Haber var mı? Takip eden var mı arkadaşlar? İlam yayinlandi mi
Arkadaşlar içerden pöhe geçişte yaş şartı var mı ?
Kurs açılmaz, şubeler çok kalabalık,süresi dolanlar emekli olmuyor,eskisi gibi yaş uygulaması olmalı.40 yaşına giren kadroya aktarılmalı.gençlere yer açılmalı.
49/2 ler bitti siz kaldınız. Önüne gelen özel harekata girmeye başladı. 34Kosovalı, 2 ay önce - Alıntıya git
biz meslek içinden geliyoruz, dışarıdan işsiz olduğu için girenlerle kıyaslamayın
biz meslek içinden geliyoruz, dışarıdan işsiz olduğu için girenlerle kıyaslamayın vatanfedaisi, 2 ay önce - Alıntıya git
Kurs açılmaz, şubeler çok kalabalık,süresi dolanlar emekli olmuyor,eskisi gibi yaş uygulaması olmalı.40 yaşına giren kadroya aktarılmalı.gençlere yer açılmalı. sancak bayrak, 2 ay önce - Alıntıya git
Ulan dingil sen bizi disarda ipsiz sapsiz gezen tayfadan mi zannettin?
Daha yeni memuruz okula gelmediler seçmeye meslek içi kurs bekliyoruz.
Burda carlıyacağına adam gibi cevap ver!! Sana bu yaştan sonra adam olmayı mı öğretelim?
Kurs mu açılacak başkan öyle bir duyum varsa biz de ögrenmeyi çok isteriz Pöh19 donem, 2 ay önce - Alıntıya git
Meslek içi düzenli alımdan bahsediyoruz abi, 63 mezun oldu 64 ü bekliyoruz bizde yeni atamam memuruz okula gelmediler seçmeye
Devrem bunlarda okuduğunu idrak etme sorunu var, başlığa 64 dönem yazmisim onu bile algiliyamamiş.
Demek ki hayatindan buyuk sorunlar var tek bildigi direk sataşmak saldirmak arkadaşı psikologa yonlendirmek lazim
BENİ İYİ DİNLEYİN BİR DAHA BURAYA YORUM YAZACAKKEN ONA BUNA LAF ATMAYA GELMEYİN YAŞİNİZİN ADAMİ OLUN SORULARA BİLİYORSANİZ CEVAP VERİN BİLMİYORSANİZ BURDA MİLLETE SARIP LAF SOKMA ÇABASINA GİRMEYİN.
İLLA SOKACAKSANİZ GİDİN AKŞAM KARİNİZA SOKUN
49/2 zikmiş yine bazılarını
Polis abiler kardeşler sizlere bir sorum olucak içerden polis özel harekata geçişte yaş şartı yok diye biliyorum doğrumudur ?
Polis abiler kardeşler sizlere bir sorum olucak içerden polis özel harekata geçişte yaş şartı yok diye biliyorum doğrumudur ? Polis adayı16, 2 ay önce - Alıntıya git
Yaş şartı var 28 den gün almamak şart
Farklı bir kulvara gireceksin bilgin olsun, biraz askerlik tarzı, ayrıca eğer büroda çalışmazsan personelin %90 timde çalışıyor, sürekli ailenden uzak kalacaksın, biraz daha disiplinli sonuçta toplu birlik, herşeyden önce beklentini karşılamayacak o yüzden bunları bilerek gir. gokyuzu0625, 2 ay önce - Alıntıya git
askerliğimi p.komd olarak 12 ay yaptım teğmen olarak terhis oldum görevimizi layıkıyla yerine getirdik siirt komando tugayında, her şeyi göze aldık