Editörler : Pangaea

Türkçü07
Şube Müdürü
03 Aralık 2022 20:07

Doğru hocam her meslek kendi içinde kutsal ve değerli kesinlikle.
Thalesemre, 2 yıl önce

Hocam ben de şimdi gördüm sizin forumda bizim hakkımızda açılan başlıkları. Yok öğretmenlere 4 bin lira zam yok 15 saat derse gir çık yat. İsterseniz kendiniz de gidin bakın. Öğretmenlerin arasında bunu yapan var mı var. Ama ben onlara da karşıyım. Her meslek ayrıdır her meslek değerlidir. Kıyas yapmak saçmalık.

Kumrukardelen
Yasaklı
03 Aralık 2022 20:09

Gerçekten de polislerin kendi forumlarında öğretmenler adına başlık açması ahlaki değil. Bir öğretmen de kalkıp polisler için bunu yapsa buna da karşı çıkarım.

by andız
Memur
03 Aralık 2022 20:26

Valla polislerin maaşında gözümüz olmadı hiç hatta ve hatta kim ne kadar maaş alır beni hiç ilgilendirmiyor. Haaa benim maaşım çalışma saatlerim millete dert olursa bir öğretmen olarak bende kıyaslamaya girerim. Yoksa kimsenin maaşı benim cebimden çıkmıyor. Her mesleğin kendine göre zorluğu var. Benim eşim infaz koruma evet kendi memleketinizdeyiz. Ama bu kadar ayrıcalıkları da olsun bı zahmet. Gidip kimsenin beş dakika tahammül edilemeyecegi cezaevi ortaminda kimse 12 saat nöbet tutmaz. Senin benim elimeze geçse bir kaşık suda bogacagimiz adi suçlardan yatan insanlarin egosuna tahammül etmek durumunda kalıyorlar. Ve bunun neticesinde düz memur maaşı almak hak etmedikleri bir maaş. Ben size çok alıyorsunuz demiyorum. Onlarda hak ettikleri maaşı alamıyor diyorum. Şunu da ekleyeyim. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla asil Allah kimseyi sizin elinize koymasın. Asıl siz kuru ekmeğe muhtaç bırakırsınız.

Türkçü07, 2 yıl önce
4 5 tayin görüyoruz meslek boyunca, ayrıyeten samimi infaz koruma arkadaşım var onların çalışma saati bizimkinden az, resmi tatillerde çalışıyorlarsa izinlerine ekleniyor, çoğu memleketinde çalışıyor. Her nedense herkesin gözü polisin maaşında. Allah bizleri siz gibilerin eline düşürmesin yoksa kuru ekmek bile vermezsiniz siz

Anuşirvann
Genel Müdür
04 Aralık 2022 19:48

Şuan göreve yeni başlayan bir öğretmen en az 20 bin lira maaş almalıdır.

Toplam 204 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi