Gün içerisinde çşb personel dairesini aradim bu alımı sordum.
Çalışmalar devam ediyor takipte kalın tarzi şeyler söyledi bunu demeden önce her çıkan haber doğru değil asparagas haber oluyor genelde tarzi seyler dedi.
Ben de bakanin kendisinin çalışmalarının bittiğini alıma çıkacağını söyledigini ilettim. Onlar da bu sekilde bi cevap verdi bence osymden takvim sorduk tarzi bir şey olsaydi söylerdi diye düşünüyorum 03124101508 çsb personel daire başkanlığının numarası mesai saatlerinde soru sormak isterseniz arayın buraya da alacağınız cevapları yazarsınız en azindan bazilarimiz net bilgilere ulaşabilirse iyi olur
Boşa bekliyoruz o zaman :/ mimarhanimkiz, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu arkadasi biliyo musunuz mimarlar grubunuzda var mi mesela burda anonim takilip atip tutmak kolay cunku yada bu arkadasin soyledigini sizin grupta baska teyit eden var mi
Bu arkadasi biliyo musunuz mimarlar grubunuzda var mi mesela burda anonim takilip atip tutmak kolay cunku yada bu arkadasin soyledigini sizin grupta baska teyit eden var mi capelloo, 4 ay önce - Alıntıya git
Sizden bahsetmiyorum csb aliminda mimar mubendis sayisi az olacak diyen arkadastan bahsediyorum
Sizden bahsetmiyorum csb aliminda mimar mubendis sayisi az olacak diyen arkadastan bahsediyorum capelloo, 4 ay önce - Alıntıya git
Adamlar alım yapıyor yine mimar mühendisleri mutlu edemiyorlar bu nesil ne doyumsuz
Günlerdir haber yok mu haber diye söylenip duruyorsunuz
Haber hoşunuza gitmedi diye de haberciye sıfat bulma telaşına giriyorsunuz
İnanmak zorunda değilsiniz, benim öğrenmiş olduğum bilgi bu yönde
Sizi kaale alıp cevap verdiler diye insanları da pişman ettirmeyin
Ya inanmamayı, ya da beklemeyi bilin
Günlerdir haber yok mu haber diye söylenip duruyorsunuz Haber hoşunuza gitmedi diye de haberciye sıfat bulma telaşına giriyorsunuz İnanmak zorunda değilsiniz, benim öğrenmiş olduğum bilgi bu yönde Sizi kaale alıp cevap verdiler diye insanları da pişman ettirmeyin Ya inanmamayı, ya da beklemeyi bilin sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Avukat alımı kaç sayın hocam
Ayrıca ben kendim de atanamamaktan muzdaribim ki burda forumda etkileşim kuruyorum
İnşallah 500 tane mimar alınır da ben yanılırım
Kendinizi de ne kadar çok önemsiyorsunuz arkadaş!
Ki birilerinin sırf keyfinizi kaçırmak gibi bir amaç edindiğini düşünüyorsunuz
Keyfiniz de siz de umrumda değilsiniz
Ayrıca ben kendim de atanamamaktan muzdaribim ki burda forumda etkileşim kuruyorum İnşallah 500 tane mimar alınır da ben yanılırım Kendinizi de ne kadar çok önemsiyorsunuz arkadaş! Ki birilerinin sırf keyfinizi kaçırmak gibi bir amaç edindiğini düşünüyorsunuz Keyfiniz de siz de umrumda değilsiniz sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben inanıyorum samimiyetinize hacı abim yok mu avukat sayısında inside bilginiz?
Gönül ister ki en az 500'er mühendis mimar alınsın fakat o şekilde alım olsa dâhi 3297 rakamı az geliyor.Bu rakamın en az yarısının büro personeli, güvenlik vs. olduğu aşikar. Birilerine sormaya gerek yok.
