Editörler : Pangaea

Zeyrek Babayani
Aday Memur
02 Aralık 2022 14:39

Arada ki fark 100 200 lira olsa bizde ses etmezdik sayın meslektaşım. O zaman ki fark ile şimdiki fark arasında çok büyük fark var.
Velocıraptor, 2 yıl önce

arkadaş 2006'yı kılpayı kaçırdık eyvallah dedik. şöyle böyle diye diye seçim arefesinden bu sınavı yaptılar bizde hazırlandık girdik. kimse bize kolay olacak çalışmayın demedi en zora göre hazırlandık girdik. kafalarında bir düşünce var ki kolay yapmışlar. şimdi ben bu uzmanlıktan 4.5 sene faydalanacağım emekli olacağım. Allah'a şükür 2006-2023 arası 3-5 neyse ek para alanlara hiç çiğ gözle bakmadık,laf söylemedik.o zaman uzman olan kimse de biz uzmanız farklıyız tribine girmedi. işler her zamanki gibi yürüdü. şimdi şu veya bu sebeple giremeyenler şikayette haklı ama bana yansıtmasın bir zahmet. bak yukarıda yazdım kaç yıl beklemişim. benim dileğim şu, inşallah seneye, sonraki sene ,her sene yapılsın. geçme notu 50 olsun.zorluğu ona göre olsun. sen onlardan değilsin biliyorum ama kimse de dönüp bana etik kutik şekil yapmasın rica edeceğim.

Velocıraptor
Genel Müdür
02 Aralık 2022 15:15

eh tabii arada hayat şartları farkı var. o zamanın ekonomik durumuyla şimdiki bir değil o yüzden o küçük gelir. nihayetinde hak gördüğünüzü talep ediniz ve alınız bunu gönülden isterim.

Zeyrek Babayani, 2 yıl önce
Arada ki fark 100 200 lira olsa bizde ses etmezdik sayın meslektaşım. O zaman ki fark ile şimdiki fark arasında çok büyük fark var.

Fenciyi_M38
Daire Başkanı
02 Aralık 2022 16:03

Zeyrek babayani gibi bu öğretmen oldum olalı en iyi yapılan icrate bile itiraz eden isyan eden herkese diyorum ki o halde madem her şeye karşısınız madem eşitlik cart curt aykırı diyorsunuz madem eşit iş eşit ücret diyorsunuz.

Madem herkes oturmuş herkes kendi görüş alanından kendine pay biçerek her istediğini söyleyebiliyor o halde bende aynı sizin yaptığınızı yapıp kendime pay biçerek yorum yazayım.

Uzman baş öğretmenlik sınavları kaldırılsın. Köyde zorlu şartlar altında en az 12 sene öğretmenlik yapanları otomatık başoğlu baş öğretmen yapsınlar maaşlarına 15 bin derece kademe cart curt kaç yıllık hoca olursa olsun 1 in 4 ü kabul edilsin. Gerisi de aralarında ağzı açık bakakalsın!

Nasıl sizin gibide düşünebiliyor insan değil mi? Ama bu tam bir hayal dünyası tam bir bencillik! Miss gibi sınav, tutmuyorsa yılınızı bekleyin yok size mantıklı gelmiyorsa hiç girmeyin sınava zorla sokan yok bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ama sürekli şikayet şikayet.

Öğretmen maaşı 50 bin de olsa bu tarz sınavlar olmalı arkadaş. Ayrışan ayrışsın zıtlaşan zıtlaşsın çalışma huzuru bozuluyor diyen bir zat huzuru bozanın ta kendisidir! Herkes siyah koltuğa otursa biri koltuk olmadığından kırmızı koltuğa otursa gidip milli eğitime şikayet eden her şeyden nem kapan zihniyettir bu. Onlar memnun edilemez onları malesef fazla ciddiye almamak gerekiyor.

Uzman ve baş öğretmenlik sınav konularında zor insan çeşitleri anlatılmıştır. İnsanın yaşam enerjisini sömüren sürekli her şeye kulp takan kendince sürekli mantık(!) üretmeye çalışan iletişim kabiliyetleri zayıf insan yapısında oldukları anlatılıyor. Hah işte onlardan birisisiniz!

Sınava girmeyen tüm öğretmenler kesinlikle pişmandırlar. Umut ederim ki seneye kimseyi dinlemeyip girip onlarda kazanırlar.

Bir milyondan fazla öğretmen var ortalığı karıştıran toplasan 50 bin etmez bir rahat verin.

misalen
Daire Başkanı
02 Aralık 2022 16:33

Adalet anlayışınız, etik anlayışınız, hak arayışınız paraya göre değişken mi oluyor? Bu nasıl bir fıtrat öyle?

Zeyrek Babayani, 2 yıl önce

Thalesemre
Genel Müdür
02 Aralık 2022 16:41

Arkadaşlar bu konu kapandı artık. Bunun üzerinde artık tartışmak anlamsız. Önümüze bakmalıyız. Ocak zammında bizi neler bekliyor onu düşünmeliyiz. Ömk konusu artık kapansın. Herkes zamanı gelince sınavına girip uzmanlığı alacaktır.

Kagiş
Müsteşar
02 Aralık 2022 16:49

Rahatsız olanlar varsa Ceza'dan "Fark Varr!" parçasını dinlesinler.)))

okuryazar3
Müsteşar
05 Aralık 2022 14:54

Başöğretmeniğin üstüne bir de aferin aldık:))

Madalya töreni için tv.kanallarını bekliyoruz..Hade nerdesiniz yahu canlı yayında ulusa sesleniş:))

f0xy, 2 yıl önce

aferin sana bak, doğru yolu bulmuşsun hoca,

Toplam 67 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi