Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi?Böyle konuşanlar gördüm o zaman hep kadrolar yanacak desene
Niye? TheEndustri, 4 ay önce - Alıntıya git
Niye?
Abi IQ ölçtürsene. Espriyi bile açıklıyoruz. Ya da trollük yapıyorsun.
Sensin şener şen burada.
Abi IQ ölçtürsene. Espriyi bile açıklıyoruz. Ya da trollük yapıyorsun. Sensin şener şen burada. sonbirşansssss, 4 ay önce - Alıntıya git
Onu anladım ama herhangi bir rolünü, filmini ya da kesitini dile getirecekmiş gibi "hele bir sor niye.." diyince sordum. Yukarda kimsenin anası babası değilim dediğimde işi evliliğe bağlayan sensin, bu üslup karşısında niye diye sormamı garipseyen de sensin, ben IQ testi yaptıracam ama sen de yaptır.
Onu anladım ama herhangi bir rolünü, filmini ya da kesitini dile getirecekmiş gibi "hele bir sor niye.." diyince sordum. Yukarda kimsenin anası babası değilim dediğimde işi evliliğe bağlayan sensin, bu üslup karşısında niye diye sormamı garipseyen de sensin, ben IQ testi yaptıracam ama sen de yaptır. TheEndustri, 4 ay önce - Alıntıya git
Ya da testi falan boşver mülakat için cimere yazacaktın o iş ne oldu yazdın mı? Yazdıysan biz de devamını getirelim bizde yazalım.
Ben yaptırmıştım. 138.
Yok hocam, merkeziden sonra bir alımı daha olacak Mühendis ve mimar alımı olacak bu sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Yok hocam, merkeziden sonra bir alımı daha olacak
Mühendis ve mimar alımı olacak bu
Bu büro personeli de mühendislerden, mimarlardan alınmalıydı. Bu ne ya? Arkadaşlar etkinlik yapalım iptal için. Gerekirse evet Ankara'da bakanımızı ziyaret edelim. İİBF'nin kesinlikle hakkı değil. inşaatmühen, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu büro personeli de mühendislerden, mimarlardan alınmalıydı. Bu ne ya? Arkadaşlar etkinlik yapalım iptal için. Gerekirse evet Ankara'da bakanımızı ziyaret edelim. İİBF'nin kesinlikle hakkı değil.
katılıyorum her delikten çıkıyor iibf liler çevre ve şehircilik bakanlığı en fazla mimar almalıdır adı üstünde ŞEHİRCİLİK
katılıyorum her delikten çıkıyor iibf liler çevre ve şehircilik bakanlığı en fazla mimar almalıdır adı üstünde ŞEHİRCİLİK betty draper, 4 ay önce - Alıntıya git
büroda çalışmak istiyorsan iibf okusaydın büro bu ya devlette masa başı düz memur olmak için ya da uzmanlık için okuyoruz bu bölümü biz. Şaka mısın nesin. Mimarsan büro işiyle nasıl tatmin olmayı beklersin senin mesleğin mi bu alımınız artsın diye uğraşagına büroyu versinler diyosun kalacak mısın büroda emekli olana kadar peki ? hayır tabi ki .
Ben yaptırmıştım. 138. sonbirşansssss, 4 ay önce - Alıntıya git
Yüksekmiş, okuduğunu anlayacak kapasitede olmayınca düşük sanmıştım. Hangi kurumda yaptırdın bizde orada yaptıralım?
kaynak neresidir hocam ?
büroda çalışmak istiyorsan iibf okusaydın büro bu ya devlette masa başı düz memur olmak için ya da uzmanlık için okuyoruz bu bölümü biz. Şaka mısın nesin. Mimarsan büro işiyle nasıl tatmin olmayı beklersin senin mesleğin mi bu alımınız artsın diye uğraşagına büroyu versinler diyosun kalacak mısın büroda emekli olana kadar peki ? hayır tabi ki . Glycc, 4 ay önce - Alıntıya git
Artık şu soylemlerinizden vazgeçin. Ölene kadar büroda mi kalacaklar miymis? Yahu iibf daha bu kadrolari kazanmadan oraya da buraya da başvurabilir miyiz derdinde. Algı yapmayın.
Hocalarım merkezi atama gibi tercih yapılıyor. Sonradan mülakat veya sözlü sınav var mı? Merkezi atama gibi sonuçlanıyor sonra başka Bi şey var mı?
Hocalarım merkezi atama gibi tercih yapılıyor. Sonradan mülakat veya sözlü sınav var mı? Merkezi atama gibi sonuçlanıyor sonra başka Bi şey var mı? Mg.konya, 4 ay önce - Alıntıya git
Merhaba arkadaşlar, çevre bakanlığının alımına sözleşmeli personel olarak atandik diyelim. 2 hafta sonra merkezi atama var oradanda bir kuruma kadrolu atanirsak bu kisa sure zarfinda sozlesmeliden ayrılıp kadrolu memurluğa gecebilir miyiz çünkü bazi yazilarda 1 ay önceden istifa dilekcesi vermeniz falan lazim diyor ama iki atamanin arasında 1 aydan az sureler var gibi gözüküyor. İnternette bulamıyorum bu bilgiyi
İktisat P3:80.78 genel iibf sıralaması 5700 büro personeli alımında bu puana düşen yerler olabilir mi sizce ? 344 adet merkez var ama 30 tercih hakkı var bu yüzden soruyorum iktisatcibey21, 4 ay önce - Alıntıya git
bunu tahmin etmesi zor dene şansını olursa olur
adı üstünde ÇEVRE ama çevre müh içinde 11 kontenjan ayırmışlar
Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi
Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi gülba1, 4 ay önce - Alıntıya git