Editörler : gubaz"eskiyara"
02 Aralık 2022 10:22

Velocıraptor
Genel Müdür

seyyanen zam hükümetlerin kurnazlığıdır kimsey

02 Aralık 2022 10:25

Velocıraptor
Genel Müdür

kimseyi buna yönlendirmeyin bence.

02 Aralık 2022 10:36

f0xy
Şef
Öğretmene seyyanen zam şart
02 Aralık 2022 10:39

Thalesemre
Şube Müdürü

seyyanen zam hükümetlerin kurnazlığıdır kimsey

Velocıraptor, 4 ay önce - Alıntıya git

Hocam yüzdelik zam dışında seyyanen zam da lazım ve en az 2 bin lira olmalıdır. Memurların yüzdelik zammı zaten ocakta en fazla yüzde 30 olacak zaten. Bunun dışında seyyanen zam da şart.

02 Aralık 2022 10:43

Behzatçç
Yasaklı
Arkdaşlar yüzde 20 30 gerçekten az alım gücümüz yok evler 3 4 milyon ne yapacağız valla 20 30 vermezler umarım refah payınıda geri alıyorlar sonrakinde zaten. Sonsuz sıkıntı
02 Aralık 2022 11:03

Velocıraptor
Genel Müdür

Hocam yüzdelik zam dışında seyyanen zam da lazım ve en az 2 bin lira olmalıdır. Memurların yüzdelik zammı zaten ocakta en fazla yüzde 30 olacak zaten. Bunun dışında seyyanen zam da şart.

Thalesemre, 4 ay önce - Alıntıya git

sıkı bir akp'li olmalısın seyyanen zam olsun türküsünü ısrarla çığırdığına göre. Allah mesut etsin ne diyeyim.

02 Aralık 2022 11:13

Thalesemre
Şube Müdürü

sıkı bir akp'li olmalısın seyyanen zam olsun türküsünü ısrarla çığırdığına göre. Allah mesut etsin ne diyeyim.

Çok şükür ki hiçbir partili değilim ve hepsi benim gözümde aynı. Hiçbirinin öğretmene hayrı yok. Yazdığımı iyi okumadığın belli. Ben diyorum ki yüzdelik zam dışında seyyanen zam vermeli. Yüzdelik zam verilmesin demedim. Yüzde 50 zam da verseler herkese en az 2 bin lira seyyanen zam verilmelidir.

02 Aralık 2022 11:18

Velocıraptor
Genel Müdür

Çok şükür ki hiçbir partili değilim ve hepsi benim gözümde aynı. Hiçbirinin öğretmene hayrı yok. Yazdığımı iyi okumadığın belli. Ben diyorum ki yüzdelik zam dışında seyyanen zam vermeli. Yüzdelik zam verilmesin demedim. Yüzde 50 zam da verseler herkese en az 2 bin lira seyyanen zam verilmelidir.

Thalesemre, 4 ay önce - Alıntıya git

bende onu dokundurma olarak söyledim ama seyyanen zammın ömrünün ve etkisinin 2 dönem olduğunu anlamalısın. seyyanen zamma bayılanlara seyyanen zam yap bana dersen Allah safa bak der. Zam oransal olmalı ve tüm dönemlerde hesaba katılmalı.

02 Aralık 2022 11:38

serkansah86
Şube Müdürü

Özellikle Allah evi olmayan(alamayan) öğretmene yardım etsin, kira mi versin çoluk çocuğuna mi baksın, üstüne başına birşey mi alsın, eğitimi için yatırım mi yapsın, öğretmenden tam verim alabilmen ve ülkenin geleceği için öğretmen inin geçim kaygısı olmaması lazım

02 Aralık 2022 12:01

Fenciyi_M38
Daire Başkanı

Acaba sizin bahsettiğiniz oran ne kadar ki seyyanen zam bunun yanında saflık olarak kalıyor ve bu kadar keskin net tartışılmaz bir gerçek olarak öne sürüyorsunuz?

