Editörler : ProletariatKubil ay
«205206207208209210211212213214215216217
21 Mart 2023 23:08

Baysinan
Aday Memur

Benim SSK da 0 yazıyor fakat hitap güncellenmişti.

25 yılını tamamlayınca emekli olabilir yazıyor.

21 Mart 2023 23:11

Nalbant1
Aday Memur

Arkadaşlar 15 03 1982 doğumluyum, 99 öncesi ve 18 yaş altı SSK pirimim var, eyt çıktıktan sonra önce PBS de yaşım düzeldi sonra e devlette çalışma hayatımda 25 yıl dolduğunda emekli olabilir ibaresi geldi 60 yaş kalktı, ancak hitap düzelmemişti, '' '"" ben de PBS üzerinden personel daire başkanlığına mesaj attım, durumu yazdım ve sizin bir işleminizdrn dolayı e devlet hitap kısmında emekliliğim görünmüyor dedim, bir sonraki gün beni aradılar ve 18 yaş altı sigortanızı diğerleriyle beraber fişlemişler sorun çoğu arkadaşta bundan kaynaklanıyor hemen düzeltiyorum dedi ve hitap kısmı da düzeldi, bu durumdaki kişilere emeklilik le ilgili 0312 462 16 23-24-25 numaralı personel daire başkanlığı numarasını arayıp konuyu dğzeltebilirler dedi

21 Mart 2023 23:19

Nalbant1
Aday Memur

Hitap düzelmemiş olan arkadaşlar sorun 18 yaş altı sigorta girişinizin PBS ye ayrı kaydedilmediğinden kaynaklanıyor, sorunla ilgili ya PBS üzerinden personel daire baş. Mesaj atın yada 0312 462 16 23-24-25 daire baş. numarasını arayın sorun çözülüyor

22 Mart 2023 00:12

hbahba
Aday Memur

1999 yılı 3.ay ssk girişim olmasına rağmen benim de hitap düzeltilmedi hala. Milli eğitim müdürlüğüne ve sgk il müdürlüğüne başvurmama rağmen hitap ın neden düzelmediği ile ilgili bir bilgi veremediler. Anlayamadılar sorunun nerden kaynaklandığını. Ssk sicil numaram da yazıyor hitapta. Duımu benim gibi olan var mı acaba?Altta yazan yazı aynen şu şekilde;

-----------------------------------

Emeklilikte 60 yaşa tabidir. 28.05.2039 tarihinde, 25 yıl hizmeti doldurduğu takdirde emekliliğe hak kazanır. Fhz nedeniyle emekli olabileceği tarih 1 ay 4 gün geri çekilmiştir. 65 Yaş Sınırına Tabi Olup 02.07.2044 Tarihine Kadar çalışabilir. Hesaplanan Emeklilik Yaşı 5434 S.K. 40. Md. ile İlgili Kanunlarındaki Yaş Haddinden Büyükse Bu Kanunlardaki Yaş Hadleri Esas Alınır.

hbahba, 3 gün önce - Alıntıya git

18 yaş sorunu yok.

20 yaşımda girdim ssk ya 1999 yılının 2.ayında. Fakat hala 60 yaş görünüyor hitapta.

Herneyse. E devlete yazdım hitap ın düzeltilmesi talebimi. Bakalım ne olacak.

22 Mart 2023 01:13

Cekoca
Aday Memur

1993 ssk işe girişim var, tamamı 18 yaş altı 55 gün prim var. 2004 memuriyete başlangıç var , ben eyt olabiliyor muyum , 2,5 ay oldu kurumuma dilekçe vereli, halâ hitap ta görünmüyor. Acaba tüm ssk primleri 18 yaş altı olduğu için mi işlenmedi, tekrar dilekçe yazmayı düşünüyorum, konuyla ilgili bilgisi olan cevaplarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler

22 Mart 2023 01:37

gökbörü60
Şef

1993 ssk işe girişim var, tamamı 18 yaş altı 55 gün prim var. 2004 memuriyete başlangıç var , ben eyt olabiliyor muyum , 2,5 ay oldu kurumuma dilekçe vereli, halâ hitap ta görünmüyor. Acaba tüm ssk primleri 18 yaş altı olduğu için mi işlenmedi, tekrar dilekçe yazmayı düşünüyorum, konuyla ilgili bilgisi olan cevaplarsanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler

Cekoca, 2 gün önce - Alıntıya git

Benimde 99 öncesi tamamı 18 yaş altı pirimler 2009 memurluk 2014 te birleştirme yapmıştım ancak 18 yaş altı pirimler gözükmüyordu pbs den görüş öneri kısmından başvuru yapmıştım 3 günde düzelttiler yani sorun yok

22 Mart 2023 02:04

Devkin
Aday Memur

Cekoca, 2 gün önce - Alıntıya git

Eytlisin. 95 de 75 gün 18 yaş altı SSK var. 2002 de öğretmen oldum. Sıkıntı yok. Hitap da varEytliyim. Sende öylesin.

22 Mart 2023 13:12

ErCaN_42
Aday Memur

Bunun bir yönetmeliği varmı bende üniversite borçlanması yapmayı düşünüyorum o zaman 17 yıl fiili hizmet 3 sene 9 ay borçlanam 4 yıl falanda yıpranma oluyor toplamda 20 yi geçecek silah ve kimiliği beliirli bir yıldamı teslim ediyorlar

gökbörü60, 3 gün önce - Alıntıya git

"EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİNE GÖREVLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE BEDELİ MUKABİLİ ZATİ DEMİRBAŞ TABANCA SATIŞINA DAİR YÖNETMELİK" ve İkmal Daire Başkanlığının Genelgesi mevcut genelgede gerçi yönetmelikdeki 11.Maddeyi anlatıyor.

