Editörler : E.Kayı Han
25 Kasım 2022 19:13   

Pazartesi kadro için ümitli miyiz?

Bilindiği üzere Sayın bakan Vedat Bilgin açıklamanın pazartesi Cumhurbaşkanı tarafndan yapılacağını açıklamış sonra Bakanlık tarafından düzeltme yapılarak pazartesi açıklama yapılmayacak bakanlar kurulunun gündemine gelecektir denmiş. Hazırlanan taslağın içeriğinin de sır gibi saklandığını biliyoruz bu konuda sendikalar da sessiz moda alınmış durumda. Sizce pazartesi ne olur?

25 Kasım 2022 20:38

sadecememu
Yasaklı
Yaw bu adamlar vermez kadro boşa hayal kurmayın Allah aşkına bunların sadece Allah 1 demelerine inanın gerisi hikaye bunların masal anlatıp uyutuyorlar adam kalktı ağustos ayında hatırlayın açıklama yaptı grup başkan vekili meclis açıldıgı gibi ilk konu sözleşmeliye kadro 2 aydır meclis açılmış ama ne oldu??? Sonra her fırsatta geldi gelecek ha işte haftaya ha ay sonu ha c.başkanı açıklayacak ha açıklamayıp gündeme gelecek ya Allah aşkına bunlardan vazgeçin ümidinizi kesin sadece Allahtan ümidinizi kesmeyin ama bunların masallarına kulaklarınızı tıkayın Allaha emanet
25 Kasım 2022 21:14

Portal34
Aday Memur

Ben de direk kadro verileceğini sanmıyorum.Hiç umudum da yok,o kadar delikanlı olsalardı 2 aydır açılan meclise çoktan gelirdi kabul edilirdi.Pazartesi günü tatmin edici bir şey çıkmaz.

25 Kasım 2022 23:23

superbery
Aday Memur

hangi alım bu ticaret bakanlığı mı

25 Kasım 2022 23:29

Kadroyagerekyok.
Yasaklı
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
25 Kasım 2022 23:39

superbery
Aday Memur

hangi alım bu ticaret bakanlığı mı

superbery, 4 ay önce - Alıntıya git

pardon sözleşmeşi kadrosuymuş konuyu yanlış aanladım

26 Kasım 2022 06:41

durusmakatibi06
Kapalı

Hayır.

26 Kasım 2022 09:27

Katibix
Şef
Tatmin edici bir açıklama geleceğini sanmıyorum. Çalışıyoruz gibi yuvarlak laflar edilir. Kadro gelecek ama ne zaman gelir Allah bilir. Mevcut hükümet zamanında gelirse eğer Ama'larin bol olduğu bir kadro gelir bence. Yani gelse bile pek memnun olmayacağımız bir durum yaşayabiliriz
26 Kasım 2022 12:11

Kadroyagerekyok.
Yasaklı
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
26 Kasım 2022 13:28

Ysrdrmz
Aday Memur

Kadro yok. Kadro gelsin müdürlük sınavına gireyim hayali kuran elemanlar önce işi öğrenin sonra gelin hadi şimdiden bol traşlar size

Kadroyagerekyok., 4 ay önce - Alıntıya git

Eleman ne ya ilk önce konuşmayı öğren sonra konuş bence sende ilk önce konuşmayı öğren hadi sana bol traslar

26 Kasım 2022 17:24

bürodan
Şef

Kadro yok. Kadro gelsin müdürlük sınavına gireyim hayali kuran elemanlar önce işi öğrenin sonra gelin hadi şimdiden bol traşlar size

işyerinde çekemediğin üç beş kişiyle ilgili problemini neden buraya yansıtmanın anlamı yok. Senin kişisel kıskançlığını çekmek zorunda değiliz.

26 Kasım 2022 17:47

feridunemeksiz
Memur
Sayın cumhurbaşkanımız 3 yıl çalışma şartı ile sözleşmelilere kadroyu pazartesi 20:22 de açıklayacak hepinize hayırlı olsun.
26 Kasım 2022 18:11

bürodan
Şef
Sayın cumhurbaşkanımız 3 yıl çalışma şartı ile sözleşmelilere kadroyu pazartesi 20:22 de açıklayacak hepinize hayırlı olsun.
feridunemeksiz, 4 ay önce - Alıntıya git

tüm 4B'lilere kadro verilip sonrası 3+1 mi olacak? kesin bilgi var mı

26 Kasım 2022 19:04

Kadroyagerekyok.
Yasaklı

Feridun umut fakirin ekmeğidir:)

26 Kasım 2022 19:25

sadecememu
Yasaklı
Al bi tanede burda
26 Kasım 2022 21:24

Elixsir
Kapalı
Hadi verdim gitti kadroyu alın tepe tepe kullanın şaka bir yana kadro sözlerini ne zaman yasa meclisten geçti inanın diğer türlüsü hayal satmak olur yine de almanızı isterim
28 Kasım 2022 02:01

bürodan
Şef
Al bi tanede burda
sadecememu, 4 ay önce - Alıntıya git

şu saygısız ve kıskanç tavıra bir anlam veremiyorum. kadronun gelme ihtimalinden bile nefrret eden kıskanç tipleri tanımamız iyi oldu.

28 Kasım 2022 20:13

Kadroyagerekyok.
Yasaklı

Hani kadro?😬😬😬

28 Kasım 2022 20:18

serkan_42
Şef

Bı nevi doğru demişsin iş yapayım çalışayım diyen yok kadro gelsin müdür olayım kadro gelsin tayin isteyeyim genelde böyle
28 Kasım 2022 20:27

serkan_42
Şef
Vala helal olsun dediğiniz oldu : )
28 Kasım 2022 20:35

bürodan
Şef

Kadromuz hayırlı olsun arkadaşlar şu kıskanç tipler de ağlayarak günlüklerine yazabilirler.

Toplam 24 mesaj