Editörler : swat3410

Takilburak
Aday Memur
16 Nisan 2025 01:08

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

trf_oktay, 2 hafta önce
bakmakla yükümlü olduğum aile bireyi için, %60 oranında(bağımlı değil) erişkinler için sağlık kurulu raporu almıştım. idari buroma verdim, ek görev ve mesai dışı görevlerden muaf olamiyacagimi soylediler, sadece Polnet sistemine veri girişi yaptılar. Atama yonetmeliginde %50 ve üzeri kucuksehir bile olsa tayin OLABİLECEĞİ yazıyordu. bende kucuksehir memleketime dilekçe yazdim. tayinim cikti.

trf_oktay
Aday Memur
16 Nisan 2025 06:47

dostum, atama yönetmeliğini açıp iyi okumak lazım, kısaca 'engelli yakını personel küçük sehir dahi olsa memleketine GİDEBİLİR' diyor. gider demiyor, sen şansını dene, talebini ilet, verebilirler, vermeyede bilirler...
Takilburak, 1 hafta önce

Eşim %60 engelli benim ve eşimin memleket aynı ve büyükşehir sağlık mazereti yazsam gidebilir miyim

16 Nisan 2025 08:14

merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi

Bakımsız
Aday Memur
16 Nisan 2025 13:34

Ben ne zaman talepte bulunsam daha çok seviyorlar

21 Nisan 2025 19:39

mesaj kutun kapalı
Mahho, 1 hafta önce
merhaba oğlumun orta düzey ögv çözger raporu var ek görevlerden muaf olabilir miyim konuya hakim birisi cevaplayabilir mi
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi