Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Kasım 2022 22:48

angaralı isa
Şef

Ben çalışanın bu kadar ezildiği başka ülke bilmiyorum. Varsa afrıkada vardır. Daha maas yatmadan %15 kesıntı nedır. Herşeye %500 zam yapıldı.vergi dilimlerıne bir düzenleme gelmeli. Boyle devam ederse açlık sınırında yaşamaya devam edelim butun öğretmenler.2023 dört gözle bekliyorum. Hakkım haram olsun

04 Aralık 2022 15:07

Serkan0581
Şef

24 Kasım'da 24 bin TL ikramiye verilmelidir Öğretmenlerin maaşlarına yüzde yüz zam yapılmalıdır Öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmelidir Öğretmenlerin maaşları 50 bin TL olmalıdır Bütün sınavlar kaldırılsın Hizmet yılı esas alınarak görevde yükselme olmalıdır

04 Aralık 2022 15:34

Anuşirvann
Şube Müdürü

Vergi dilimine bir düzenleme şart. En azından ek dersler vergi dışı bırakılabilir.

04 Aralık 2022 15:45

isbas
Memur

24 Kasım'da 24 bin TL ikramiye verilmelidir Öğretmenlerin maaşlarına yüzde yüz zam yapılmalıdır Öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmelidir Öğretmenlerin maaşları 50 bin TL olmalıdır Bütün sınavlar kaldırılsın Hizmet yılı esas alınarak görevde yükselme olmalıdır

Serkan0581, 4 ay önce - Alıntıya git

Para verin gezelim yiyelim içelim diyorsunuz yani ..hep para para birazda eğitimle ilgili yazsanız

Toplam 24 mesaj