Editörler : swat3410

Takilburak
Aday Memur
16 Nisan 2025 01:08

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

trf_oktay, 1 ay önce
bakmakla yükümlü olduğum aile bireyi için, %60 oranında(bağımlı değil) erişkinler için sağlık kurulu raporu almıştım. idari buroma verdim, ek görev ve mesai dışı görevlerden muaf olamiyacagimi soylediler, sadece Polnet sistemine veri girişi yaptılar. Atama yonetmeliginde %50 ve üzeri kucuksehir bile olsa tayin OLABİLECEĞİ yazıyordu. bende kucuksehir memleketime dilekçe yazdim. tayinim cikti.

trf_oktay
Aday Memur
16 Nisan 2025 06:47

dostum, atama yönetmeliğini açıp iyi okumak lazım, kısaca 'engelli yakını personel küçük sehir dahi olsa memleketine GİDEBİLİR' diyor. gider demiyor, sen şansını dene, talebini ilet, verebilirler, vermeyede bilirler...
Takilburak, 1 ay önce

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

16 Nisan 2025 08:14

merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi

Bakımsız
Aday Memur
16 Nisan 2025 13:34

Ben ne zaman talepte bulunsam daha çok seviyorlar

21 Nisan 2025 19:39

mesaj kutun kapalı
Mahho, 1 ay önce
merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi
30 Nisan 2025 15:28

merhaba engelli raporuyla alakalı yazamamışsınız sanırım
Mustafa Küçükdemirta, 1 ay önce
mesaj kutun kapalı

Birmemur.
Aday Memur
04 Mayıs 2025 10:03

Genel atama dönemi mi gittiniz peki yoksa mazeretle ara dönemlerde mi ?benimde Eşim %60 raporu var doğudan geldim ama batı da sürem bitmedi henüz

trf_oktay, 1 ay önce
bakmakla yükümlü olduğum aile bireyi için, %60 oranında(bağımlı değil) erişkinler için sağlık kurulu raporu almıştım. idari buroma verdim, ek görev ve mesai dışı görevlerden muaf olamiyacagimi soylediler, sadece Polnet sistemine veri girişi yaptılar. Atama yonetmeliginde %50 ve üzeri kucuksehir bile olsa tayin OLABİLECEĞİ yazıyordu. bende kucuksehir memleketime dilekçe yazdim. tayinim cikti.

trf_oktay
Aday Memur
04 Mayıs 2025 10:21

tayinim 01.10.2024 günü çıktı, halen tayinimin çıktığı ile gitmedim... genel atama dönemini bekliyorum.
Birmemur., 3 hafta önce

Genel atama dönemi mi gittiniz peki yoksa mazeretle ara dönemlerde mi ?benimde Eşim %60 raporu var doğudan geldim ama batı da sürem bitmedi henüz

Ötüken123456
Aday Memur
08 Mayıs 2025 20:42

Anlamadım yani yüzde 60 olduğu halde ek görev felan var kı

trf_oktay, 1 ay önce

Ötüken123456
Aday Memur
08 Mayıs 2025 21:32

Arkadaşlar selam herkese. Eşimin yüzde 60 raporu var engelli. Kendisi çalışıyo. Ama raporu SÜRESİZ. yani ömür boyu süren bir rapor. 2/3 yıllık değil. Acaba bende 8/5 calısırmıyım. Ama işte bagımlı değil. Ama yüzde 60 ve SÜRESİZ olmasından dolayı olur mu sizce

Birmemur.
Aday Memur
08 Mayıs 2025 22:37

Bağımlı ya da birinin yardımına ihtiyacı var gibi ibare olması gerekli

Ötüken123456, 2 hafta önce

Arkadaşlar selam herkese. Eşimin yüzde 60 raporu var engelli. Kendisi çalışıyo. Ama raporu SÜRESİZ. yani ömür boyu süren bir rapor. 2/3 yıllık değil. Acaba bende 8/5 calısırmıyım. Ama işte bagımlı değil. Ama yüzde 60 ve SÜRESİZ olmasından dolayı olur mu sizce

turkuaz2025
Aday Memur
08 Mayıs 2025 23:07

ben %50 engelli raporu aldım memleketim büyükşehir dilekçe verdim genel atamada değerlendirilecektir diyor birde bu raporla çalışma saatlerim değişir mi?
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi