Yarin ogretmenlerede kadro gelir mi sizce gelirse ne gibi bir getirisi olur bizim icin
Bence gelmez. Getirisi: Ek dersimiz artar. Yer değiştirme kılavuzları artık bizi de ilgilendirir. İdareler baskı yapma konusunda daha çok düşünürler.
Bence gelmez. Getirisi: Ek dersimiz artar. Yer değiştirme kılavuzları artık bizi de ilgilendirir. İdareler baskı yapma konusunda daha çok düşünürler. braveheart1234, 4 ay önce - Alıntıya git
2+1 gelirse bile çok olumlu ama sanmıyorum.
bana sınırsız süreli sözleşmelilere bir düzenleme yapılacak gibi geliyor. Onlardaki sözleşme süresi 3 yıla düşürülebilir, öğretmenler gibi 3 yılın ardından kadrolu olurlar.
2+1 gelirse bile çok olumlu ama sanmıyorum. bana sınırsız süreli sözleşmelilere bir düzenleme yapılacak gibi geliyor. Onlardaki sözleşme süresi 3 yıla düşürülebilir, öğretmenler gibi 3 yılın ardından kadrolu olurlar. a1981, 4 ay önce - Alıntıya git
31 Aralık 2022 tarihine kadar kamu kurumlarında 4b'li olanlar kadroya alınacak. 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilenler ile sözleşmeli personel pozisyonuna atanmaya hak kazananlar müracaat etmeleri halinde ihraz ettikleri kadrolara atanmış sayılacak. 31 Aralık 2022'den sonra sözleşmeli olan sözleşmeli personel için ise 3+1 kuralının uygulanması bekleniyor. umudumu yitirmedim, 4 ay önce - Alıntıya git
O zaman sizin dediginize gore hocam hersey esitlenecek mi kadrolularla Myseanl, 4 ay önce - Alıntıya git
Evet hocam. 31 aralıktan sonra yapılan sözleşmeli alımlar 3 +1 şeklinde olcak. 31 aralığı kadarki tüm sözleşmeliler kadroya alınacak. Ve kodroya alındıkları için hakları eşitlenecek (tayin vs.) umudumu yitirmedim, 4 ay önce - Alıntıya git
Size katılmıyorum. Tüm sözleşmelilere kodro verilecek . Bundan sonra yapılacak alımlarda 3 artı 1 uygulanacak umudumu yitirmedim, 4 ay önce - Alıntıya git
bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar?
bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar? a1981, 4 ay önce - Alıntıya git
Sallıyorlar hocam. Pazartesi gününe kadar hiçbir şey belli değil
kulis bilgileri :)))
CB ilk açıklamalarına göre aynen devam SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN durumu. Ben haklı çıktım sanırım.
CB ilk açıklamalarına göre aynen devam SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN durumu. Ben haklı çıktım sanırım. braveheart1234, 4 ay önce - Alıntıya git
Malesef . . :((( umudumu yitirmedim, 4 ay önce - Alıntıya git
Bizi gözden çıkarmışlar hocam.
Dediğimiz gibi oldu, tüm sözleşmeliler 3+1 de eşitlendi.
Öğretmenler aynen devam..
Dediğimiz gibi oldu, tüm sözleşmeliler 3+1 de eşitlendi. Öğretmenler aynen devam.. a1981, 4 ay önce - Alıntıya git
önceden 3 yılda kadro alınmıyor muydu ? şimdi 4 yıl mı oldu?
Sözleşmeli öğretmenlerle ilgili hiçbir zaman bir ibare geçmedi. Öğretmenler sadece üzerine alındı. Sonuçta beklendiği gibi tüm sözleşmeliler eşitlendi. Bende bu öğretmenleri anlamıyorum gerçekten. Başvuruyu yaparken sözleşmeli öğretmen olarak atanmayı, 3+1 yıl çalışmayı ve tayin hakkı olmadığını bile bile kabul edip başvuru yapıyorlar. Sözleşmeyide kendi öz iradeleriyle imzalıyorlar tüm bunları kabul ederek. Ondan sonra istedikleri sonuç çıkmayınca sandık geliyor bilmem ne :D Yahu gelsin ne değişecek ? Bu kadar doyumsuz olmayın işinize bakın.