse 2. Bölge muafiyette yazabilirsin

Mendel08, 6 ay önce

İyi geceler arkadaslar evrak aldı babam sgk dan sısteme dılekce ile yukledım ancak Sosyal guvenlık kurumundan babanınızın hangı kanun kapsamında ve malul oldugunu belırtır ıslak ımzalı belgeyı (sicil ve 2.bölge dıye yazarak) personel başkanlığına ebys uzerınden en kısa surede gonderın dıye cvp geldı nasıl bı evrak aldınız arkadaslar bnm aldıgım evrakta 1005 sayılı kanun dıye ıbare yok normal sankı bı maasbodrosu gıbı aldıgı maas er/erbas gb şeyler yazıyo sadece acaba yanlış bı evrak mı aldık ama baska bır evrak veremeyz demışler babama bu konuda yrdmcı olck var mı?

Eagle00
Aday Memur
12 Nisan 2023 23:47

Evrağın üzerinde gazinin tcsi flanda yazıyor kurumumuzca yapılan araştırmada 1005 sayılı kanunca maaş alıyoe flan yazıyor işte

Mendel08, 6 ay önce

İyi geceler arkadaslar evrak aldı babam sgk dan sısteme dılekce ile yukledım ancak Sosyal guvenlık kurumundan babanınızın hangı kanun kapsamında ve malul oldugunu belırtır ıslak ımzalı belgeyı (sicil ve 2.bölge dıye yazarak) personel başkanlığına ebys uzerınden en kısa surede gonderın dıye cvp geldı nasıl bı evrak aldınız arkadaslar bnm aldıgım evrakta 1005 sayılı kanun dıye ıbare yok normal sankı bı maasbodrosu gıbı aldıgı maas er/erbas gb şeyler yazıyo sadece acaba yanlış bı evrak mı aldık ama baska bır evrak veremeyz demışler babama bu konuda yrdmcı olck var mı?

Mendel08
Aday Memur
12 Nisan 2023 23:49

Devrem aldım bı evrak dedıklerının hepsı yazıyo er /erbaş/milli savunma bakanlığı aldıgı maas aylık uc aylık fılan gıbı ıbareler var sgk ya gttgmzde gorevlı tc den sorguladgnda gelen ekranda 1005 sayılı kanun dıye yazıyo ama pdf yı cıktı almk ıstdgnde o ibare gıdıyo

gediz123
Aday Memur
12 Nisan 2023 23:54

Devrem SGK daki şef ya da müdürün yanina gidin evragi manuel olarak hazırlayıp ıslak imzalı olarak verecekler. Evrakta 1005 sayılı kanuna göre maaas almaktadır yazacak. Dairede gerekirse SGK dan yazıyla teyit eder
Mendel08, 6 ay önce

Devrem aldım bı evrak dedıklerının hepsı yazıyo er /erbaş/milli savunma bakanlığı aldıgı maas aylık uc aylık fılan gıbı ıbareler var sgk ya gttgmzde gorevlı tc den sorguladgnda gelen ekranda 1005 sayılı kanun dıye yazıyo ama pdf yı cıktı almk ıstdgnde o ibare gıdıyo

Mendel08
Aday Memur
12 Nisan 2023 23:58

Anldıgım su mu devrelerım sgk ya gıdecem gazı yakını oldugumu belırtır bı evrak ısteyecem ve bunu manuel yazacaklar sıstemden cıkarmayacaklar ıslak ımzalı bı sekılde

gediz123
Aday Memur
13 Nisan 2023 00:01

Devrem ben evragimi yukleyeli 2 ayı geçti eksik olsaydı daire tamamlayın derdi. SGK daki şef ya da müdürler konuyu biliyor onların yanin gidin direk. Size yardımcı olacaklardır.
Mendel08, 6 ay önce

Anldıgım su mu devrelerım sgk ya gıdecem gazı yakını oldugumu belırtır bı evrak ısteyecem ve bunu manuel yazacaklar sıstemden cıkarmayacaklar ıslak ımzalı bı sekılde

Mendel08
Aday Memur
13 Nisan 2023 00:12

Ayın 5 inde gonderdım bgn boyle bı cvp yazmıslrdı i ?Sosyal guvenlık kurumundan babanınızın hangı kanun kapsamında ve malul oldugunu belırtır ıslak ımzalı belgeyı (sicil ve 2.bolge atama yazmayı unutmayın) en kısa surede personel başkanlıgına ebys uzerınde gonderın? şeklınde

Erenist
Aday Memur
13 Nisan 2023 01:23

Devrem cümleler devrik ve hiç noktalama yok, anlattığın tam anlaşılmıyor ama sanırım evrak yanlış demişler. Benim babam hem 1005 den gazi olduğunu hemde maaşı gösteren kağıt getirmişti onları tükledim kabul edildi.
Mendel08, 6 ay önce

Eagle00
Aday Memur
13 Nisan 2023 11:47

Evet ıslak imzalı şekilde hazırlayacaklar

Mendel08, 6 ay önce

Mendel08
Aday Memur
13 Nisan 2023 13:34

Ben önce muafıyet dilekcesı ve evrak yukledım ancak dedıgım gıbı bı cvp geldı daha sonrasında kocaelınde gorev suremı tamamladıgım için batı batı tayıntalebınde bulundum ama daha sısteme dusmemıs su an deprem bolgesınde gorevdeyım bakalım dondugumde su evrak işi ile ilgilenecem

Ayazbalke
Aday Memur
13 Nisan 2023 16:04

Bu hafta bu şekilde geçecek herhalde. Bayramdan sonraya kalacak gibi duruyor.

Polis12345678
Aday Memur
13 Nisan 2023 20:59

Haziran a kaldı heralde

shn1013
Aday Memur
15 Nisan 2023 13:05

Devrem konya memleketin mi yoksa öylesine mi talepte bulundun. Birde görüşe çıktım demişsin görüşe neden çağırdılar tam olarak
umitlibekleyis, 6 ay önce

Atanma talebim olumlu sonuçlandı.Gazi yakını belgemle görüş te atanmamtalepmettim hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama olumlu oldu

Polis12345678
Aday Memur
15 Nisan 2023 14:20

Yenimi sonuclandi

umitlibekleyis
Aday Memur
15 Nisan 2023 16:20

Görüşte tayin daha erken sonuçlanıyorlar dediği için ben görüş talep etmiştim Konya memleketi değil

shn1013, 6 ay önce
Devrem konya memleketin mi yoksa öylesine mi talepte bulundun. Birde görüşe çıktım demişsin görüşe neden çağırdılar tam olarak

Polis12345678
Aday Memur
17 Nisan 2023 21:13

Yokmu bugünde durumunda değişiklik olan

msb2625
Aday Memur
17 Nisan 2023 22:17

Tüm gazi amcalarimin ve ailelerinin kandili mübarek olsun . Dünyadan göçmüş olanlara Rabbım rahmet eylesin.

bekir44-mlt
Aday Memur
17 Nisan 2023 22:32

Amin cümlemizin kardeşim

police_eren
Memur
18 Nisan 2023 00:32

Amin Allah razı olsun cümlemizin inşaAllah

Polis12345678
Aday Memur
18 Nisan 2023 16:55

Arkaslar hiç mi ankarda.gorev yapan yok başkanlığa uğrasa 2 aydır aynı cevap.veriyorlar

Toplam 699 mesaj
«23242526272829303132333435

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi