İlk önce hayırlı olması dilegimle yıllardır beklenen kadro mujdesi az önce cumhurbaşkanımız tarafından aciklandi herkese hayırlı olsun
ben bu ay atandim bu kadro beni de kapsayacak mi yoksa 3yil calsma şartı dediğiniz simdiye kadar en az 3yil calisanlari mi kapsıyor
ben bu ay atandim bu kadro beni de kapsayacak mi yoksa 3yil calsma şartı dediğiniz simdiye kadar en az 3yil calisanlari mi kapsıyor selingoker, 4 ay önce - Alıntıya git
3 yılık çalışacaksın + 1 yılık aday memur olarak görev yapacaksın.
Hani nerede kadro yeğenim
İkmyim 2 yillik.3+1 de es durumu için dört yılın dolmasini mi beklicem .kız arkadaşım özel sektörde çalışıyor
Ben mayısta 3.yıla girmiş olacam. 3.yıla girmek yeterlimi yoksa 3.yılın bitmesini beklicezmi?
Ben 2016 girişliyim biz de aday memur olacak mıyız yoksa direkt kadrolu mu?
Ben 2016 girişliyim biz de aday memur olacak mıyız yoksa direkt kadrolu mu? wannatry, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben de 2015 girişliyim. Hayır kardeşim anladığım kadarıyla biz direk kadroya geçiyoruz, aday memurluk yok.
İkmyim 2 yillik.3+1 de es durumu için dört yılın dolmasini mi beklicem .kız arkadaşım özel sektörde çalışıyor mzsur07, 4 ay önce - Alıntıya git
kız arkadaş için eş durumu tayini isteyemezsin yalnız
1 yıl sözleşmeli olarak devam edeceksin sonra 1 yıl aday memur olacaksın. Kadroya geçip evlenirsen :)) tayin isteyebilirsin.
Ben mayısta 3.yıla girmiş olacam. 3.yıla girmek yeterlimi yoksa 3.yılın bitmesini beklicezmi? merto7906, 4 ay önce - Alıntıya git
3 yılı bitircen 1 yıl aday memuru olcan anlıcağın 2 yılın var
Ben de 2015 girişliyim. Hayır kardeşim anladığım kadarıyla biz direk kadroya geçiyoruz, aday memurluk yok. abdullah0138, 4 ay önce - Alıntıya git
Ben de öyle anladım yasanın çıkması da bayağı sürer o zaman belli olur ne olduğu Garavel55, 4 ay önce - Alıntıya git
Yılbaşından sonra çıkar muhtemeelen