Şikayet Bildirimi
Önemli Uyarı :
Bu servisi gereksiz kullananların şikayet etme hakkı geri alınacaktır.
Bu servisi gereksiz kullananların şikayet etme hakkı geri alınacaktır.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Şikayet Nedeninizi
Güvenlik kodu
Editörler :
gubaz
"eskiyara"

Çok Yazılan Konular
3-4 Bin Seyyanen ve %45-50 Oransal ZamYine Kandırıldık ! Başöğretmenlik Başvurusu Yapılamıyor.22 Bin TL ve Uzman Öğretmen 5 Yıl Savaşı Başlasın!ÖMK'ya göre MEBBİS' te Uzman Öğretmenliğe Esas Hizmet Süresi Hatalı ! Disiplin soruşturmasıSözleşmeliden Kadrolu Öğretmen Eş DurumuEngelli raporum var bana temizlik paspas yaptırabilirler mi?Online seminer haftasına yüzyüze kurul top. İl dışı hakkında yardım Rapor acil cvp
Sözlük
Son Haberler
Diyanet Akademisi Aday Din Görevlileri İstihkak Yönetmeliği YayımlandıDiyanet Akademisi Aday Din Görevlileri Disiplin Yönetmeliği Resmi Gazete'de YayımlandıDiyanet Akademisi Mesleki Eğitim Yönetmeliği YayımlandıDiyanet Akademisi Görev ve Çalışma Yönetmeliği YayımlandıKamu personel rejiminde yaşanan sorunlar-1: İl sağlık yöneticileri sorunu
Editörün Seçimi
Seçim Görevli Ücretleri ne Zaman Yatar?Sizce yeni Milli Eğitim Bakanı kim olacak?Mayıs ayı enflasyon tahminiErdoğan'ın Seçim Öncesi Memur Zammı Sözüne Bakış Açınız Nasıl?Medyada söylenen en düşük memur maaşına göreMatrahlar güncellenmeliEn Düşük Memur Maaşı Yoksulluk Sınırı Seviyesine Çıkarılmalıdır (2023-Nisan: 33.000 TL)22.000 Liraya Ulaşılacak Yöntemler...Temmuz ayında memurlar ne kadar zam alacak?Memur zammı haberi