02 Aralık 2022 12:06

Velocıraptor
Genel Müdür

seyyanen zam hükümetlerin para verelim susun yönetemidir.oyalayıcı bir etkisi vardır ama oransal zam artışlarında hesaba katılmadığı için 2 dönem sonra etkisi yiter. talep net olmalı. yüzdesel ve tüm maaş dönemlerini etkileyecek şekilde. ben bu enflasyonist dönemi ikinci kere yaşıyorum şükür bu kurnazlığa da vakıfız. mesela herkesin övdüğü 2 zam vardır. birini n. erbakan yaptı diğerini de yanlış aklımda kalmadıysa mesut yılmaz. ikisi de oransaldı ve ondan hafızalarda yer etti.

02 Aralık 2022 12:20

şanlı0788
Şef
Kesinlikle seyyanen zam şart!
02 Aralık 2022 12:43

berkibadil
Kapalı

Ne kadar zam gelirse gelsin alım gücü yükselmedikçebir şey değişmez. Ekonomi yönetimi değişmedikçe sorunlar artmaya devam edecek. Hesabı sandıkta kesmek lazım

02 Aralık 2022 13:05

Thalesemre
Şube Müdürü

bende onu dokundurma olarak söyledim ama seyyanen zammın ömrünün ve etkisinin 2 dönem olduğunu anlamalısın. seyyanen zamma bayılanlara seyyanen zam yap bana dersen Allah safa bak der. Zam oransal olmalı ve tüm dönemlerde hesaba katılmalı.

Arkadaş seyyanen zam bir aylık verilen bir zam değildir. Memurun taban maaşına eklenen bir zamdır.

02 Aralık 2022 14:57

hsnsylk
Daire Başkanı

zam falan beklemeyin 21 yıldır AKP hükümetleri öğretmene düşman öğretmene karşı olduğunu 100 defa öğrendik.

03 Aralık 2022 19:57

Thalesemre
Şube Müdürü

İsmail saymaz memura yüzde 50 civarı zam gelecek demiş. İsmail saymaz muhalif bir gazeteci ve boş yere konuştuğunu hiç görmedim. Sizce ocakta bir sürpriz olur mu?

04 Aralık 2022 15:32

Anuşirvann
Şube Müdürü

En azından 2 bin lira seyyanen zam bizi rahatlatır.

04 Aralık 2022 22:41

Hukukcu-hoca
Şube Müdürü

Sayun cumhurbaşkanı bir sürpriz yapıp öğretmenlerin gönlünü almak için tüm öğretmenlerin taban maaşına seyyanen zam yapabilir. Ben şahsen ocakta güzel şeyler bekliyorum.

04 Aralık 2022 23:07

Velocıraptor
Genel Müdür

Sayun cumhurbaşkanı bir sürpriz yapıp öğretmenlerin gönlünü almak için tüm öğretmenlerin taban maaşına seyyanen zam yapabilir. Ben şahsen ocakta güzel şeyler bekliyorum.

Hukukcu-hoca, 4 ay önce - Alıntıya git

24 Kasım'dan sonra tutunacak dal bu mu kaldı :) sonra şubat sonra mart sonra ....

04 Aralık 2022 23:23

mücahit turhan
Şef

seyyanen zam hükümetlerin para verelim susun yönetemidir.oyalayıcı bir etkisi vardır ama oransal zam artışlarında hesaba katılmadığı için 2 dönem sonra etkisi yiter. talep net olmalı. yüzdesel ve tüm maaş dönemlerini etkileyecek şekilde. ben bu enflasyonist dönemi ikinci kere yaşıyorum şükür bu kurnazlığa da vakıfız. mesela herkesin övdüğü 2 zam vardır. birini n. erbakan yaptı diğerini de yanlış aklımda kalmadıysa mesut yılmaz. ikisi de oransaldı ve ondan hafızalarda yer etti.

Seyyanen zam taban aylığa etki etmiyor mu hocam neden etkisi yiitiriyor mesela bu yıl 2000 TL seyyanen verse seneye %30 zam verilince o önceki verilen seyyanen zamı da arttırmıyor mu

Toplam 100 mesaj