Gönül ister ki en az 500'er mühendis mimar alınsın fakat o şekilde alım olsa dâhi 3297 rakamı az geliyor.Bu rakamın en az yarısının büro personeli, güvenlik vs. olduğu aşikar. Birilerine sormaya gerek yok. sadecezirve, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam bi de Çevre Şehircilik Bakanlığına bağlı birçok kurum ve kuruluş var
Mesela İller Bankası, Meteroloji Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü
Bakan Bey'in verdiği 3297 rakamı bu kurumların yapacağı alımları da kapsıyor mu?
Benim bildiğim kapsıyor
Tapu geçen 426 kişilik alıma çıktı zaten
Çevre mühendislerinden 88 kişi alındı
Büro için de belirtilen 1500 kişi
E zaten geriye 1200 civarı bir sayı kalıyor
Avukatıdır, türlü türlü Mühendisidir, Güvenlikçisidir, Mimarıdır
Bölüm sayısı çok bize kalan sayı az
Hocam bi de Çevre Şehircilik Bakanlığına bağlı birçok kurum ve kuruluş var Mesela İller Bankası, Meteroloji Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Bakan Bey'in verdiği 3297 rakamı bu kurumların yapacağı alımları da kapsıyor mu? Benim bildiğim kapsıyor Tapu geçen 426 kişilik alıma çıktı zaten Çevre mühendislerinden 88 kişi alındı Büro için de belirtilen 1500 kişi E zaten geriye 1200 civarı bir sayı kalıyor Avukatıdır, türlü türlü Mühendisidir, Güvenlikçisidir, Mimarıdır Bölüm sayısı çok bize kalan sayı az sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Boşa bekliyoruz o zaman 3-5 kişi mi alacaklar :D mimarhanimkiz, 4 ay önce - Alıntıya git
30 kişi mi olur artık 50 kişi mi, alınır bence
Ama beklentimiz çok daha fazlasıydı
Çünkü ÇŞB yüklü mimar alımı yapabilecek neredeyse tek kurum
En az 100 mimar almalıydı tek seferde
Umarım kalan kadroları iller bankasına verirler de mimar alım sayısı çok olur
30 kişi mi olur artık 50 kişi mi, alınır bence Ama beklentimiz çok daha fazlasıydı Çünkü ÇŞB yüklü mimar alımı yapabilecek neredeyse tek kurum En az 100 mimar almalıydı tek seferde Umarım kalan kadroları iller bankasına verirler de mimar alım sayısı çok olur sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
100 bile iyi bi alım sayılmaz benim için :/ mimarhanimkiz, 4 ay önce - Alıntıya git
Geçen sene kaç tane mimarın alındığından haberiniz var mı
2 sene boyunca toplam 120 civarı bir alım oldu
Bu yüzden tek seferde 100 kişilik alım benim için bir düş
Bu düşü hep beraber görürüz umarım
Geçen sene kaç tane mimarın alındığından haberiniz var mı 2 sene boyunca toplam 120 civarı bir alım oldu Bu yüzden tek seferde 100 kişilik alım benim için bir düş Bu düşü hep beraber görürüz umarım sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
En düşük alım mimar olursa şaşırmam MimarrAdam003, 4 ay önce - Alıntıya git
sizce kaç mimar olur arkadaşlar sesimiz mi çıkmıyor neden hiçbir kurum da mimar alımı görünmüyor?
Adamlar alım yapıyor yine mimar mühendisleri mutlu edemiyorlar bu nesil ne doyumsuz richelieu, 4 ay önce - Alıntıya git
2020 kpss de sadece 47 mimar aldı, sizi insafa davet ediyorum...
bizimde en az diyetisyen psikolog ya da fizyoterapist kadar atanmaya hakkımız var diye düşünüyorum, bizde düşük puanlarla girmedik bu bölüme...
2020 kpss de sadece 47 mimar aldı, sizi insafa davet ediyorum... bizimde en az diyetisyen psikolog ya da fizyoterapist kadar atanmaya hakkımız var diye düşünüyorum, bizde düşük puanlarla girmedik bu bölüme... sabrabilmenoglu, 4 ay önce - Alıntıya git