Editörler : **sude**
07 Aralık 2022 12:14

kmlcsbf
Aday Memur

ya hocam bi insan alım gelir gelmez düşündüğü ilk şey nasıl kadro yakmak olabilir. sizin amacınız ne

wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
Amacım kadro yakmak değil. Haddinizi bilin. Eğer yapamıyorsam tercih yapmayacağım.
07 Aralık 2022 12:16

sadecezirve
Aday Memur

Hahah 7 kişilik inşaat açmışlar onlar da Bayburt, Şırnak falan :D

07 Aralık 2022 12:16

bmeral
Aday Memur

ne kadar da çok büro personeline ihtiyaç varmış

07 Aralık 2022 12:17

wolf chandler
Kapalı
Amacım kadro yakmak değil. Haddinizi bilin. Eğer yapamıyorsam tercih yapmayacağım.
kmlcsbf, 6 ay önce - Alıntıya git

haddimi bana sen bildiremezsin

sorun çok açık bir şekilde yerleştiğin kadrodan başka bi kadroya geçebilir misin bunun üzerineydi

buradan herkes bunu anlar

07 Aralık 2022 12:22

kmlcsbf
Aday Memur

haddimi bana sen bildiremezsin

sorun çok açık bir şekilde yerleştiğin kadrodan başka bi kadroya geçebilir misin bunun üzerineydi

buradan herkes bunu anlar

Eğer kendi zihninizden geçenleri karşınızdakinin düşünceleri gibi algılarsanız, haddinizi bildirmek karşınızdakine düşer. Böyle bir durum varsa buna tercih yapmayacağımdan emin olmak için sordum.
07 Aralık 2022 12:26

turasas2022
Aday Memur

4001 kadrosu görünce ağzından salyalar akan mühendisler gelmiş bize kadro yakıyorsunuz diyor siz yakarken sorun yok dimi bundan da tercih vereceğim merkeziden de

07 Aralık 2022 12:28

wolf chandler
Kapalı

4001 kadrosu görünce ağzından salyalar akan mühendisler gelmiş bize kadro yakıyorsunuz diyor siz yakarken sorun yok dimi bundan da tercih vereceğim merkeziden de

turasas2022, 6 ay önce - Alıntıya git

olum dino

iibf kadrosunu istediğin kadar yak bizi ilgilendiren nedir tam olarak

4001 çıksın ya da çıkmasın bana farketmiyor evde hafta sonu yapılacak aöf işletme vizelerime hazırlanıyorum

çabuk atanmaya bak dinocum

07 Aralık 2022 12:29

TheEndustri
Şef

Yapabiliyorsan tercih yapacaksın yani? Ayıptır günahtır biraz benim gibi olun bak ben tercih yapmıyorum milletin ekmeğine engel olmamak için.

07 Aralık 2022 12:31

wolf chandler
Kapalı
Eğer kendi zihninizden geçenleri karşınızdakinin düşünceleri gibi algılarsanız, haddinizi bildirmek karşınızdakine düşer. Böyle bir durum varsa buna tercih yapmayacağımdan emin olmak için sordum.

Ve bunda yerleşirsek merkezi alımda tercih verebiliyor muyuz ?

bu alımda yerleşmek puanını kullanıp atanmak oluyor, merkezi alımda da tercih verip yerleşirsin iki kadrodan birini yakmış oluyorsun.

zihnimden geçen değil sizin söylediğiniz bunlar

dm gel kim kime haddini bildiriyor görüşelim

07 Aralık 2022 12:32

kmlcsbf
Aday Memur

Yapabiliyorsan tercih yapacaksın yani? Ayıptır günahtır biraz benim gibi olun bak ben tercih yapmıyorum milletin ekmeğine engel olmamak için.

TheEndustri, 6 ay önce - Alıntıya git
Güzel kardeşim, bakın. Kadro yakmak gibi bir amacım yok. Bunu sorarken niyetim bu değil. Aynı süreçten ben de geçtim. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Vakıf olmadığım bir konu hakkında bilgi edinmek istedim sadece.
07 Aralık 2022 12:33

mimarhanimkiz
Memur
Boşa beklemişiz mimarlık okuyacağıma iktisat vs okusaymışım bu nedir ya !!
07 Aralık 2022 12:33

kmlcsbf
Aday Memur

Ve bunda yerleşirsek merkezi alımda tercih verebiliyor muyuz ?

bu alımda yerleşmek puanını kullanıp atanmak oluyor, merkezi alımda da tercih verip yerleşirsin iki kadrodan birini yakmış oluyorsun.

zihnimden geçen değil sizin söylediğiniz bunlar

dm gel kim kime haddini bildiriyor görüşelim

Uzatmayın. Niyetimin bu olmadığını açıklamama rağmen ısrarınızı sürdürmeyin. Muhtelif sebeplerden sinirli olabilirsiniz ama agresifliğinizi biz çekmek zorunda değiliz.
07 Aralık 2022 12:34

wolf chandler
Kapalı
Boşa beklemişiz mimarlık okuyacağıma iktisat vs okusaymışım bu nedir ya !!
mimarhanimkiz, 6 ay önce - Alıntıya git

hocam hala geç değil

ikinci üniversite kapsamında anadolu aöf iibf bölümünü 2.5 senede rahat bi şekilde bitirebilirsiniz

07 Aralık 2022 12:35

Mmr.
Aday Memur

Gençlere müjdeymis yaziklar olsun gerçekten ya!

07 Aralık 2022 12:36

mimarhanimkiz
Memur

hocam hala geç değil

ikinci üniversite kapsamında anadolu aöf iibf bölümünü 2.5 senede rahat bi şekilde bitirebilirsiniz

İktisat kaydımı yaptım zaten puanlarım bu zamana kadar boşa gitti geç oldu ama uyandım artık çünkü küçük çocuğum var ve özel sektör çok zor
07 Aralık 2022 12:38

mimarhanimkiz
Memur

Gençlere müjdeymis yaziklar olsun gerçekten ya!

Mmr., 6 ay önce - Alıntıya git
İibf li gençlere müjde deselermiş daha doğru olurmuş boşa insanlara ümit veriyorlar
07 Aralık 2022 12:43

wolf chandler
Kapalı
İktisat kaydımı yaptım zaten puanlarım bu zamana kadar boşa gitti geç oldu ama uyandım artık çünkü küçük çocuğum var ve özel sektör çok zor
mimarhanimkiz, 6 ay önce - Alıntıya git

allah yardımcınız olsun inşallah

07 Aralık 2022 12:43

sadecemimar
Kapalı
Bütün bunlar yalancıya bisey yapmadıklarından
Logfx, 6 ay önce - Alıntıya git

Böyle her habere yalan diye atlamayı bir maarifet sanıyorsun ama sana söyliyim

Buram buram ucuzlk kokuyorsun

07 Aralık 2022 12:47

mimarhanimkiz
Memur

allah yardımcınız olsun inşallah

Teşekkür ederim
07 Aralık 2022 12:55

memurdanhallice
Aday Memur

çalışma şartları, iş bilgisi ve maaşlar konusunda bilgisi olan varsa bu konuda bilgi verebilir mi acaba?, böylelikle bu forumu ve başlığı amacına uygun olarak kullanmış olur, kısır tartışmalar yapmak yerine bilgi paylaşımı yapmış oluruz diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Toplam 178 mesaj