evet arkadaşlar sıradaki tercihler ne zaman olacak?
3 aralık dünya engelliler günü sonrası açıklarlar
Ben sınavdan 62 puan aldım ne yapmalıyım. Yusufyunusalankent, 4 ay önce - Alıntıya git
70 puan lisans şansım var mı?
Hukukta tahmini kaç kadro olur, herhangi bir çalışma vs oldu mu bu konuda bildiğiniz? Gül esin, 4 ay önce - Alıntıya git
Son iki tercihte, 50 - 60 avukat alındı sıralamanız nasıl, branş bazlı sıralamanız iyiyse atanırsınız, yanlış bakmadıysam çok fazla yoktu, puanınız 80 üstüyse kesin atanırsınız 70 lerde ise belki
Son iki tercihte, 50 - 60 avukat alındı sıralamanız nasıl, branş bazlı sıralamanız iyiyse atanırsınız, yanlış bakmadıysam çok fazla yoktu, puanınız 80 üstüyse kesin atanırsınız 70 lerde ise belki Mütekabiliyet, 4 ay önce - Alıntıya git
İlk tercih 5, ikincisi 38 civarıydı alım. Bir önceki puan bir tık daha iyi ve o puanı güncel sırada göremiyoruz maalesef. Umarım sayı çok olur ve iyi kurumlar açılır. Gül esin, 4 ay önce - Alıntıya git
bu dönem fazla personel alınırsa tek kalemde 80-100 avukat gibi çok iyi olur ben zaten kamuda idareci olduğum için sınavı kasmadım sıralamma , olsa da olur olmasa da ama umarım bütün branşlardan çok kişi alınır , beklenti seçim yılı olması sebebiyle çok kişinin alınacağı yönünde., ben bu yıl girmedim 2020 puanıma göre 85 sıradayım