ya hocam bi insan alım gelir gelmez düşündüğü ilk şey nasıl kadro yakmak olabilir. sizin amacınız ne wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
ya hocam bi insan alım gelir gelmez düşündüğü ilk şey nasıl kadro yakmak olabilir. sizin amacınız ne
Hahah 7 kişilik inşaat açmışlar onlar da Bayburt, Şırnak falan :D
ne kadar da çok büro personeline ihtiyaç varmış
Amacım kadro yakmak değil. Haddinizi bilin. Eğer yapamıyorsam tercih yapmayacağım. kmlcsbf, 6 ay önce - Alıntıya git
haddimi bana sen bildiremezsin
sorun çok açık bir şekilde yerleştiğin kadrodan başka bi kadroya geçebilir misin bunun üzerineydi
buradan herkes bunu anlar
haddimi bana sen bildiremezsin sorun çok açık bir şekilde yerleştiğin kadrodan başka bi kadroya geçebilir misin bunun üzerineydi buradan herkes bunu anlar wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
4001 kadrosu görünce ağzından salyalar akan mühendisler gelmiş bize kadro yakıyorsunuz diyor siz yakarken sorun yok dimi bundan da tercih vereceğim merkeziden de
4001 kadrosu görünce ağzından salyalar akan mühendisler gelmiş bize kadro yakıyorsunuz diyor siz yakarken sorun yok dimi bundan da tercih vereceğim merkeziden de turasas2022, 6 ay önce - Alıntıya git
olum dino
iibf kadrosunu istediğin kadar yak bizi ilgilendiren nedir tam olarak
4001 çıksın ya da çıkmasın bana farketmiyor evde hafta sonu yapılacak aöf işletme vizelerime hazırlanıyorum
çabuk atanmaya bak dinocum
Yapabiliyorsan tercih yapacaksın yani? Ayıptır günahtır biraz benim gibi olun bak ben tercih yapmıyorum milletin ekmeğine engel olmamak için.
Eğer kendi zihninizden geçenleri karşınızdakinin düşünceleri gibi algılarsanız, haddinizi bildirmek karşınızdakine düşer. Böyle bir durum varsa buna tercih yapmayacağımdan emin olmak için sordum. kmlcsbf, 6 ay önce - Alıntıya git
Ve bunda yerleşirsek merkezi alımda tercih verebiliyor muyuz ?
bu alımda yerleşmek puanını kullanıp atanmak oluyor, merkezi alımda da tercih verip yerleşirsin iki kadrodan birini yakmış oluyorsun.
zihnimden geçen değil sizin söylediğiniz bunlar
dm gel kim kime haddini bildiriyor görüşelim
Yapabiliyorsan tercih yapacaksın yani? Ayıptır günahtır biraz benim gibi olun bak ben tercih yapmıyorum milletin ekmeğine engel olmamak için. TheEndustri, 6 ay önce - Alıntıya git
Ve bunda yerleşirsek merkezi alımda tercih verebiliyor muyuz ? bu alımda yerleşmek puanını kullanıp atanmak oluyor, merkezi alımda da tercih verip yerleşirsin iki kadrodan birini yakmış oluyorsun. zihnimden geçen değil sizin söylediğiniz bunlar dm gel kim kime haddini bildiriyor görüşelim wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
Boşa beklemişiz mimarlık okuyacağıma iktisat vs okusaymışım bu nedir ya !! mimarhanimkiz, 6 ay önce - Alıntıya git
hocam hala geç değil
ikinci üniversite kapsamında anadolu aöf iibf bölümünü 2.5 senede rahat bi şekilde bitirebilirsiniz
Gençlere müjdeymis yaziklar olsun gerçekten ya!
hocam hala geç değil ikinci üniversite kapsamında anadolu aöf iibf bölümünü 2.5 senede rahat bi şekilde bitirebilirsiniz wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
Gençlere müjdeymis yaziklar olsun gerçekten ya! Mmr., 6 ay önce - Alıntıya git
İktisat kaydımı yaptım zaten puanlarım bu zamana kadar boşa gitti geç oldu ama uyandım artık çünkü küçük çocuğum var ve özel sektör çok zor mimarhanimkiz, 6 ay önce - Alıntıya git
allah yardımcınız olsun inşallah
Bütün bunlar yalancıya bisey yapmadıklarından Logfx, 6 ay önce - Alıntıya git
Böyle her habere yalan diye atlamayı bir maarifet sanıyorsun ama sana söyliyim
Buram buram ucuzlk kokuyorsun
allah yardımcınız olsun inşallah wolf chandler, 6 ay önce - Alıntıya git
çalışma şartları, iş bilgisi ve maaşlar konusunda bilgisi olan varsa bu konuda bilgi verebilir mi acaba?, böylelikle bu forumu ve başlığı amacına uygun olarak kullanmış olur, kısır tartışmalar yapmak yerine bilgi paylaşımı yapmış oluruz diye düşünüyorum.
Teşekkürler.