83 puanla nereye atanabilirim bilmiyorum mimarım.sizce herhangi bir memurluk için şansım var mı
Neden özelde mimarlık yapmıyorsun Yusufemin34, 4 ay önce - Alıntıya git
Çünkü çalıştığının karşılığını alamıyorsun mühendis.58, 4 ay önce - Alıntıya git
Daha çok çalışıp yüksek puan alsaymış o zaman 83 nedir
Daha çok çalışıp yüksek puan alsaymış o zaman 83 nedir richelieu, 4 ay önce - Alıntıya git
bi insan evladı yazmış ki, daha çok çalışsaydın o zaman :D
insanların hangi şartlarda hangi psikolojide sınava girdiğini kestiremeyecek kadar zekisin
eğer senın gibi bi kafa memur olursa yazık.
Nerden biliyosun çalışıp çalışmadığını mühendis.58, 4 ay önce - Alıntıya git
Okuduğunu anla önce çalışmadın mı demişim?
bi insan evladı yazmış ki, daha çok çalışsaydın o zaman :D insanların hangi şartlarda hangi psikolojide sınava girdiğini kestiremeyecek kadar zekisin eğer senın gibi bi kafa memur olursa yazık. Topalog, 4 ay önce - Alıntıya git
bu sinava girenlerin %80 90 ni zor sartlarda giriyor zaten..issizlik, mobbing, aile eş dost baskisi , parasizlik, gelecek kaygisi vs vs .. Herksin ayri ayri kendine has sorunlari dertleri var.Burasi dertlerimizi sıkıntılarımızi yarıştırma yeri değil. Bizi de çok üzdüler ama pazartesi gelip dükkanı açtık..Demedik oyle oldu boyle oldu mağdurum da magdurum.. o yuzden arkadaşı eleştirenleri garipsemeyin..Arkadas düşmuşse ayaga kalksin mucadeleye kaldigi yerden devam etsin..Ona yapilan bu elestireler onun bilakis hayrınadır.. emrayz, 4 ay önce - Alıntıya git
zattiri zort
Herkesin sizin gibi açacağı bir dükkanı yok maalesef.
zattiri zort Topalog, 4 ay önce - Alıntıya git
Herkesin sizin gibi açacağı bir dükkanı yok maalesef. Adım Abdullah, 4 ay önce - Alıntıya git
85 puanla atanamadım işsiz bir müyendisim türkiye de kimse not giving any chance ,sana demem o ki polisliği kesin kovala diğerleri mülakat vesair hep eleniyorsun,şimdiden polislik spor kısmına çalış kursa gidebilirsin bunun için,sona bırakırsan belden sakatlanıp mülakata gidemen bana öyle olduydu..
kinaye yaptik be müdür..sen de yani :) dukkanimiz olsa ne işimiz var buralarda.. emrayz, 4 ay önce - Alıntıya git
Bunlar böyle hocam mecazı bile ciddiye alırlar.
Puanınız gayet sağlam ve güzel. sadece yapmanız gereken ilan sitelerini iyi takip etmek.Ümitvar olup gelen tüm ilanlara başvuru yapmak. Nasip işi Allah nasip ettiyse olur bu iş. geçen ilanlardan birinde bölümünüzden alım olduğunu görmüştüm. eğer isterseniz kendi takip ettiğim sitleri sizinle de paylaşabilirim
83 ile sözleşmeli alımları takip edin. Kendi diplomanizin alımları konusunda yardim edemem ama sözleşmeli alımlarda bir şansınız olabilir. Bazı sözleşmeli alımlarda mülakatts olmuyor. Bikmadan usanmadan başvurun. Karayolları l, sağlık bakanlığı alımlarını ÖSYM den digerlerini iskur yada kariyer kapısından takip edin.
kaçıncı girişiniz?
file:///C:/Users/moral/Downloads/M%C4%B0LL%C3%8E%20SAVUNMA%20BAKANLI%C4%9EI%20VE%20M%C4%B0LL%C3%8E%20SAVUNMA%20%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0NE%20S%C3%96ZLE%C5%9EMEL%C4%B0%20PERSONEL%20TEM%C4%B0N%C4%B0%20BA%C5%9EVURU%20KILAVUZU.pdf
Milli savunma bakanlığı alımı mimarlık kadrosu açıldı
file:///C:/Users/moral/Downloads/M%C4%B0LL%C3%8E%20SAVUNMA%20BAKANLI%C4%9EI%20VE%20M%C4%B0LL%C3%8E%20SAVUNMA%20%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0NE%20S%C3%96ZLE%C5%9EMEL%C4%B0%20PERSONEL%20TEM%C4%B0N%C4%B0%20BA%C5%9EVURU%20KILAVUZU.pdf Milli savunma bakanlığı alımı mimarlık kadrosu açıldı kendinemüzisyen, 4 ay önce - Alıntıya git
bana gelmez
bana gelmez betty draper, 4 ay önce - Alıntıya git
en son ben de olmaz diyordum. ama yine de başvurdum...