Puanınız kaç gztkonur, 4 ay önce - Alıntıya git
88.5 KARAÇOCUKALİ, 4 ay önce - Alıntıya git
İyimiş benim 86.3 zor benim ilk atamada ama sizin kesin gibi evet gztkonur, 4 ay önce - Alıntıya git
88 puan alacak yetkinliğe sahipsin ama bu en basit bilgilerden bir habersin. haydi safça düşünüp olabilir diyelim forumda küçük bir araştırmayla bulunabilirdi 50 kere soruldu.
88 puan alacak yetkinliğe sahipsin ama bu en basit bilgilerden bir habersin. haydi safça düşünüp olabilir diyelim forumda küçük bir araştırmayla bulunabilirdi 50 kere soruldu. İlgi delisi Ayşen, 4 ay önce - Alıntıya git
Yani kız haklı en ufak bilgiyi bile arama sahmetine bile girmeyip burdan soru sorup milletten medet ummak iyi birşey degil
Yani kız haklı en ufak bilgiyi bile arama sahmetine bile girmeyip burdan soru sorup milletten medet ummak iyi birşey degil Mavromeno, 4 ay önce - Alıntıya git
Senden bırak memur olmayı insan bile olmaz , üslupsuz herif haddini bil terbiyesiz herif
Senden bırak memur olmayı insan bile olmaz , üslupsuz herif haddini bil terbiyesiz herif Mavromeno, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben sana memur olamazsin demedim adam olamazsın dedim, sadece benim girdigim mülakatların yanından gecemezsin bu arada
Gk-gy den 88 almış da dahi oldugunu sanıyor sayistay elemeye bir gir, hakimliģi gec sonra gel burda millete hava at
Ben sana memur olamazsin demedim adam olamazsın dedim, sadece benim girdigim mülakatların yanından gecemezsin bu arada Mavromeno, 4 ay önce - Alıntıya git
Lan senden olsa olsa madam olur adammış , üslupsjz herif tanımadığın insanlar sana yorum yapmiş sen o insanlara adice namussuzca yorum yapıyorsun burada mesele puan almak degil adam olmak belki yarın bigün memur olursin ama karakterin baki adam olamazsın
Lan senden olsa olsa madam olur adammış , üslupsjz herif tanımadığın insanlar sana yorum yapmiş sen o insanlara adice namussuzca yorum yapıyorsun burada mesele puan almak degil adam olmak belki yarın bigün memur olursin ama karakterin baki adam olamazsın Mavromeno, 4 ay önce - Alıntıya git
Kız hakli diyince kızamı yürümüş oldum senin ben olmayan beynini lan yuru git umarim seninle bir gun karsilasiriz namussuz herif
Her seyden once bir insana iftira atıyorsun adi herif seninle inandığın yer neresi ise orada karşılaşmayı umuyorum
Kız hakli diyince kızamı yürümüş oldum senin ben olmayan beynini lan yuru git umarim seninle bir gun karsilasiriz namussuz herif Mavromeno, 4 ay önce - Alıntıya git
hemen başlayacak bir yer yoktur çünkü arşiv araştırması var en kısa süren bile 1 ay sürüyor. ama 3 ay süren de var. o tamamen senin şansına. o hemen başlama kısmı arşiv araştırması kaldırılmıştı bir ara o zaman olmuştu. 2 yıl önce arkadaşım atandı direkt evrakları teslim edip başlamıştı çünkü o zaman arşiv araştırması yoktu ama şu an var.
hemen başlayacak bir yer yoktur çünkü arşiv araştırması var en kısa süren bile 1 ay sürüyor. ama 3 ay süren de var. o tamamen senin şansına. o hemen başlama kısmı arşiv araştırması kaldırılmıştı bir ara o zaman olmuştu. 2 yıl önce arkadaşım atandı direkt evrakları teslim edip başlamıştı çünkü o zaman arşiv araştırması yoktu ama şu an var. AKayin, 4 ay önce - Alıntıya git