sağlık bakanlığının alım müjdesi kpss'den bile önceydi hatta 2020 puanıyla alınsın diye bastırıyolardı çşb ise 1 ay önce alımı söyledi biraz sabretmekte fayda var wolf chandler, 4 ay önce - Alıntıya git
sağlık bakanlığının alım müjdesi kpss'den bile önceydi hatta 2020 puanıyla alınsın diye bastırıyolardı
çşb ise 1 ay önce alımı söyledi biraz sabretmekte fayda var
Normal merkezi alım 21 Aralık o zaman mı daha sonra mı çıkarlar acaba ilana mimarhanimkiz, 4 ay önce - Alıntıya git
merkezi ilanla çıkmasa bile merkeziden sonra çıkar inşallah ve çakışmaz
sorunuzun cevabını bilmiyorum
Çşb, ösym'den kendileri için takvim oluşturmasını bekliyor
Kılavuz hazır
Erken bir tarih verilmezse kariyer kapısından yapılacak alım
Çşb, ösym'den kendileri için takvim oluşturmasını bekliyor Kılavuz hazır Erken bir tarih verilmezse kariyer kapısından yapılacak alım sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
kontenjanları da söyler misiniz lütfen
Bütün bunlar yalancıya bisey yapmadıklarından Logfx, 4 ay önce - Alıntıya git
Niye ki arkadas troll mu
kontenjanları da söyler misiniz lütfen wolf chandler, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam çşb bu yakın zamandaki alımı acil büro personeline olan ihtiyaçtan dolayı yapıyor,
Ciddi sayıda bir büro personeli alımı olacak, bunlar için de
Merkez teşkilata iibf bölümünden
Taşra teşkilatına ise emlak yönetimi bölümünden alım yapılacak,
Mimar, mühendis, avukat gibi bölümlerinden de çok az sayıda bir alım olacak
Bu alımdan sonra 2023'te mimar mühendisler için alım sayısı ne olur bilmiyorum
Ama bu yakın zamandaki alımda mimar mühendis alımı çok az olacak
Hocam çşb bu yakın zamandaki alımı acil büro personeline olan ihtiyaçtan dolayı yapıyor, Ciddi sayıda bir büro personeli alımı olacak, bunlar için de Merkez teşkilata iibf bölümünden Taşra teşkilatına ise emlak yönetimi bölümünden alım yapılacak, Mimar, mühendis, avukat gibi bölümlerinden de çok az sayıda bir alım olacak Bu alımdan sonra 2023'te mimar mühendisler için alım sayısı ne olur bilmiyorum Ama bu yakın zamandaki alımda mimar mühendis alımı çok az olacak sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
yaktın bizi
Neyseki forumda yazılanlar silinmiyor
Kılavuz yayınlanınca seni beklerim buraya
yaktın bizi wolf chandler, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben yakmadım hocam
Beni de seni de yaktılar
İnşallah 3297 kişilik personel alımından arta kalacak kontenjanlar mimar mühendis olur yoksa yine alımlar komik sayıda kalacak bizim için
1.500 tane emlak yönetimi alacaklarını biliyorum Fatih2310, 4 ay önce - Alıntıya git
iibf ve emlak yönetimi toplam 1500 olacak diye duydum hocam
Neyseki forumda yazılanlar silinmiyor Kılavuz yayınlanınca seni beklerim buraya sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Bi yere gitme Logfx, 4 ay önce - Alıntıya git
İddiamı da artırıyorum, sayı da veriyorum
inşaat mühendislerinden 7 kişi alınacak
bu gönderinin altında bekliyorum seni
eğer bu hesabı kapattırmazsam sana ben...
iibf ve emlak yönetimi toplam 1500 olacak diye duydum hocam sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
İddiamı da artırıyorum, sayı da veriyorum inşaat mühendislerinden 7 kişi alınacak bu gönderinin altında bekliyorum seni eğer bu hesabı kapattırmazsam sana ben... sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Söylenenler doğruysa insanları boşuna yormasınlar 1500 emlak yonetimi 1000 ibf gerisi de destek personeli olsun!!
Hatta devlet büyükleri mimar muhendisleri bu kadar düşünüyorsa temizinden bi kanun yapsin topluca bizi vatandaşlıktan çıkarıp suriye afganistan pakistan gibi yerlere sınır dışı etsinler
Artırıyorum idam yasası çıksın mimarlar olarak toplu idam edilelim :))
600 milletvekilinde bile 40+ mimar mühendis var mv olmak atanmaktan daha kolay :DDdDD