Editörler : **sude**
07 Aralık 2022 17:02

Navarin12
Aday Memur

Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi?Böyle konuşanlar gördüm o zaman hep kadrolar yanacak desene

07 Aralık 2022 17:12

sonbirşansssss
Şube Müdürü

Niye?

TheEndustri, 4 ay önce - Alıntıya git

Abi IQ ölçtürsene. Espriyi bile açıklıyoruz. Ya da trollük yapıyorsun.

Sensin şener şen burada.

07 Aralık 2022 17:25

TheEndustri
Şef

Abi IQ ölçtürsene. Espriyi bile açıklıyoruz. Ya da trollük yapıyorsun.

Sensin şener şen burada.

sonbirşansssss, 4 ay önce - Alıntıya git

Onu anladım ama herhangi bir rolünü, filmini ya da kesitini dile getirecekmiş gibi "hele bir sor niye.." diyince sordum. Yukarda kimsenin anası babası değilim dediğimde işi evliliğe bağlayan sensin, bu üslup karşısında niye diye sormamı garipseyen de sensin, ben IQ testi yaptıracam ama sen de yaptır.

07 Aralık 2022 17:28

TheEndustri
Şef

Onu anladım ama herhangi bir rolünü, filmini ya da kesitini dile getirecekmiş gibi "hele bir sor niye.." diyince sordum. Yukarda kimsenin anası babası değilim dediğimde işi evliliğe bağlayan sensin, bu üslup karşısında niye diye sormamı garipseyen de sensin, ben IQ testi yaptıracam ama sen de yaptır.

Ya da testi falan boşver mülakat için cimere yazacaktın o iş ne oldu yazdın mı? Yazdıysan biz de devamını getirelim bizde yazalım.

07 Aralık 2022 18:11

sonbirşansssss
Şube Müdürü

Ben yaptırmıştım. 138.

07 Aralık 2022 18:55

Bisehirci
Aday Memur

Yok hocam, merkeziden sonra bir alımı daha olacak

Mühendis ve mimar alımı olacak bu

sadecemimar, 4 ay önce - Alıntıya git
Hocam şehir plancısı alımı hakkında bilginiz var mı bu teknik kadro içerisinde
07 Aralık 2022 19:04

betty draper
Aday Memur

Bu büro personeli de mühendislerden, mimarlardan alınmalıydı. Bu ne ya? Arkadaşlar etkinlik yapalım iptal için. Gerekirse evet Ankara'da bakanımızı ziyaret edelim. İİBF'nin kesinlikle hakkı değil.

inşaatmühen, 4 ay önce - Alıntıya git
Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir. Göster
07 Aralık 2022 19:24

Glycc
Aday Memur

katılıyorum her delikten çıkıyor iibf liler çevre ve şehircilik bakanlığı en fazla mimar almalıdır adı üstünde ŞEHİRCİLİK

betty draper, 4 ay önce - Alıntıya git

büroda çalışmak istiyorsan iibf okusaydın büro bu ya devlette masa başı düz memur olmak için ya da uzmanlık için okuyoruz bu bölümü biz. Şaka mısın nesin. Mimarsan büro işiyle nasıl tatmin olmayı beklersin senin mesleğin mi bu alımınız artsın diye uğraşagına büroyu versinler diyosun kalacak mısın büroda emekli olana kadar peki ? hayır tabi ki .

07 Aralık 2022 19:53

TheEndustri
Şef

Ben yaptırmıştım. 138.

sonbirşansssss, 4 ay önce - Alıntıya git

Yüksekmiş, okuduğunu anlayacak kapasitede olmayınca düşük sanmıştım. Hangi kurumda yaptırdın bizde orada yaptıralım?

07 Aralık 2022 20:18

roza güneş
Aday Memur

Sadcemimar arkadaşım sadece duyum mu teknik kadro yoksa bir yerden mi bilgi aldınız merak ettim . Şimdiden teşekkür ederim
07 Aralık 2022 20:56

Meliheem
Memur

kaynak neresidir hocam ?

07 Aralık 2022 21:01

Teknikmatematikk
Memur

büroda çalışmak istiyorsan iibf okusaydın büro bu ya devlette masa başı düz memur olmak için ya da uzmanlık için okuyoruz bu bölümü biz. Şaka mısın nesin. Mimarsan büro işiyle nasıl tatmin olmayı beklersin senin mesleğin mi bu alımınız artsın diye uğraşagına büroyu versinler diyosun kalacak mısın büroda emekli olana kadar peki ? hayır tabi ki .

Glycc, 4 ay önce - Alıntıya git

Artık şu soylemlerinizden vazgeçin. Ölene kadar büroda mi kalacaklar miymis? Yahu iibf daha bu kadrolari kazanmadan oraya da buraya da başvurabilir miyiz derdinde. Algı yapmayın.

07 Aralık 2022 22:26

Mg.konya
Aday Memur

Hocalarım merkezi atama gibi tercih yapılıyor. Sonradan mülakat veya sözlü sınav var mı? Merkezi atama gibi sonuçlanıyor sonra başka Bi şey var mı?

07 Aralık 2022 22:29

mimarhanimkiz
Memur

Hocalarım merkezi atama gibi tercih yapılıyor. Sonradan mülakat veya sözlü sınav var mı? Merkezi atama gibi sonuçlanıyor sonra başka Bi şey var mı?

Mg.konya, 4 ay önce - Alıntıya git
Hayır mülakat vs yok
08 Aralık 2022 09:41

İnşallahmemurolacak
Aday Memur

Merhaba arkadaşlar, çevre bakanlığının alımına sözleşmeli personel olarak atandik diyelim. 2 hafta sonra merkezi atama var oradanda bir kuruma kadrolu atanirsak bu kisa sure zarfinda sozlesmeliden ayrılıp kadrolu memurluğa gecebilir miyiz çünkü bazi yazilarda 1 ay önceden istifa dilekcesi vermeniz falan lazim diyor ama iki atamanin arasında 1 aydan az sureler var gibi gözüküyor. İnternette bulamıyorum bu bilgiyi

08 Aralık 2022 10:10

iktisatcibey21
Aday Memur
İktisat P3:80.78 genel iibf sıralaması 5700 büro personeli alımında bu puana düşen yerler olabilir mi sizce ? 344 adet merkez var ama 30 tercih hakkı var bu yüzden soruyorum
08 Aralık 2022 11:32

Barış22122
Aday Memur
İktisat P3:80.78 genel iibf sıralaması 5700 büro personeli alımında bu puana düşen yerler olabilir mi sizce ? 344 adet merkez var ama 30 tercih hakkı var bu yüzden soruyorum
iktisatcibey21, 4 ay önce - Alıntıya git

bunu tahmin etmesi zor dene şansını olursa olur

08 Aralık 2022 12:15

quwenn
Aday Memur

katılıyorum her delikten çıkıyor iibf liler çevre ve şehircilik bakanlığı en fazla mimar almalıdır adı üstünde ŞEHİRCİLİK

betty draper, 4 ay önce - Alıntıya git

adı üstünde ÇEVRE ama çevre müh içinde 11 kontenjan ayırmışlar

08 Aralık 2022 14:17

gülba1
Aday Memur

Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi

08 Aralık 2022 14:21

mimarhanimkiz
Memur

Bu Çevre Şehircilik alımında tercih verip atananlar 21 aralıktaki merkezi alıma da başvurabilecek mi

gülba1, 4 ay önce - Alıntıya git
Biri sözleşmeli biri kadrolu olduğu için farklı kapsam dahilinde tercih verilebiliyormuş ikisinden de
Toplam 176 mesaj