Editörler : E.Kayı Han
28 Kasım 2022 19:55   

Basit yaralama HAGB-olumlu olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün kurumdan mülakatı geçtiğim haberini aldım..şimdi güvenlik soruşturması başlayacak..2010 yılında eski eşe karşı taksirli basit yaralamadan 6 ay HAGB vardı.Aile mahkemesinde boşanma davam görüldü. Acaba hiç benim durumumda olup güvenlik soruşturması olumlu olan var mı? Sizin görüşleriniz nedir sizce bundan dolayı elenirmiyim?

29 Kasım 2022 16:19

baybarsyuzbasioglu2
Aday Memur

Taksirli suç ayrıca 6 ay ayrıca hagb ayrıca 5 yılı geçmiş. Hic bir sey olmaz korkma. Kafana da takma. Kulağının üstüne yat uyu

27 Ocak 2023 17:10

wolf chandler
Şube Müdürü

merhaba güncelleme yapar mısınız lütfen

27 Ocak 2023 18:39

Asset&Asset
Genel Müdür

HAGB kararınızın kesinleşmesiyle birlikte başlayan 5 yıllık denetim süreniz dolmuş ise - ki verdiğiniz tarihe göre denetim süreniz çoktan dolmuştur- HAGB kararınızın kaldırılması için bu kararı veren mahkemeye dilekçe yazın. Yazdığınız dilekçe sonrası mahkeme HAGB kararınızı kaldıracak ve HAGB kaydınız silinecek. Bu dilekçeyi vermediyseniz karar otomatik olarak silinmez. Bir yerlerde gözüküyor olabilir.

Ayrıca kadına-eşinize- karşı şiddet uyguladığınız için sizi kınıyorum.

28 Ocak 2023 14:25

birümit03
Aday Memur

HAGB kararınızın kesinleşmesiyle birlikte başlayan 5 yıllık denetim süreniz dolmuş ise - ki verdiğiniz tarihe göre denetim süreniz çoktan dolmuştur- HAGB kararınızın kaldırılması için bu kararı veren mahkemeye dilekçe yazın. Yazdığınız dilekçe sonrası mahkeme HAGB kararınızı kaldıracak ve HAGB kaydınız silinecek. Bu dilekçeyi vermediyseniz karar otomatik olarak silinmez. Bir yerlerde gözüküyor olabilir.

Ayrıca kadına-eşinize- karşı şiddet uyguladığınız için sizi kınıyorum.

Asset&Asset, 2 ay önce - Alıntıya git

olayın içeriğin bilmeden şekle bakıp yorum yapma

28 Ocak 2023 17:42

wolf chandler
Şube Müdürü

birümit03, 2 ay önce - Alıntıya git

hocam sonuçlar belli oldu mu

28 Ocak 2023 23:03

Asset&Asset
Genel Müdür

birümit03, 2 ay önce - Alıntıya git

Ne yaptınız? Eşinizin rızasını alıp estetik burun ameliyatı mı yaptınız?

05 Mart 2023 17:53

birümit03
Aday Memur

hocam sonuçlar belli oldu mu

wolf chandler, 2 ay önce - Alıntıya git

başladım kardeşim göreve herhangibir sorun yok...Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar emeğinizin hakkınızı bekleyen herkes tez vakit alır inşallah

05 Mart 2023 21:21

wolf chandler
Şube Müdürü

başladım kardeşim göreve herhangibir sorun yok...Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar emeğinizin hakkınızı bekleyen herkes tez vakit alır inşallah

birümit03, 4 hafta önce - Alıntıya git

görev hayatınızda başarılar

05 Mart 2023 21:49

donurh
Şube Müdürü

birümit03, 4 hafta önce - Alıntıya git

Kadın dayakçısı puştları 1 ayda GS sonuçlandıırp işe başlatıyorlar. Bu puşt düzenine karşı direnen solcuları yıllarca mahklemelerde süründürüyorlar. Bu puşt düzeninin başınıza yıkıldıgını görmek en mutlu günüm olacak.

Toplam 9 mesaj