Editörler : **sude**
25 Kasım 2022 19:10

Muvafakat Davasını Kazandım.

Merhaba. Eş durumundan açtığım davayı kazandım. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına? Şimdi merak ettiğim şu. Ayrılacağım kurumum istinafa giderse bu durum,benim yeni kurumda işe başlamama engel olur mu? Yoksa yeni kurumda işe başlarım, istinaf o şekilde mi devam eder?

Kvothe1907
Aday Memur
26 Kasım 2022 11:05

Hayırlı olsun inşallah şu konu bu kadar zor olmaktan çıkar

TEKNİYKER
Aday Memur
26 Kasım 2022 11:28

Hocam eşiniz hangi kurumda siz hangi kurumdasiniz belediye mi üniversite mi? İleride bende bu hakkı kullanacağım inşaallah sıkıntı çıkmaz, ben 4b üniversite personeliyim.

Melez35
Memur
26 Kasım 2022 11:51

Ben üniversite 657,eşim daimi işçi statüsünde? 4b sözleşmeli personel oluyor değil mi yanlış bilmiyorsam?? Hal böyleyse yine yanlış yönlendirmek istemem ama sözleşmeliler dava açamıyor diye biliyorum. Yine de bilen arkadaşlarım varsa cevaplandırırlar. Çok zor bi süreç? Heleki kurumundan memnun değilsen? Ben istifa edecektim olmasaydı.

TEKNİYKER, 6 ay önce
Hocam eşiniz hangi kurumda siz hangi kurumdasiniz belediye mi üniversite mi? İleride bende bu hakkı kullanacağım inşaallah sıkıntı çıkmaz, ben 4b üniversite personeliyim.

TEKNİYKER
Aday Memur
26 Kasım 2022 11:53

Allah yardım etmiş şükür edin :) şimdi kadroya gecicez ya inşaallah bakalım
Melez35, 6 ay önce

Ben üniversite 657,eşim daimi işçi statüsünde? 4b sözleşmeli personel oluyor değil mi yanlış bilmiyorsam?? Hal böyleyse yine yanlış yönlendirmek istemem ama sözleşmeliler dava açamıyor diye biliyorum. Yine de bilen arkadaşlarım varsa cevaplandırırlar. Çok zor bi süreç? Heleki kurumundan memnun değilsen? Ben istifa edecektim olmasaydı.

Ulaştırma.trafik
Aday Memur
26 Kasım 2022 19:28

Daimi işçiler 4d olarak geçiyor
Melez35, 6 ay önce

Elixsir
Kapalı
26 Kasım 2022 21:26

Gideceğin yere gidersin istinaf sonuçlanır da kaybedersen geri gelirsin
09 Aralık 2022 15:52

Benzer davalarım bulunmakta. Kararınız paylaşırsanız memnun olurum.

12 Ocak 2023 13:32

Merhaba hocam dava ne kadar sürdü
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi