Ben işkur üzerinden alımı olacak msb alımına başvuru yapsam örneğin temizlik işçisi neye tabi oluyorum hangi haklara sahip oluyorum bilgisi olan varmı başvuru yapan yapmayı düşünen
4857 işçi kanununa tabi oluyorsun tayin, görevde yükselme vs hakkın yok zira memur değil işçi oluyorsun onun dışında şuanda 9-10 bin civarı maaş alır + 4 yarım 2 tam ikramiye alırsın İlk baş kazansanızda sonra haklara geçseniz.? Tecnikadamoguz01, 6 ay önce - Alıntıya git
Tayin de var becayişte var ama cidden çok çok işler malesef,(dayı lazım)
Tayin de var becayişte var ama cidden çok çok işler malesef,(dayı lazım) 19Furkan19, 6 ay önce - Alıntıya git
Daha önce MSB'de işçi olarak çalışmış birisi olarak tayin veya becayiş işi yok gibi birşey zira sendika var diyor ama iş veren vekili ve bakanlık onayı lazım yoksa olmuyor Tecnikadamoguz01, 6 ay önce - Alıntıya git
Evet dediginiz gibi yok gibi birşey ama yapan yapıyor.
Teşekkür ederim birde sizce işçi olarak MSB mi yoksa sağlık bakanlığı mı daha iyi furkan.behcet, 6 ay önce - Alıntıya git
Ben Ziraat fakültesi bahçe bitkileri lisans mezunuyum bahçıvan kadrosu için başvurayım mı sizce? Bir de bölümlerle ilgili ustalık belgesi isteniyor başvurursak problem olur mu?
Ben Ziraat fakültesi bahçe bitkileri lisans mezunuyum bahçıvan kadrosu için başvurayım mı sizce? Bir de bölümlerle ilgili ustalık belgesi isteniyor başvurursak problem olur mu? myel7, 6 ay önce - Alıntıya git
Başvur bi şey kaybetmezsin
Başvur bi şey kaybetmezsin cesxa, 6 ay önce - Alıntıya git
Teşekkürler hocam fikriniz için maaşları hakkında bir bilginiz var mı acaba
Merhaba, üni mezunu olarak tekniğe başvurduk diyelim..işe alındıktan sonra birimi değiştirme durumları olur mu? Ankara0705, 6 ay önce - Alıntıya git
Birimden kastınız nedir hocam .? Başka bir meslek kadrosuna derseniz çok ama çok zor Tecnikadamoguz01, 6 ay önce - Alıntıya git
Çünkü üni mezunu olarak alınıyorsunuz ama işçi olarak teknisyen veya tekniker olarak değil Tecnikadamoguz01, 6 ay önce - Alıntıya git
Yani şöyle teknikerliğe başvurdum ama masa başına alırlar mı Ankara0705, 6 ay önce - Alıntıya git
arkadaslar basvuranlar nihai listelerındekı sayıları paylasabilirmi
Hergün elinde paspasla temizlik yapma hakkına sahip oluyorsun
Arkadaşlar merhaba. Bugun kuralar çekildi sonuçları nasıl görebiliriz. Açıklama yapıldı mı?
Arkadaşlar merhaba. Bugun kuralar çekildi sonuçları nasıl görebiliriz. Açıklama yapıldı mı? Kimyacı3436, 6 ay önce - Alıntıya git
Bende merak ediyorum. Tcmi giriyorum kayıt bulunamadı diyor
Kuralar çekildi ama, Sonuçlar daha yayınlanmadı.
Kuralar çekildi ama, Sonuçlar daha yayınlanmadı. gebeskeli, 6 ay önce - Alıntıya git
Sonuçlar neden yayınlanmıyor.