%400 enflasyon kime girecek? BordoMavim, 4 ay önce - Alıntıya git
Kime girer bilmem ama verecekleri enflasyon farkı ile bu rakam. %30 civarı...
Maaşının düşük olduğunu düşünen mühendisler buraya,
https://forum.memurlar.net/konu/2513435/
Benim tahminim Memurlara %70 zam verilecek Ocak ayında
Son viraj son zam bence beklentileri baya yüksektutmak lazım en az %40 bekliyorum.
%30-35 bandı gibi verebileceklerini düşünüyorum, gönül ister ki asgari ücrete gelecek zam oranı kadar olsun ama yapmazlar. %30 zam verip neden daha yukarı yok söylentilerine; işte 3600 verdik size, uzman öğretmen yaptık, EYT getirdik vs. diyerek bertaraf edeceklerdir.
Ya dalga geçer gibi millet %50 diyor arkadaşlar %30 u asla geçmeyecek asla bunu kabullenin artık ben bunu yazınca arkadaşlar beğenmiyor ama refah payı dahil en fazla bu dahası asla olmayacaktır bu adamlar vermez keşke verse ama vermez Hadicanımmm, 4 ay önce - Alıntıya git
Vallahi %30 da uzak gibi.. Enflasyon farkı dışında bir şey yok diye düşünüyorum minik bir ihtimal medyanın büyük bir müjde olarak vereceği %5 refah payı.. Enflasyon rakamını 17 gibi yaparlar. Yani 17-22 arası diyorum Drej123, 4 ay önce - Alıntıya git
%30-35 bandı gibi verebileceklerini düşünüyorum, gönül ister ki asgari ücrete gelecek zam oranı kadar olsun ama yapmazlar. %30 zam verip neden daha yukarı yok söylentilerine; işte 3600 verdik size, uzman öğretmen yaptık, EYT getirdik vs. diyerek bertaraf edeceklerdir. beyzade1071, 4 ay önce - Alıntıya git
cok iyimsersiniz valla ben o kadar iyimser degilim
bana kalsa kalan 2 ayla birlikte yuzde 20 olcakzam orani
sonra da 3600 verdik, memurlarda gelir vergisiduzenlemesi yaptik dencek
eyt butceye ek yuk olusturdu
kamu calisanlarimizi cok seviyoruz denilip bol oksijen ile birlikte temmuz 2023 zammini tartismaya baslicaz gibi geliyor
Şu durumda %60-70 in altı sandıktaki kararı değiştirmez. Ha üstü olursa ve bazı sosyal yardımlar da eklenirse bayram ikramiyeleri, çocuk yardımı gibi birkaç kalemde ciddi elle tutulur ödenekler eklenirse sandık ta tutum değişir gibi geliyor. MEHMETHAN OSMANLI, 4 ay önce - Alıntıya git
memurun oyu statiktir
atiyorum akp memurun yuzde 40 inin mi oyunu aliyor, 35 de olmaz 45 de olmaz
veren yine verir, bakma hayat pahaliligi, ivir zivir dirildanmaya, oy gunu gelsin yine bizim memur duygusal davranir, seviyorum der verir
vermeyen hic bir sartta isterse yuzde 100 versin vermez
En az 35 ile 40 zam gelecek
En az 35 ile 40 zam gelecek kral122, 4 ay önce - Alıntıya git
yuzde 20 enflasyon farki ile normal zam olsa
yuzde 15 veya 20'refah payi verilecek diyorsunyani
senin mantigina gore
Asgari ücret zam oranı neyse memurun zam oranı 15 veya 20 puan düşük olur. En sağlam zam hesabı bu. Asgari ücret yüzde 50 artarsa memura yüzde 30 veya 35 zam gelir. Gerisi hikaye.
cok iyimsersiniz valla ben o kadar iyimser degilim bana kalsa kalan 2 ayla birlikte yuzde 20 olcakzam orani sonra da 3600 verdik, memurlarda gelir vergisiduzenlemesi yaptik dencek eyt butceye ek yuk olusturdu kamu calisanlarimizi cok seviyoruz denilip bol oksijen ile birlikte temmuz 2023 zammini tartismaya baslicaz gibi geliyor üçbuçukali, 4 ay önce - Alıntıya git
kardeşim 13.5 yılda senin içini baya karatmışlar.İnşallah yüzümüzü güldürürler
memurun oyu statiktir atiyorum akp memurun yuzde 40 inin mi oyunu aliyor, 35 de olmaz 45 de olmaz veren yine verir, bakma hayat pahaliligi, ivir zivir dirildanmaya, oy gunu gelsin yine bizim memur duygusal davranir, seviyorum der verir vermeyen hic bir sartta isterse yuzde 100 versin vermez üçbuçukali, 4 ay önce - Alıntıya git