Madde 11

-(Değişik:RG-31/10/1998-23509)

Meslekten çıkarılan veya memuriyetten ihraç edilen personel ile asaleti tasdik olmadan herhangi bir nedenle meslekten veya memuriyetten ayrılan personelden satışı yapılan zatidemirbaş tabanca geri alınır.

İhraç hali hariç, 20 hizmet yılını tamamladıktan sonra görevden veya memuriyetten ayrılanlardan, görev esnasında veya görevden doğan sakatlanma halleri ile sağlık açısından emniyet

hizmetleri sınıfı veya çarşı ve mahalle bekçisi vasfını kaybettiği için memuriyetten ayrılan veya kadrosu başka hizmet sınıflarına aktarılanlardan silahı geri alınmaz.

10 hizmet yılını tamamladıktan sonra meslekten veya memuriyetten ayrılanlar, ayrılış tarihindeki tabanca satış bedelinin % 50?sini defaten ödedikleri takdirde satışı yapılan tabanca geri alınmaz.

Asaleti tasdik olduktan sonra Emniyet Hizmetleri Sınıfından başka hizmet sınıflarına aktarılanlardan, ayrılış tarihindeki tabanca satış bedelinin % 100 ünü daha peşin olarak ödedikleri takdirde, silahı geri alınmaz." hükmü mevcut

fakat yıpranmalarla beraber 20 yıl hizmetin varsa sıkıntı yok yoksa beylik tabancanın %50 bedelini ödeyerek o birşey değil belki ama 5 yıllık ruhsata tabi verebilirler o konu net değil

22 Mart 2023 14:12

hbahba
Aday Memur

18 yaş sorunu yok.

20 yaşımda girdim ssk ya 1999 yılının 2.ayında. Fakat hala 60 yaş görünüyor hitapta.

Herneyse. E devlete yazdım hitap ın düzeltilmesi talebimi. Bakalım ne olacak.

hbahba, 2 gün önce - Alıntıya git

Uzun uğraşlar sonucu hitap ta neden hala 60 yaş görüntüğünü öğrendim. Umarım aynı durumda olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sgk genel müdürlüğünde hitap ile ilgilenen memur arkadaşın kurumumun hitap la ilgilenen personele yazdığını aynen iletiyorum;

İYİ GÜNLER,

8.9.1999 TARİHİNE KADAR OLAN SSK HİZMETİ İLE BU TARİHTEN SONRAKİ

SSK HİZMETİNİN AYRI AYRI GÖSTERİLMESİ GEREKİR.

BUNUN İÇİN SSK HİZMETİNİ BİLDİREN İLGİLİ BİRİMİMİZE RESMİ YAZI YAZARAK

SSK HİZMETİNİ YUKARIDA BELİRTTİĞİM ŞEKİLDE TEMİN ETMENİZ VE YAZI CEVABI GELİNCE

HİTAP?DAN DEĞİŞTİREREK GİRMENİZ GEREKİR.

Anladığım kadarıyla aylül 1999 öncesi ve sonrası hizmeti ayrı ayrı girilmesini istiyorlar çünkü benim hiznetimde ssk ilk girişim eylül 1999 görünüyor son çıkışım 2001 görünüyor

22 Mart 2023 15:08

gökbörü60
Şef

"EMNİYET HİZMETLERİ SINIFI PERSONELİNE GÖREVLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE BEDELİ MUKABİLİ ZATİ DEMİRBAŞ TABANCA SATIŞINA DAİR YÖNETMELİK" ve İkmal Daire Başkanlığının Genelgesi mevcut genelgede gerçi yönetmelikdeki 11.Maddeyi anlatıyor.

Madde 11

-(Değişik:RG-31/10/1998-23509)

Meslekten çıkarılan veya memuriyetten ihraç edilen personel ile asaleti tasdik olmadan herhangi bir nedenle meslekten veya memuriyetten ayrılan personelden satışı yapılan zatidemirbaş tabanca geri alınır.

İhraç hali hariç, 20 hizmet yılını tamamladıktan sonra görevden veya memuriyetten ayrılanlardan, görev esnasında veya görevden doğan sakatlanma halleri ile sağlık açısından emniyet

hizmetleri sınıfı veya çarşı ve mahalle bekçisi vasfını kaybettiği için memuriyetten ayrılan veya kadrosu başka hizmet sınıflarına aktarılanlardan silahı geri alınmaz.

10 hizmet yılını tamamladıktan sonra meslekten veya memuriyetten ayrılanlar, ayrılış tarihindeki tabanca satış bedelinin % 50?sini defaten ödedikleri takdirde satışı yapılan tabanca geri alınmaz.

Asaleti tasdik olduktan sonra Emniyet Hizmetleri Sınıfından başka hizmet sınıflarına aktarılanlardan, ayrılış tarihindeki tabanca satış bedelinin % 100 ünü daha peşin olarak ödedikleri takdirde, silahı geri alınmaz." hükmü mevcut

fakat yıpranmalarla beraber 20 yıl hizmetin varsa sıkıntı yok yoksa beylik tabancanın %50 bedelini ödeyerek o birşey değil belki ama 5 yıllık ruhsata tabi verebilirler o konu net değil

ErCaN_42, 2 gün önce - Alıntıya git

Üniversite borçlanmasını hizmetten sayarsalar 25 yıla tamamlamış olurum inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Toplam 4330 mesaj
«205206207208209210211212213214215216217