Peki 25 zam kesin mi ? Bence vermezler. Parolesailes, 4 ay önce - Alıntıya git
beklentim %35
Yüzde 20 civarı maaşlara zam olur ekstra belki yüzde 5 refah payı verirler enflasyon farkı ne çıkacak bilinmez ama düşük çıkartırlar
İnşallah maşallah diyerek o parayı vermıyorlar hocam. Vereceklerınıde zannetmıyorum. Verse bile 3-4 ay içerinde vergi dilimi ile fazlasını alacaklar. Hep böyle olmuştur
Vergi dilimleride yüzde 133 arttı ve asgari ücret kadar kısmı vergi dışında kalacak yüzde 20 25 civarı zamla 15 bini bulacak uzman öğretmen maaşı
Vergi dilimleride yüzde 133 arttı ve asgari ücret kadar kısmı vergi dışında kalacak yüzde 20 25 civarı zamla 15 bini bulacak uzman öğretmen maaşı teacher-26, 4 ay önce - Alıntıya git
Yüzde 25 zam gelirse uzman öğretmen maaşı 16 bini geçer. Eşi çalışmayan ise 17 bini geçer.
Bu konunun netlesmesi için Cumhurbaşkanının yayinlayacagi zam ve tazminat kararnamesini görmek lazım. ÖMK ile 657 de değişiklik oldu. Kanunda zaten derece farkı belirtilmiyordu. Ancak önceki uygulamada kararnamede derece farkı belirtilmişti. Bakalım görelim Cumhurbaşkanımız nasıl inisiyatif kullanacak? 9500 göstergenin katsayı ile çarpımının % 60 ina kadar verebiliyor. Tüm uzman öğretmenlere bu rakamı verebilir veya derecelere göre farklılaşmaya gidebilir. Kanuna göre takdir kendisinin.
Bu konunun netlesmesi için Cumhurbaşkanının yayinlayacagi zam ve tazminat kararnamesini görmek lazım. ÖMK ile 657 de değişiklik oldu. Kanunda zaten derece farkı belirtilmiyordu. Ancak önceki uygulamada kararnamede derece farkı belirtilmişti. Bakalım görelim Cumhurbaşkanımız nasıl inisiyatif kullanacak? 9500 göstergenin katsayı ile çarpımının % 60 ina kadar verebiliyor. Tüm uzman öğretmenlere bu rakamı verebilir veya derecelere göre farklılaşmaya gidebilir. Kanuna göre takdir kendisinin. oyalı, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu kararname resmi gazetede mi yayınlanıyor ve ne zaman yayımlanacağı belli mi ? 1212calisanpolis, 4 ay önce - Alıntıya git
Yılda bir kez yayınlanıyor. Belli bir tarihi yok. Genelde önceki yılların aynısı gibi bazen değişiklik oluyor. Bu yıl uzman öğretmenlik konusunda eğitim öğretim tazminatı kısmında değişiklik olur.
Yılda bir kez yayınlanıyor. Belli bir tarihi yok. Genelde önceki yılların aynısı gibi bazen değişiklik oluyor. Bu yıl uzman öğretmenlik konusunda eğitim öğretim tazminatı kısmında değişiklik olur. oyalı, 4 ay önce - Alıntıya git
En son 27 Haziran 2022 de değişiklik yapıldı.
Bi an önce yayınlansa da kurtulsak belirsizlikten Emir ka, 4 ay önce - Alıntıya git
İnşallah. Aralık sonunda en geç Ocak ayı başinda yayınlanır bu sene.
Güncel değil konuşuldu bitti
Yönetmelik kimsenin umurunda mı acaba, niye değiştirsinler ki, ne güzel işte ne kadar silkelesek kardır windows7, 4 ay önce - Alıntıya git
Tek bildiğim 1. ve 2. derecede olan öğretmenlerin tazminatı ocak ayında gelecek yüzde 25 zamla yaklaşık 2400 lira olur. Ama diğer dereceler için durum biraz muamma.
Diğerleri de aynı tazminatı alacak muamma olan r durum söz konusu değil ve buna cumhurbaşkanı karar verecek kararname ile
Yav arkadaş neden bu kadar kastırıyorsunuz kendinizi sadece 1 ve 2 alacak diyenler anlamadım.bu oranı cumhurbaşkanı belirleyecek yahu.sanırsın tazminat oranını kendisi belirleyecek konuşup duruyor kanun maddesinde ayrım yok açık ve net hadi onu geçtik bakanın açıklaması var demekki bakanda uydurmuş size göre tam komedi.ya da adam bunu gündemde tutuyor 3 ve 4 olanlar az alırsa artık neresine kına yakacak bilinmez.ama yormayın kendinizi oran belirme cumhurbaşkanında bir kararnameyle.bakan açıklama yaptı hala daha bakana rağmen adam diyor ki 500 tl alacaksın diyor garip
Polis forumunda ne kadar tazminat alacağımızı yazmışlar bence ordan öğrenin :)) 2500 lira tazminat alacakmışız. Bazıları 3 bin diyor :)) Keşke uzmanlığa hak kazanıp alsaydım :)) daha bir yılım var.