Takilburak
Aday Memur
16 Nisan 2025 01:08

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

trf_oktay, 9 ay önce
bakmakla yükümlü olduğum aile bireyi için, %60 oranında(bağımlı değil) erişkinler için sağlık kurulu raporu almıştım. idari buroma verdim, ek görev ve mesai dışı görevlerden muaf olamiyacagimi soylediler, sadece Polnet sistemine veri girişi yaptılar. Atama yonetmeliginde %50 ve üzeri kucuksehir bile olsa tayin OLABİLECEĞİ yazıyordu. bende kucuksehir memleketime dilekçe yazdim. tayinim cikti.

trf_oktay
Aday Memur
16 Nisan 2025 06:47

dostum, atama yönetmeliğini açıp iyi okumak lazım, kısaca 'engelli yakını personel küçük sehir dahi olsa memleketine GİDEBİLİR' diyor. gider demiyor, sen şansını dene, talebini ilet, verebilirler, vermeyede bilirler...
Takilburak, 9 ay önce

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

16 Nisan 2025 08:14

merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi

Bakımsız
Aday Memur
16 Nisan 2025 13:34

Ben ne zaman talepte bulunsam daha çok seviyorlar

21 Nisan 2025 19:39

mesaj kutun kapalı
Mahho, 9 ay önce
merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi
30 Nisan 2025 15:28

merhaba engelli raporuyla alakalı yazamamışsınız sanırım
Mustafa Küçükdemirta, 9 ay önce
mesaj kutun kapalı

Birmemur.
Aday Memur
04 Mayıs 2025 10:03

Genel atama dönemi mi gittiniz peki yoksa mazeretle ara dönemlerde mi ?benimde Eşim %60 raporu var doğudan geldim ama batı da sürem bitmedi henüz

trf_oktay, 9 ay önce
bakmakla yükümlü olduğum aile bireyi için, %60 oranında(bağımlı değil) erişkinler için sağlık kurulu raporu almıştım. idari buroma verdim, ek görev ve mesai dışı görevlerden muaf olamiyacagimi soylediler, sadece Polnet sistemine veri girişi yaptılar. Atama yonetmeliginde %50 ve üzeri kucuksehir bile olsa tayin OLABİLECEĞİ yazıyordu. bende kucuksehir memleketime dilekçe yazdim. tayinim cikti.

trf_oktay
Aday Memur
04 Mayıs 2025 10:21

tayinim 01.10.2024 günü çıktı, halen tayinimin çıktığı ile gitmedim... genel atama dönemini bekliyorum.
Birmemur., 9 ay önce

Genel atama dönemi mi gittiniz peki yoksa mazeretle ara dönemlerde mi ?benimde Eşim %60 raporu var doğudan geldim ama batı da sürem bitmedi henüz

Ötüken123456
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:42

Anlamadım yani yüzde 60 olduğu halde ek görev felan var kı

trf_oktay, 9 ay önce

Ötüken123456
Aday Memur
08 Mayıs 2025 21:32

Arkadaşlar selam herkese. Eşimin yüzde 60 raporu var engelli. Kendisi çalışıyo. Ama raporu SÜRESİZ. yani ömür boyu süren bir rapor. 2/3 yıllık değil. Acaba bende 8/5 calısırmıyım. Ama işte bagımlı değil. Ama yüzde 60 ve SÜRESİZ olmasından dolayı olur mu sizce

Birmemur.
Aday Memur
08 Mayıs 2025 22:37

Bağımlı ya da birinin yardımına ihtiyacı var gibi ibare olması gerekli

Ötüken123456, 9 ay önce

Arkadaşlar selam herkese. Eşimin yüzde 60 raporu var engelli. Kendisi çalışıyo. Ama raporu SÜRESİZ. yani ömür boyu süren bir rapor. 2/3 yıllık değil. Acaba bende 8/5 calısırmıyım. Ama işte bagımlı değil. Ama yüzde 60 ve SÜRESİZ olmasından dolayı olur mu sizce

turkuaz2025
Aday Memur
08 Mayıs 2025 23:07

ben %50 engelli raporu aldım memleketim büyükşehir dilekçe verdim genel atamada değerlendirilecektir diyor birde bu raporla çalışma saatlerim değişir mi?

Zerdegöm
Aday Memur
21 Haziran 2025 10:43

% 50 ve üstü rapora istinaden memleketine atanan meslektaşımız var mı acaba, özelden bilgi verirse hiç yoktan emsal gösteririz, ayrıca vereceği bu bilginin bana çok faydası olacak, onun ise tayini çıktığından kendisine bir zararı olmayacak yani onun atamasını da iptal edelim vs durumu olmaz

Zerdegöm
Aday Memur
21 Haziran 2025 10:47

Rapora istinaden atamanız oldu mu acaba

turkuaz2025, 9 ay önce
ben %50 engelli raporu aldım memleketim büyükşehir dilekçe verdim genel atamada değerlendirilecektir diyor birde bu raporla çalışma saatlerim değişir mi?

Hakan-rzg
Aday Memur
25 Haziran 2025 13:36

Atamanız oldu mu

turkuaz2025, 9 ay önce

Hakan-rzg
Aday Memur
25 Haziran 2025 13:39

Yüzde 50 ve üstü rapor olduğunda personel daire doğrudan uyguluyor mu yoksa sağlık daireden görüş mü alıyor, bu durumda tayin yapan birisi aydınlatıcı bilgi verirse sevinirim ayrıca verilebilir diyor verilir demiyor onun da farkındayım.

ceyarimo
Aday Memur
27 Haziran 2025 22:20

yüzde 60 milyar engelşi raporum var mide kanseri geçirdim , c dilimi gih vb ne gibi haklarım var bilgisi olan varmı

ceyarimo
Aday Memur
27 Haziran 2025 22:21

merhabalar yüzde 60 engelli raporum var mide kanseri geçirdim c dilimi gih vb ne gibi haklarım var bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Bozok8080
Aday Memur
28 Haziran 2025 17:25

%50 ve üzeri engel raporuyla memlekete tayin isteyebilirsin. Gih için dilim belirtir rapor için kendini sevk ettirmen gerek. Ordan çıkan sonuca göre karar verilir

ceyarimo, 7 ay önce
merhabalar yüzde 60 engelli raporum var mide kanseri geçirdim c dilimi gih vb ne gibi haklarım var bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Hakan-rzg
Aday Memur
29 Haziran 2025 00:10

Yönetmelikte yüzde 50 ve üstü raporu olan memleketine atanabilir diyor ama personel daire, sağlık daireden görüş alıp muhtemelen red veriyormuş, hastane durumlarını falan değerlendiriyor. (Yönetmelik net, raporda sorun yoksa direk vermeli ama daire canının istediğini sadece veriyor, onun için atanır demiyor atabilir diyor)

Bozok8080, 7 ay önce

%50 ve üzeri engel raporuyla memlekete tayin isteyebilirsin. Gih için dilim belirtir rapor için kendini sevk ettirmen gerek. Ordan çıkan sonuca göre karar verilir

Toplam 64 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi