Editörler : crops35

Drtmuh
Aday Memur
15 Aralık 2022 15:57

Merhaba bende universite mezunu olarak basvurdum işci kadrosuna ama olmuyor diyorlar bu konu hakkinda fikri olan varmidir

gebeskeli
Memur
15 Aralık 2022 19:12

Kurada asıl yada yedek çıkan varmı?

Drtmuh
Aday Memur
15 Aralık 2022 20:10

Evet

gebeskeli, 2 yıl önce

Kurada asıl yada yedek çıkan varmı?

22 Aralık 2022 19:11

Başvurular ile ilgili grup vs varmı .?

Selimcanseref
Aday Memur
24 Aralık 2022 22:40

Belge teslimine gidecek olan var mı

aybeymehmet
Aday Memur
25 Aralık 2022 13:36

Öyle bir şey yok, ben başvurdum ve asilden çıktım 3 ocakta evrak götürmeye gideceğim

Drtmuh, 2 yıl önce

Merhaba bende universite mezunu olarak basvurdum işci kadrosuna ama olmuyor diyorlar bu konu hakkinda fikri olan varmidir

Selimcanseref
Aday Memur
25 Aralık 2022 16:53

Hangi bölüm hocam
aybeymehmet, 2 yıl önce

Öyle bir şey yok, ben başvurdum ve asilden çıktım 3 ocakta evrak götürmeye gideceğim

aybeymehmet
Aday Memur
25 Aralık 2022 18:18

Temizlik işçisi efendim

Selimcanseref, 2 yıl önce
Hangi bölüm hocam

Selimcanseref
Aday Memur
25 Aralık 2022 19:55

2 ocaktada ben gideceğim belge teslimine inşallah hayırlısı olur hakkımızda
aybeymehmet, 2 yıl önce

Temizlik işçisi efendim

Selimcanseref
Aday Memur
27 Aralık 2022 11:30

Tesviye bölümüne başvuran var mı ?

Selimcanseref
Aday Memur
28 Aralık 2022 10:46

Ben Endüstriyel kalıpçılık bölümü yüksekokul mezunu olarak tesviye bölümüne başvurdum Lise diplomam makine CNC bölümüne ait işyeri açma belgemin en alt kısmında 3308 nolu kanunun ustalık belgesine tanınan bütün hakları kapsar siyah kalın punto ile diye bir ibarede mevcut ayın 2 sinde belge teslimine gideceğim. Yüksekokul mezunu olmam bir sorun teşkil eder mi . Etmiş olsa bile işkur tarafından onay görürmüydü.

sergen70961
Aday Memur
29 Aralık 2022 15:26

Umudunuzu kırmak istemem ama ben biraz araştırma yaptım izmir tershane komutanlığı freze bölümüne başvurdum ve yedek olarak çıktı. İçeriden biriyle görüşme fırsatım oldu. Geçen yada bir önceki sene bu konuyla ilgili sıkıntılar olmuş ve ön lisans mezunlarını kapıdan göndermişler diye söylediler. Ama kimse kesin bişey söylemiyor tabikide gidip göreceğiz artık bende evrak teslimine gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun.

Selimcanseref
Aday Memur
29 Aralık 2022 15:49

Sende mi ön lisans mezunusun hocam ben msb pertemi aradım ulaşmam zor oldu ama açan memur beni bekletip ilana baktı en az yazdığı için sorun olmaz dedi bana ama orda ki en azdan kastı lise üstü değil bence ilkokul mezunu olup ustalık veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olanlar için zaten yüksekokul istese orda belirtirler gibime geliyor kadrolara baktığımdada meslek liselerin ilgi bölümün veya en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla ustalık belgesi veya mesleki yeterlilik belgesi olanlar diyor
sergen70961, 2 yıl önce

Umudunuzu kırmak istemem ama ben biraz araştırma yaptım izmir tershane komutanlığı freze bölümüne başvurdum ve yedek olarak çıktı. İçeriden biriyle görüşme fırsatım oldu. Geçen yada bir önceki sene bu konuyla ilgili sıkıntılar olmuş ve ön lisans mezunlarını kapıdan göndermişler diye söylediler. Ama kimse kesin bişey söylemiyor tabikide gidip göreceğiz artık bende evrak teslimine gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun.

Oguz Çalışkan
Aday Memur
15 Şubat 2023 18:39

16 martta ankarada sınava girmeye hak kazandım ama sinava giderken yanımızda hangi belge ve evrak goturucez hic bir bilgi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mi

Selimcanseref
Aday Memur
21 Şubat 2023 13:45

Kimlik yetiyor diye biliyorum ama bende emin değilim öğrenince burada bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim
Oguz Çalışkan, 2 yıl önce

16 martta ankarada sınava girmeye hak kazandım ama sinava giderken yanımızda hangi belge ve evrak goturucez hic bir bilgi yok bu konu hakkında bilgisi olan var mi

SavunmaS
Aday Memur
16 Mart 2023 18:17

Hava ikmal tersane mülakatı bu hafta giren varmı ??

SavunmaS
Aday Memur
04 Mayıs 2023 12:44

ARKADAŞLAR TERSANE İŞÇİ MAAŞI YENİ BAŞLAYAN NE ALIYOR ZAM OLUNCA NE KADAR ALACAK

miralaytan
Aday Memur
18 Mayıs 2024 13:13

Hocam merhaba. Tersane işi ne oldu ? çalışmaya başladınız mı ?

Selimcanseref, 2 yıl önce
Ben Endüstriyel kalıpçılık bölümü yüksekokul mezunu olarak tesviye bölümüne başvurdum Lise diplomam makine CNC bölümüne ait işyeri açma belgemin en alt kısmında 3308 nolu kanunun ustalık belgesine tanınan bütün hakları kapsar siyah kalın punto ile diye bir ibarede mevcut ayın 2 sinde belge teslimine gideceğim. Yüksekokul mezunu olmam bir sorun teşkil eder mi . Etmiş olsa bile işkur tarafından onay görürmüydü.

miralaytan
Aday Memur
18 Mayıs 2024 13:15

Hocam merhaba. Tersane işi ne oldu ? çalışmaya başladınız mı ??

sergen70961, 2 yıl önce

Ece1122
Aday Memur
27 Mayıs 2024 16:19

Merhaba arkadaşlar ben milli savunma Bakanlığı işçi alımda yedeklere seçildim kimya bölümden başvurdum lise diploma kimya 4 yıllık halk ve ilişkiler mezunum bir sorun olur mu birde istenen belgelerde ben özel sektörde çalışıyordum çıktım iş feshi ihbarnamesi isteniyor onu nerden alabiliriz çıkarmamız gerekiyor mu

Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi